• Honza99

    :((((

    0 0
    • ddd - andy  

      ano, bych rekl ze tohle si zaslouzi samostatny thread.. pestuju doma krtky – zrejme je prestehuju do Cernolic na jednu zelenou louku…

      0 0
    • BUCEW  

      to je fakt neskutečný,jsou to ******** hovada a měl by se jim někdo po tom jejich super hřišti projet na motorce.Ty podmínky jsou naprosto absurdní.Jenom čekali až si někdo blbě objedná jídlo a je to…Kdyby chtěli kompromis tak by se snažili.Mohli třeba dát ceduli dolů k lavičkám u Zdenky.***** ***** zasraní buzeranti…

      0 0
    • BUCEW  

      Zajímá mě jedna věc jestli někdo víte jak to je tak mi napište.Závody zrušili,budiž,ale pokud není v obci nebo kolem hriště zákaz vjezdu,nebo vyhláška obce…atd.,jak ted zabrání lidem aby jezdili ke hřišti s auty?Druhá věc může se TED vůbec v tom lese jezdit? (myslím ofiko)Je trat ve všenorech legální?

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Prej se planuje „odvetni akce“ teda… pratelske pojezdeni v den puvodniho konani zavodu. Jedete nekdo?

      0 0
      • wroum  

        ja uz budu mit kolo (asi) a vcera sem poprve po cca 3 mesicich ujel na kole par set metru a do 23 se dam dohromady. ANO asi budu tam, sice asi bez skakani a jezdit budu.

        0 0
      • Otaku  

        ja se mozna taky objevim…ale jako zacatecnik moc peklo davat nebudu :(

        0 0
      • BUCEW  

        je to na dolekopku.Já pojedu určitě.Jestli se tam sjede 300 lidí tak s tím stejně nic neudělají buzerantiiiiiiiiii.

        0 0
        • BUCEW  

          ***** jenom 8 příspěvků?!!!! To to nikoho nezajímá? Já tady krvácím,a brečím.Kde ***** budem jezdit.Liberec v prdeli,všenory beroun taky to mám prodat kolo a jezdit jak idiot na boulích? POMOCCCC tady jsou lidi.

          0 0
          • Radek Broz  

            Z lidi, co chodej na b-f to fakt az tak moc lidi nezajima. Ja to zjistil od Pulpiho uz vcera odpoledne, tak uz jsem to ze sebe dostal i na jinych serverech;-)

            0 0
            • BUCEW  

              na kterejch:-)

              0 0
            • micro  

              Hele, me to zajima :-) ja sem loni jel vsenory asi 10× ale jenom pohodove bez tech dvojaku.. kazdopadne me to sere !! nejhorsi je ze tenhle f*ck narod ma v palici jenom ten f*ck f*tbal..

              0 0
          • fousek  

            Me to zajima, ale nevim co bych k tomu rek, ze na obci sedi banda blbu, teda chtel sem rict fotbalistu(v nek­terych pripadech bych rek ze je to synonimum)? Navic nejsem si jistej jestli tam mam priject, protoze urcite s mym strojem tam sklidim velky posmech:-)), ale zabava musi bejt tak tam asi prijedu.

            0 0
          • Robo  

            Zklidni hormon…

            0 0
        • BUCEW  

          no asi brečím na špatným hrobě.Tady se řeší jak kterej skareb chodí a o kolik procent jsou tužší kliky.Fuck off celej svět.

          0 0
          • ddd - andy  

            Ale no tak, nebrec! :-) Proste prijed do Vysenor – pojezdime, zanadavame a mozna prijde i kouzelnik..

            0 0
      • Radek Broz  

        Nas to mozna laka jeste mnohem vic nez puvodni oficialni akce. Jeste uvidime, ale ten vikend chceme nekam vycestovat a s mym nazorem na fotbal bych se v Cernolicich rozhodne neztratil;-)

        0 0
      • hýbňoš  

        myslím že tam bude lidí víc než dost a to je jen dobře sraz je v 10:00 na kopci v nejmenované obci na nejmenovaném parkovišti

        0 0
        • ddd - andy  

          ..ja myslel ze ten sraz bude na jedne nejmenovane zelene louce, co sou na ni namalovany takovy bily cary.. :-)

          0 0
          • cabbage  

            nenaznacujou ty bily cary kde sem ma parkovat?:)

            0 0
            • ddd - andy  

              Presne, ale musis bejt rychlej, aby te nechyt vyberci parkovnyho – a ze jich tam bude..

