• tradic

    Snad mi to vyjde a ukazu se tam a asi pojedu tu kratsi.(ve vysledkovy listine bych mohl figurovat vyse :))

    Kdo z Vas jede taky???

    0 0
    • Beeda  

      vo o Ja, Petebike, Savah, M.Prokop, Lempl + nekdo ?, Selmira. B.

      0 0
      • Meesha  

        No, a este ja, Cabbage, mozna Rampage…

        0 0
        • Beeda  

          hele Cabagge, na toho si posvitim:-) B. PS: neni to ten co vlit hlavou do muldy na bikrosce?

          0 0
          • Meesha  

            ne, to byl myslim nekdo jinej! :-) Ty budes asi svitit ale nekde vepredu… :-))

            0 0
            • SavaH  

              Beeda vepředu svištit nebude. On pojede na pohodu, prej ještě nezávodí… Lemple, máš šanci ho zaříznout!!! Držim palce. Objevim se taky, jestli pojedu, tak jen krátkou.

              0 0
              • Meesha  

                napohodu? jo, aha! Takze ne na bednu, ale do 10 fleku… :-))

                0 0
                • Beeda  

                  Na pohodu nepojedu, normane naplno, at vim co je treba ladit, jinak zavod s prioritou low :-)…B.

                  0 0
          • cabbage  

            nejakej duchodce si me plete s rejowem:)

            0 0
            • Darkson  

              tak můžeš taky příště něco ukázat, aby ses necejtil uraženej, hahá

              0 0
    • tradic  

      Tak ja teda nejedu :( Kolo odmita fungovat. Leda ze by? Dneska jedu do Velosportu a meli tam stahovak ISIS a stredovou osu, ale pochybuju.

      0 0
    • jecnak  

      Jedu taky, nakonec jsem se rozhodl, ze cely vikend u kompu stravit nehodlam.

      0 0
      • Meesha  

        dlouhou?

        0 0
        • jecnak  

          Jasne ze dlouhou. Ani ta dlouha neni dlouha – dyt 65 je takovy delsi XC.

          0 0
      • cabbage  

        docela to komplikujes.....:-)

        0 0
        • jecnak  

          Taky jsem si to sam vyresil. Co jeste chtit…

          0 0
          • lempl  

            no mylsim ze by se meli nejak zkompletovat fotos… tak je nejspis poslete jecnakovi… on to asi nak da do kupi 4: jecnak: mas radost ze ti pridelavam praci co? :)

            0 0
    • Daf  

      Lidi drzim vam palce a nezapomente se pochlubit s vysledky…

      0 0
      • cabbage  

        považuje se přežití za „výsledek“?

        0 0
        • Vrci  

          Jo, přežití je výsledek závodu, smrt je následek závodu.

          0 0
      • lempl  

        no tak ja skoncil 12.:/ ale: nebyla kategorie junior coz sem ja…
        2× sem se jako cur.k vyjebal!!!!
        cca40km sem jel s pete ten pak odpadl a ja jel sam vypadl sem z tempa a uz nenaskocil:/
        dosla mi voda a asi trochu jidlo…
        natavil sem se psychicky tepy cca155 ale vono jet 20–30km sam je dost o pi.e:/ tak asi tak… jinak organizace zavodu ala sport time:/…

        0 0
        • 2-czech  

          me se jelo celkem dobre, az na to ze jsem s nejakou partickou zabloudili ale nejakym zazracnym zpusobem jsem se zase nasli:) voda dosla taky, takze vybeh k hradku byl uz trosku na doraz…ale jinak se mi zavod dost libil, vysledky jsem jeste nevidel (tak mozna proto:)

          0 0
          • Beeda  

            Caves, nebyli jste to vy tri jak jste vyjeli z lesa na asfaltku a my dva stali na silnici u auta a davali pojizdy bufet?? B

            0 0
            • 2-czech  

              jojo to jsme byli my:) nevis jestli jsme to zkratili nebo prodlouzili?? v tom lese to bylo celkem drsny, ale pekny…vubec ale nevim kde jsme prehlidli sipky..

              0 0
              • Beeda  

                Nazdar, ja nevim, mel jsem na tachaci v cili 67km:-) Jinak od tech holek jsme sjeli k panelce, stal tam poradatel, projeli ohromnou louzi, pak koryto s ledem a vyjeli nahoru, no a kdyz jsme se chytli nakych faboru a zase vyjeli u toho poradatele na te panelce, tak to uz byla sila:-). A poradatel nam nebyl schopen ani rict kudy na Hlubokou (ani po asfaltu), a jinej streda ve vesnici byl asi zasazen spadem z Temelina protoze byl na tom podobne:-) B

                0 0
                • SavaH  

                  Beedo, to je jasný, že ten pořadatel chrápal. On chudák netušil, že tam pojedou takový chrti, jako Ty a Špolc, tak si nastavil budíka na 10 min po tom, co jste kolem něj projeli. Kdybys jel pomaleji s davem, nemusel bys bloudit ;o) Chrte!!! Stejnak se mi líbil Tvůj výraz v cíli jako že: My nejsme první?!

                  0 0
                  • Beeda  

                    Spis jsme se divili, ze nejsme hluboko v poli a nerikej, ze jsem nemel dobrou naladu. Aspon jsem prijel odpocaty, me se akce libila :-)

                    0 0
            • Ondra Marin  

              Tak to je husty, ja sem taky jeden z tech tri co vyjeli u toho vaseho pojizdnyho bufetu( nabizeli ste pernik, ze jo???) Fakt nevim, jak sme se tam dostali, ale vim, ze tam nebezela ani srnka poslednich tak 10 let:))) Cau Ondra

              0 0
        • Daf  

          12 flek je peknej. Ja kdyz valim sam tak mi to taky nejede. Nak se podvedome setrim nebo co.

