V-brake Brzdove packy na normalne celuste?

13 nepřečtených
  • dorwin

Ahojte, prepacte, ak budem terminologicky nespravny :) ide o to, ze mam bike s prehadzovackou shimano altus (hm. 8 rokov?asi) a musim to vymenit. Mam v jednom segmente brzdovu packu aj prehadzovac (dve packy hore/dole). Nove Shimano stoji cca 380sk ale to nie je problem. Problem je, ze je to robene na V-brake brzdy. Moze sa taka packa na V brzdy pouzit aj na tie klasicke? Alebo ked uz budem menit tak rovno aj samotne brzdy?

dakujem Peter

0 0
    • Daf  

Podle me to nebude dobre chodit. Fungovat to nejak bude, ale bude to brzdit hur nez s pakou na cantilever. Pokud vim tak Miguel Martinez v takove kombinaci brzdy vozil, ale je fakt ze vazi 50kg :)

0 0
    • Pá-dlista1  

Nevim jak presne bude vypadat tvoje nova brzdova paka, ale v nejhorsim pripade se to da prevrtat na roztec cantileverovych pak. Ale neni lepsi si priplatit 120Kc a investovat do V brzd?

0 0
      • dorwin  

Ano, asi tak urobim. Videl som shimano aj nejake neznackove. Bude asi lepsia aj vymena brzd

0 0
    • Axazel  

Véčková páka ti s cantilever čelistmy bude fungovat vpohodě. Obráceně to je na hovno.

0 0
      • dorwin  

ta paka nejako inak zabera, ze? zene sme kupili bike a ma V brzdy a tie ucinkuju brutalne silno. bude to tym? alebo je to normalne chovanie Vciek?

0 0
        • Pá-dlista1  

Musis pripsat v porovnani s pribrzdovatkem co mam ja. Nebo tak neco. Jinak by mohl vzniknout dojem, ze V brzdy dokazou zastavit kolo :)

0 0
      • Pá-dlista1  

Bych teda rekl spis opacne.

0 0
    • wraftler  

podla mna to neni kompatibilne a bude to na prd:)

0 0
    • wraftler  

podla mna to neni kompatibilne a bude to na prd:)

0 0
    • Andrzej  

uz jsem to tak na par kol namontoval a brzdilo to(hur), ale ja bych s tim do hor nejel, jak pisou vys, priplat a dej tam vcka

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.