              0 0
              • rider  

                Nějak se mi ta odvetná akce nezdá. Rozhodně nám Franta nepoděkuje, protože jedinej možnej výsledek je ještě větší nevole ze strany místních vymrdanců. Nebo se pletu , a čutálistí se proberou a řeknou si: tak my jim tu akcičku povolíme!.. Prostě jediná věc, která se dá udělat je chodit jim pravidelně ***** doprostřed trávníku, ale vždy jinam a třeba to i maskovat kousky trávy :o)

                0 0
                • rider  

                  Jo a čim řitší, tim lepší!

                  0 0
                • ddd - andy  

                  Neboj, nejsem zrovna z lidi, kteri by se hned bezhlave mstili.. chtelo by to ale mezi lidi nejak rozsirit jakym zpusobem se k tomu postavime, aby pak jeden moula nezvoral co se dohodne..

                  0 0
    • BoB  

      Tak se musim připojit – byli jsme tam s mladým v sobotu a těšili se na závody. Pojezdit je bezva nápad ale rád bych připojil jednu radu staršího: Měli bychom se tam chovat jako slušní sportovci, dodržovat ýzákona a pravidla a jenom čekat, až vybouchnou oni. Říká tomu obstrukce a je to nejúčinnějšíé metoda boje. Protože jinak nám za chvíli fakt zavřou všechno.

      0 0
      • DeX  

        jj souhlas ve vsi slusnosti, ale nenechat se zase vyhodit z akce na kterou se tesime celou zimu :)

        0 0
    • Smazaný účet  

      Když si tak čtu reakce na freeride.cz, tak myslím že sobotní pohodový poježdění rozhodně nedopadne dobře. Skoro nevím kdo je větší vymaštěnec.

      0 0
    • BUCEW  

      no původně jsem chtěl tak odvetnit,ale dneska jsem psal s panem místostarostou.Je to člověk rozumný a má svůj kus pravdy.Odepsal mi hned.Chtělo by to vyřešit spíš společnou komunikací.TAKZE SE VYSERTE NA NEJAKY ODVETNY AKCE.....BUDE TO PAK NEZVRATNE HORSI!!!!!!

      0 0
      • Otaku  

        no??? a co ti napsal????

        0 0
        • BUCEW  

          Souhlasim s vami. Musi se najit korektnejsi partner, ktery bude brat ohledy i na vlastniky pozemku. Cesta je vyresena uz tri roky. Je na poradatelich jak si s tim poradi. Ale musi respektovat jednu podminku a to je zvladnuti organizace vcetne treninku. Mame tady vice zavodu v roce, vzdy je vsak urcen poradatel a partner. Je hezke tvrdit, ze ho treninky nezajimaji. Tak je nemam lidem povolovat. Na sjezdovce se taky treninky delaji oficielne. Zavody aut to maji taktez (vzpomente si na Engeho sokr jizdu) a jaky mel nasledek distanc. Tady nejsou stale pravidla. Svaz cyklistiky se k temto zavodum stavi jako nutne zlo. Stale se nikdo neomluvil obci a tim i lidem zde v Cernolicich za poskozeni osobnich aut lejny pri zavodech pred tremi lety (ty zavody byly do te doby vzdy „nacerno“ bez povoleni). Uz v te dobe slo udelat blok zavodu, do dnesniho dne to nikdo z obce neudelal. Je to na poradatelich jak se chteji chovat v Cechach. Krasny den a s pranim lepsich casu Antonin Zdeborsky

          ----- Original Message ----- From: „David Bukva“ <BukvaD@seznam.cz> To: „Antonín Zdeborský – Černolice“ <antonin.zdeborsky@cernolice.cz> Sent: Monday, April 11, 2005 1:16 PM Subject: Re: Dotaz.