          0 0
        • petebike  

          odpadl ? bych nerekl…proste ste me s Drastikem nestridaly… tohle se fakt nedela… mel sem krizi, z ktery jsem se pak docela dostal…ale na konci jsem dost bloudil :-( najel sem o dva kilaky vic a bylo, nakonec 6 reps. 9.misto abs.

          0 0
      • cabbage  

        no, muzu zodpovedne prohlasit ze sem chcipak a invalidni duchod se mi kvapem priblizuje:-/......

        0 0
      • jecnak  

        NO nic moc, v domneni, ze se dopredu radi logicky chrti na kratkou jsem odstartoval z konce startovniho pole. Chyba lavky, ti vepredu jeli dlouhou stejne jako ja, takze prvni cast se odehravala v rezii dojizdeni tech vepredu a sigle prejizdeni mezi jednotlivymi skupinkami. Stalo me to hodne fyzickych, tak i psychickych sil (tech hlavne), protoze 10 minut srovnavat 50m naskok je dost na palici. Druha pulka dlouhe pred napojenim na kratkou me uz fakt sra…, protoze me bolely ruce z rukavic a gripu, na ktere nejsem zvykly. Pak se sral taky kvuli bahnu presmyk. NO pak uz jsem si rekl, ze to nema smysl a dal uz se jen kochal krajinou a uzival si posledni sigliky kolem Vltavy, coz byla mimochodem nejhezci cast trati. Cca 16. flek neni zas tak spatny jak jsem cekal. Skoda, ze jsem nejel kratkou, to by bylo krasny pojezdeni, takhle to bylo z velke casti souboj s bahnem a technikou (vedeni lanka u XTR presmyku s dual pull neni opravdu moc vychytany). Preci jen bahno az po naby neni muj salek kavy.

        Kdyby mel nekdo vetsi mnozstvi foek, tak mi je poslete, udelam galerku.

        0 0
        • Beeda  

          No me se to zdalo taky pomalu tak jsme to trhli asi po 3km. Jeli jsme na spici dva, asi 5 min naskok na 30km. Tam nas motorka nechala jet napred a nasledna kontrola na krizovatce posla do kopru na paseku. Jsme se vraceli a ten idi*t nas poslal znova blbe…dalsiho z poradatelu radeji komentovat nebudu. Tak jsem to dojeli na pohodu, bylo krasne, bahynka a trajliku take dost, trasa docela narocna. A uznejte 100× lepsi nez sedet ve smradlavy praze :-) B.

          0 0
      • Meesha  

        Asi jako jedinej odsud sem jel kratkou. Ja sem taky startoval zezadu s Jecnakem – chybi mi ta drzost vsechny predbehnout a zas takovej chrt na prvni lajnu nejsem. :-) Takze taky – po startu co nejrychlejs dopredu. Asi na 5km se mi podarilo zabloudit a nez sem se vratil na trat, tak nas dohnala docela veska skupina. Pak se mi podarilo zasukovat retez a kdyz sem ho dostaval z5, tak sem ho ohnul, takze to celou cestu pri kazdym 3–4 slapnuti ustrelilo – tim byl konec nadeji…:-( Lidi postupne predjizdeli a predjizdeli… U obory sem taky slusne bloudil – ale tahle cast trati se mi fakt libila! Nakonec z toho byl tusim 30.flek na kratky.

        Poradatelsky zajisteni mi za to startovny pripadalo fakt ubohy! Obcerstvovacka byla-nebyla, znaceni taky nic moc, jidlo (krome nakrajenejch tatranek) a zachody v cili sem taky nenasel. A cislo sem taky slusne vratil! :-((

        0 0
        • lempl  

          no ta organizace stala za nic… za 350 resp.500 sme dostali: upozorneni at stojime ve fronte(pri radoby prezentaci) cislo a 3stahovaci prouzky, dlouha trat mela 3 obcerstveni-voda, iontak – dost pochybuju ze to bylo naredeny v nakym pomeru pac sem si vzal 2× pkazdy stejna barva ale jedno byla kase a to 2. nemelo chut… tatranky a v cili navrch banany a pokus o „buchtu“ znaceni teda nic moc potkal sem nekolik sipek az za krizovatkou a nebo na jedny krizovatce i vic sipek(tam kde se to krizilo..) ty sipky co byly na zemi (myslim ty stojaci) nebyly sipky ale trojuhelniky, ktery ukazovaly na 3 mista, na jedny krizovatce docela hustota nebejt tam nejakech lidi tak tam asi zakufruju:/… no a kdyz clovek dojel do cile a cekal neco tepleho(parek, gulas, testoviny..) tak dostal viz vyse… doprovodnej program veskerej zadnej jestli to teda nebyli ti zajimavy lide z okoli…

          0 0
          • petebike  

            sem dal fotky na www.petebike.com – v galerii…

            jinak organizace byla na maly urovni, ale byl to prvni rocnik, pravda dost se kufrovalo Beeda dokonce z prvni pozice :-(, bylo to ale jinak dost tezky na prvni moje zavody… a ta buchta v cily byla docela dobra :-)))))

            0 0
    • SavaH  

      Dovolila jsem si něco málo o X teře napsat. Můžete si to přečíst na: http://rodina.cz/…/journal.asp?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.