• bagio

Pri nutne oprave brzdy Hayes HFX 9 resp.brzdice kamos zjistil ze ma vadny pist.Je z nejakeho bakelitu a jsou odstipnute hrany a nebrzdi to.Prosim o radu,kde by se dal sehnat,jestly vubec samotny pist nebo jestli nekdo nema vadnou brzdu a pist dobrej.Zatim dik.

0 0
    • Tomcat  

Hu tak brzdi jaký HFX-9? XC nebo HD? Jakej rok výroby? Na straně páky nebo třmene je píst v háji?

IMHO ta co mám já ma max umělý těsnění jinak to je kov.

Jinak VokolekImport je dovozce Hayes

0 0
      • bagio  

Je to HFX-9XC a rok v. asi 2003.Mam ho pred sebou,je to nejaky tvrzeny plast prum. tak 22 mm a v tom zastriknuta hridela na kterou se da br. desticka.

0 0
    • danno  

Tak se mi zda ze na bikezone.cz maji seznam nahr. dilu v Excelu, tak se zkus podivat tam.

0 0
      • bagio  

Hledal sem,ten excel sem nenasel koukal sem do eshopu v brzdach a oni tam Hayesy vubec nemaj v nabidce tak asi ani nahr.dily nebudou. Ale dik.

0 0
        • danno  

Ten seznam mas v mailu.

0 0
          • danno  

Ty voe, jasne, bylo to na trinnity, holt sem se spletl:-). Ten seznam je odtamtad. Dik Twispovi za presmerovani.

0 0
            • ROpa  

Domnivam sa ze ma HFX-9 model 2003 ako ja a piestik je naozaj z niecoho co vyzera ako bakelit. Na trinity.cz to maju, je to brzdic/caliper G2 a kit piestik+tesnenie stoji 400Kc. Na slovensku to dovaza Dema Senica, su velmi ochotni a ten isty KIT stoji 410,– Sk.

ROpa

0 0
    • DaveN  

Dá se na Hayes HFX-9 XC samostatně koupit těsnění pístku brzdy nebo jen piston kit za 350,– ? V ceníku je těsnění brzdiče, ale to bude asi jen „o“ kroužek mezi vnější-vnitřní půlku brzdiče.

0 0
    •  

Baník pyčo!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.