          Pane Zdeborský, předem bych chtěl poděkovat za odpověd.Nechtěl bych se pouštět do zřejmě neřešitelné diskuse.Samozřejmě že závod zrušil sám pořadatel,zřejmě kvůli předem daným a nesplnitelným podmínkám,což při troše inteligence je víc než jasné.Nelze neprášit někde kde je prašná cesta.Myslím si,že vaše snaha vypudit sjezdaře z regionu má své reálné argumenty,ale formování a dohoda pravidel je spíš věcí komunikace a hlavně snahy k ní.Ne jen direktivní rozkazovaní a sankce.Pokud by jste měli opravdu zájem o podporu „nemíčového sportu“,jak píšete,tak by se tato situace dala řešit.Pokud se najde jiná nekonfliktní cesta ke startu tratě,je pak jen otázkou času a trpělivosti všech,než se změna zažije.Vy jako větší subjekt máte zřejmě větší prostředky než poředatel a proto byste mohli iniciovat změnu samy.Chtít to po lidech bude vždycky těžké, protože idioti jsou a budou všude.Myslím, že je škoda rušit velmi úspěšnou akci kvůli neúspěšné lidské komunikaci.Naše republika je moc malá a musíme se sem všichni vejít.Prosím vás tímto o snahu řešit tento problém k oboustranné spokojenosti.

          děkuji David Bukva

          Původní zpráva

          Od (From): „Antonín Zdeborský – Černolice“ <antonin.zdeborsky@cernolice.cz> Komu (To): „David Bukva“ <BukvaD@seznam.cz> Kopie (Cc): Předmět (Subject): Re: Dotaz.

          Datum (Date): 11. 4. 2005 10:36

          Vazeny pane Bukvo, z nasi strany nedoslo ke zruseni zavodu, pouze jsme chteli po poradatelich zajistit organizacne dozor. Treninky nebyly schvaleny a jsou na cerno. Poradatel toto nechtel a nechce akceptovat. Zajimaji ho pouze zavody v jeden den. Stale se upozornujeme na to, ze SK Černolice a dalsi subjekty maji pozemky v soukromem vlastnictvi ci v pronajmu. Poradatel nebyl a neni stale schopen uskutecnit korektni jednani s temito vlastniky. Verte mi, ze nikdo z nas tady nechce zavody rusit. Chceme pouze korektniho partnera. Uz v minulem roce obec Černolice a i SK davaly k dispozici vlastni material vcetne financi pro uskutecneni zavodu, i presto ze strany organizatoru se ke vcerejsimu dni nic nezlepsilo. Ba dokonce bylo receno, ze na prubeh zavodu nemaji zajisteny a nestihnou vyrobit ani vlastni cedule a zabrany. Antonin Zdeborsky

          ----- Original Message ----- From: „David Bukva“ <BukvaD@seznam.cz> To: <mistostarosta@cernolice.cz> Sent: Monday, April 11, 2005 9:47 AM Subject: Dotaz.

          Dobrý den pane místostarosto, chtěl bych se zeptat jaké dopravní,obecní nebo jiné pravidlo omezuje nebo zakazuje pohyb v okolí místního fotbalového hřiště?Asi zřejmě tušíte na co narážím.Dokážu pochopit že hájíte zájmy občanů své obce,ale myslím si že by to nemělo být nad rámec vaší pravomoci.Nemůžete někomu zakazovat aby se pohyboval tam nebo onam pokud to nějak neupravuje zákon.Na stránkách vaší obce jsem se dočetl že váš region je vhodný k mnoha sportům třeba k cyklistice!!!Ne­bylo by lepší řešení dojít k nějakému kompromisu? Třeba informační cedule o pravidlech pohybu cyklistů v lese,umístěná dole před hotelem Zdenka?Je mi naprosto jasné že jste čekali jenom na nějakou směšnou záminku proč damé závody zrušit.Pokud je to tak jste jenom skupinka buranů bez smyslu pro spravedlnost.

          David Bukva _____________­________________________­_______________________

          0 0
          • McBlacky  

            Tady nejsou stale pravidla. Svaz cyklistiky se k temto zavodum stavi jako nutne zlo

            • klasika-
            0 0
            • TinkTink  

              To je fakt, ale nutno si priznat pravdu – ten starosta aspon tady z tohodle vypada hodne ok a myslim ze je jednani pristupny…proto bych navrhl zdrzet se jakychkoli manifestu, protoze i rozumny clovek ma hranice.

              0 0
              • BoB  

                no s tím tak úplně nesouhlasím protože je znám. Takhle vypadá v pohodě a rozumnej ale při dalším jednání si bude klást další a další nesmyslný podmínky. Viz pasáž o tom, že fotbalisti mohou užívat přilehlé komunikace v době konání zápasů. Tohle nemá žádný právní podklad. Jiná věc je, jestli je parkoviště u hřiště na soukromém nebo obecním pozemku s regulovaným vjezdem. Pak by tam ale měla být značka. Takže proti pokojné demonstraci bych nebyl – ovšem v mezích zákona. Nebudeme-li jezdit do zákazu vjezdu, parkovat na zákazu zastavení a podobně, nemají možnost nás nijak omezovat. Ovšem je otázkou, jestli jsme tak pokojná partička bikerů jestli to opravdu dokážeme. Z různých diskuzí se mi taky zdá, že ne.

                0 0
                • TinkTink  

                  Hmm…ja je neznam…to se priznam, ale jak znam nektery bajkery, tak nema smysl si myslet, ze by to mohlo probihat pokojne…

                  Ono se to cim dal tim vic rozjasnuje a zda se mi to jako konec Vsenor…ale uvidime…snad se pletu.

                  0 0
          • Jenda  

            hele je fakt ze tenhle starosta jeste argumentuje aspon mailem celkem prirozene ale to co dokazal starosta obce Bdin kolem ktery se jede asi prvni maraton sezony je fakt mazec:-) Starosta obce Bdín (JUDr. Vladimír Trnka) se odvolal kvůli rozhodnutí Městkého úřadu v Rakovníku a nepřeje si, aby cyklisté vjížděli do katastru obce Bdín. Po loňském ročníku, bezprostředně zahynuli 3 srnky, které byly stresovány Vámi závodníky. Takový argument zcela určitě nelze jen tak vyvrátit a tak trasa byla trošku pozměněna. toliko info poradatelu

            0 0
      • BoB  

        Musím říct že pan místostarosta je vynikající regionální politik. Odpověděl ti na spoustu věcí na které ses neptal ale neodpověděl ti na nic z toho, na co ses ptal. Zcela nicméně souhlasím že je to věcí komunikace a ochoty se domluvit. Bohužel to opět jasně ukazuje na dlouholetý problém absence jakékoli organizace, která by se brala za zájmy off-road cyklistů. Protože Pořadatel závodu nemůže žádným způsobem zajistit, aby se na veřejně přístupné cestě nejezdilo mimo závody. A jiný subjekt k jednání zastupitelstvo nemá. Takže založíme CZORBU?

        0 0
    • black.horse  

      chjo, v tomhle státě snad nikdy nic nebude fungovat pořádně a lidi se tady ani nedohodnou, kolik je 1+1 z těhlech keců a handrkování je mi na nic…

      0 0
      • black.horse  

        a mrzí mě, že to musel odskákat takovejhle legendární super máster totál nářez bomba žůžo závod:-(

        0 0
        • Shamick  

          Zrušili nám závod.Sou to sráči,ale co s tim nadělat?Kde je slavnej ČSC,aby se za nás postavil?Před měsícem sem si koupil DHčko,a teď ziš?uju,že ze sedmi závodů čp sou štyry(nebo snat tři,tej nevim…)Mam ho snad prodat?23.4.budu ve Všenorech a budu jezdit,to mi nikdo zakázat nemůže…Dofám,že se nás tam sejde POKOJNĚ co nejvíc,aby viděli,s kym vymrdali…Jěždění nám zakázat nemůžou,neni to přeci chráněná rezervace…

          0 0
          • BUCEW  

            mě to sere úplně stejně ,ale jezdit kvůli tomu nepřestanu!!!!baví mě to.Dneska jsem psal chlápkovi na ČSC ale zatím nic tak uvidíme…

            0 0
          • blue  

            me nejak neni jasny, jakym zpusobem by se mel za vas CSC postavit… jako ze by vzal organizaci na sebe? to je asi dost naivni predstava

            0 0
            • BUCEW  

              a co třeba zařadit zavedený závod do poháru? Já myslím že přesně proto tady ten svaz je nemyslíš?…

              0 0
              • blue  

                a tim se vyresi co?

