• jidol

    Ahoj ,jako laik bych se chtěl zeptat zkušenějších, které crossové kolo byste doporučili. Strop mám 15 000kč. Vím, že v týhle kategorii jsou si kola dost svými parametry podobná a nelze sii extra vybírat. přesto mám 2 favority a nemůžu se rozhodnout … tedy: Apache HOOHA versus Rock Machine CROSSRIDE 400. (ale přivítám i tip na jiné kolo, pokud bude lepší:-)

    0 0
    • Volf  

      S krosovým kolem ti moc neporadím, ale koukni se třeba tady:http://www.ebikeshop.cz máš tam víc kol ke srovnání a osobně bych se pídil po loňských kolech, protože za stejný peníze po slevě koupíš za stejnou cenu vyšší model.

      0 0
    • Lister  

      Nevím jestli je tak těžké pojmenovat ten příspěvek Kros do 15 tisíc. Na témata s podobnými názvy velmi nerad odpovídám a když si prohlédnu soupis témat a vidím tam napsané:

      Prosím o radu Pomoc Jakou vzít Který se vám líbí ......

      tak to mě fakt sere. Otevírat každé téma abych se dozvěděl o čem to je je fakt otravný.

      0 0
      • Vymi  

        jo serete to??? to je fajn… :-)))

        kukni na starsi model 04 a koupis opravdu moc dobre… :-))) spise ale Apache..

        0 0
        • slayer  

          Nedávno jsem viděl člověka jak si to šinul po asfaltce na krosovém kole a najednou se ozvala rána a člověk se zvedal ze země s rámem na dvě půlky, tak jsem se šel podívat kdo že to vyrábí tak kvalitní rámy a byl to … Apache. :) Jinak v dubnovým Velu jsem zahlídnul test nějakejch takovejch kol.

          0 0
    • m.k.2  

      Mám loňský model Rock Machine Crossride 500 a neměl jsem s ním zatím žádný problém (najeto asi 1700 km), takže hlas pro Rock Machine.

      0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.