• Ruprecht

    Zháním nové brejle, staré RP se rozpadají, tak mě zaujala stránka www.r2.cz/products.php vychvalují R2 až do nebes. Vzhledem k tomu, že třeba model RACE AT001 je designově kopie RP za třetinovou cenu, tak o nich uvažuju. Máte někdo zkušenosti s touhle značkou?

    0 0
    • ananas  

      czus, mám R2 model ENDURO asi 1/2 roku a zatím super, dobře sedí i při natřásání v terénu, skla by taky mohla něco vydržet- vyválel jsem je v písku a zatím ani šrám, jediný problém že se občas zamlží (podle intenzity jízdy) !!?

      0 0
    • Lahváč  

      Už jsem v threadu brýle psal, že tyhle brejle mám, a že jsou úplně výborný, skvěle seděj, nefouká za ně a nezamlžujou se. Radši ale pořádně ozkoušej, zrovna tobě sedět nemusej.

      0 0
    • aku  

      ja mam race at0011b a spokojenost velika

      0 0
    • j-c  

      Zena ma R2 enduro v cervenem provedeni a spokojenost velika.

      0 0
    • cubas  

      hmmm, vsichni chvalej. No me se rozlomily obroucky bez toho abych skla vyndaval nebo menil. Zajimavy bylo ze ten plast se zacal jakoby loupat. No a pak to slo raz na raz. Nevim nevim – asi jsem holt nemel stesti na kus.

      0 0
    • Ruprecht  

      Tak jsem se na ně byl podívat v krámě, a docela mě sklamalo zpracování, za 900 bych čekal trochu víc. To i Relaxy na vedlejším stojanu byly na pohled líp udělané než R2 (konkrétně model RACE AT001 a Freeride). No a k RP to má sakra daleko. Ale pokud je všichni chválí tak možná vydrží :-)? Relaxy mi odešly po 1/2 roce(popraskané sklo), Axony jsem zlomil po měsíci, Uvexy Coyote už se asi nedělají a kupovat si další Projecty za 3000,– je trochu moc…ještě to promyslím. Každopádně díky za názory.

      0 0
    • rockab  

      Nechci zakládat nové téma, tak využiji tohle. Nemá někdo zkušenosti s brýlemi R2 SKINNER? Líbí se mi, ale chtěl bych slyšet váš názor ohledně „Air ventilation systému proti pocení čoček“. Bojím se těch malých otvorů nahoře na čočkách, aby přes ně neprosvítalo slunce, nebo neprofukoval vzduch. Děkuji.

      R2 SKINNER

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.