                0 0
                • BoB  

                  pan místostarosta bude mít solidního partnera k jednání – úředníka jako je on

                  0 0
                  • blue  

                    no nepohybuju se v tom a asi mam malou predstavivost, ale porad nevim, jak tenhle problem vyresi to, ze starosta bude jednat s nejakym urednikem ze svazu…

                    a pozadavek na zarazeni takovyho lokalniho zavodu do poharu (ani nevim, jaky parametry musi poharovej zavod splnovat)? ja nevim… to by se za chvili asi pohar jezdil kazdej vikend, kdyby se tak resily problemy poradatelu s okolim

                    0 0
                • BUCEW  

                  ty si fakt TUP.přemýšlíš asi taky jenom čurákem.co by se asi vyřešilo??!!!

                  0 0
                  • blue  

                    uklidni se, taky ti nerikam kretene… normalne sem se zeptal, protoze nevim… ale tesi me, ze si na tebe muzu poopravit nazor

                    0 0
              • Pá-dlista1  

                Do serialu ceho? Prazskych vyjizdek do okoli? :)

                0 0
                • BUCEW  

                  připadá ti závod se 250 startujícími a desetiletou tradicí jako vyjížďka do okolí?

                  0 0
          • Pá-dlista1  

            Hele uz jsem cet zajimavy cifry, ale jsem nejspis DH nadsenec moc kratce na to abych pamatoval 7 zavodu. Vsenory jsou odjakziva poutak a rozptyleni pro prazaky :) To si jenom prazaci myslej, ze to je stredohnedobod vseho DH deni. Je smutny, ze je zas o jeden zavod min. Ale poharovej se zrusil jen Liberec (zrovna nejlepsi zavod pochopitelne :/ ).

            0 0
            • BUCEW  

              co si pamatuju tak bylo vždycky zavodů 4.loni předloni 5.Pokud se přidají všenory tak to je 5+1(4+1) se rovná? nevím jak si přišel na 7!!

              0 0
            • rider  

              Všenory nejsou hlavní závod sezóny?

              0 0
              • Shamick  

                No,koukam že sem zas něco řek…Myslel sem to tak,že podle mě je český svas cyklistiky organizace,která by se měla starat o zájmy ciklistů a trochu jim aspoň pomoct,dyž to potřebujou…Zatim se mi zdá,že veškerý DH dění záleží na pár lidech,který sou ochotný si to vzít na triko a mít s tim akorát problémy…

                0 0
            • BoB  

              Já su sice pražák, nemyslim si že Všenory jsou středobodem sjezdovýho dění ale zároveň si myslim, že závodu s nejstarší tradicí a nejvíce účastníky je prostě škoda. Teď tady samozřejmě jenom sedíme a plkáme místo toho, abychom se zvedli a zkusili nějak vymyslet jak tomu dh u nás pomoct. Byli tu nějací nadšenci co pro nás organizovali závod, který minimálně v Praze propagaci tohohle sportu kus služby udělal.

              0 0
              • Shamick  

                Máš pravdu,spíš si tady jen člověk vybije vztek…Hlavně si myslim,že s tim pořádánim spostě znás chyběz nezaplatitelný zkušenosti.Osobně si myslim,že vzít krumpáče,vyhlídnout kus lesa a nakopat během pár tejdnů DH tra? neni RELATIVNĚ problém,ale šéfovat to tak,aby to bylo legal a pořádat tam závody a zajiš?ovat všechny ty věci kolem,to je pro mě nemožný vůbec vymyslet…

                0 0
            • Grifter  

              Mindrak z Prahy? No stane se;-)

              0 0
            • TinkTink  

              Liberec…toho je fakt skoda…na ten jsem se tesil… :( (ta jejich vymluva je naka divna…)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                A prosakuji zpravy, ze bude hur :(

                0 0
                • Radek Broz  

                  Myslim si, ze to nebude tak horky – kdyby odpadla dalsi nejmenovana lokalita, mozna by to rozhejbalo do pohybu veci kolem Liberce a ten yb se zase mohl jet.

                  0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Ono to vypada dokonce na dve. Ale snad jsou to jen plane reci a nakonec to bude.

                    0 0
                    • Radek Broz  

                      Ta druha je na severu, nebo na zapade?;-) Tu prvni asi myslime tu samou.

                      0 0
                      • Pá-dlista1  

                        Na zapade. Sever je jistej. Tento prispevek se do peti sekund sam znici. Jestlize ne, okamzite ho zapomente :)

                        0 0
    • Meesha  

      Jedete tam zejtra nekdo?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.