• cabbage

jezdil ho nekdo? shanim novej plast na predozadni pouziti a nasel sem mimojine tohle: http://www.wtb.com/…ExiWolf.html zajimalo by me co si o nem myslite a klidne si ho necham vymluvit:) ve prospech neceho jineho. neco odolnejsiho, rozumny hmotnosti.klidne i jiny plaste do predu a do zadu.

p.s. RR mi vnucovat nemusite,uz je mam objednany, ale shanim neco na normalni jezdeni:)

0 0
    • speedy gonzales  

no me se libi, ja ti je rozmlouvat nebudu… mam pocit ze sem na ne nekde cetl i pochvalne recenze…j

0 0
    • fousac  

nebudu ti vnucovat RR, ale misto tech WTB si kup radsi RR.. ;)

nevim, me se nelibi… takovy tezky hubeny nudle s divnym vzorkem…

0 0
      • cabbage  

nj, s rr pocitam na akce typu bike-adventre,ruska ruleta a pod- tam se neco slickoidniho bude hodit,ale na normalni vyjizdky je jich skoda.

0 0
    • Daf  

Prijde mi docela tezka, ale vzorek se mi libi. Jeste se mi libi treba Hutchinsom Buldog, ale samozrejme zkusenost zadna…

0 0
    • Bulda  

byly na kole, co sem skladal, vzorek je lakavej, mely by bejt i ve verzi 2,1 a to od WTB budou poradny balony, zadny nudle :)) mam nanoraptory, ale kdybych to nekoupil za VOC, sel bych rozhodne do pythonu, tohle je k nim vzorkem jeste bliz, cena stejna, a dela se to na taiwanu ci tam nekde, tzn. trochu hazej, python nasadis a jedes, srovna se sam :)) nanaous mi vzadu rek bych i trochu rychlejs odesel a lez z toho docela brzo kord

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz