• Medi

    Koupili jste něco z akcí nabízených v letácích? Potřeboval bych bundu, v Lidlu teď nabízí za 499 Kč. V loni jsem vozil v ba?ohu normální podzimní bundu nebo mikinu ( celkem heblo, ale teplo). Zatím jsem koupil z těchto akcí v Kauflandu ( Tchibo ) brýle a tacháč. Brýle jak brýle 130 kč je paráda, design taky ok, drahé nechcu a tacháč budu montovat příští týden, tak uvidíme, tož ale nekup to za 299,– a měří aj teplotu ha!

    0 0
    • speedy gonzales  

      tak matinka si koupila v lidlu ten dres a kratasy. dres ma pekny design, nestydel bych si ho vzit ani ja. material je supr- coolmax- a provedeni taky nevypada zle. u tech kratasu se mi ten design uz moc nezamlouval, ale materialy zase supr- vlozka je znackova (jednoducha) sanitized z coolmaxu…

      0 0
      • Medi  

        Vletěl jsem do toho Lidlu, už je to přebrané.Koupil jsem dvoje brýle po 40 Kč.

        0 0
      • Lister  

        To tam matinka asi stála tak od pěti hodin ne. U nás to bylo rozebraný během pár hodin a další už asi nebudou. Chtěl jsem ten dres, ale asi mám smůlu.

        0 0
        • Medi  

          Já byl asi hodně naivní, šel jsem tam až dneska a s tím, že o to nebude velký zájem. Opak byl pravdou, měli jen pár zbytků v jiných velikostech než potřebuju. Design dresů se mně, ale nelíbil, trochu mně mrzí ta bunda ikdyž kdoví jaká je kvalita.

          0 0
        • speedy gonzales  

          ona se tam stavovala po ceste do prace takze pohoda…navic co rikala tak lidi to sice brali ale zadna rvacka…pral bych vam videt kdyz je v akci nejake atraktivni zbozi pro duchodce- jednou sem si byl rano koupit svacinu a malem sem se potrhal smichy: boty tam letaly vzduchem a lidi na sebe kriceli: „potrebuju levou 43ku!!“ , pak tam taky meli nejake tricka, chlap mel v ruce tri kousky a prohlizel si kterou barvu vzit, pribehla zenska, stekla: „prece si nebudete brat vsechny!!“, vyrvala mu to z ruky a utikala k pokladne :-))

          0 0
          • Medi  

            Čoveče to ja byl před Vánocema v Penny na boby. Byl jsem tak 10 v řadě a říkal jsem si, že ty důchodce v klidu na 50 metrech udělám. Dveře se otevřeli důchodci s berlama nasadili sprint. Dostal jsem se maximálně tak na 6 pozici, chňapl jedny boby a byl jsem rád, že jsem neinkasoval berlou přes palici. Adrenalin jak blázen, kde se hrabeme s bikem:-))).

            0 0
            • Jogador  

              Nojono, když oni jsou trénovaný, baví se tim takhle každý den:)

              0 0
              • Medi  

                na druhou stranu určitě lepší než sedět doma, aspoň mají zábavu v podstatě tomu rozumím a časem se zařadí taky:))

                0 0
    • Volf  

      Asi bych si po draze zaplacenejch zkušenostech nekoupil kra?asy, ale ten dres vůbec nevypadá zle a ty ostatní věci taky. Dost si tady chválili i ten tepák z Lídlu a osobně mám dojem, že tam zase úplně špatný věci v akcích nejsou.

      0 0
      • Lada1  

        jake mas zkusenosti s tema gatama ?

        0 0
        • Volf  

          No nemám zkušenost přímo z Lídlem, ale obecně jsem se dopracoval metodou pokus omyl ke stavu, kdy vím, že na gatích se neušetří. Začínal jsem na nějakejch za 400,– kde nebyly ani gumičky na konci nohavic, ta nejobyčejnější vložka atd. Je ale možný, že i ty gatě v Lídlu nemusej bejt špatný.

          0 0
      • myscho  

        ten tepak je toto? http://www.lidl.sk/…eracom_pulzu na Slovensku to maju mat od zajtra

        0 0
    • dalimil  

      vykácená stromořadí varují,vy nelid(l)ové… :-)

      0 0
      • Pecuchet  

        Přesně tak. V Lidlu bych si nekoupil ani rohlík – už kvůli těm vykáceným stromům. Navíc kultura prodeje (jde-li to u nich tak vůbec nazvat) je úděsná.

        0 0
        • mosquito  

          LIDL me taky pekne sere at uz stromama nebo tim obchodem – jak dobytek na vychode

          0 0
          • Honzin  

            Nam postavili LIDLa primo pred barakem, zuzili nam kvuli nemu chodnik a najezd do zahrady, udelali svetelnou krizovatku a to vse prakticky nacerno (platne stavebni povoleni dostali asi mesic predtim nez otevreli) :-/ a navic jsme museli jednat se zastupci jejich „expanzni kancelare“ (o kterych asi nelze rict slusneho slova). Vevnitr v obchode jsem byl jenom jednou (tchanovic chteli doprovod) a tak nejak me uspokojilo ze to tam vypada jeste hnusnejc nez jsem si predstavoval :-) Takze me LIDL taky pekne sere.

            0 0
    • grafik  

      asi pred 3-mi roky jsem koupil v albertu sustakovku KIX7 – slouzi dodneska a jsem s ni max spokojen …

      0 0
    • RapMan  

      V Pribrami taky hned prebrano, zbyly na me akorat ty rukavice za 99Kc, vypadaj v pohode :) Na bundu jsem mel taky zalusk, ale marna snaha…

      0 0
    • Pytlik  

      Ne ze bych se chtel Lidlu zastavat, taky ho moc nemusim, ale kamos tam delal a tak trochu vim, jak to tam chodi. Na tyhle akce nakoupi relativne dobry veci, ktery zadotuji ze sveho, aby tam nahnali lidi. Koupi jich samozrejme jenom par do kazde prodejny, aby je to tolik nestalo. Jinak je to klasicka marketingova akce – spolehaji na to, ze lidi, kdyz uz tam jsou, nakoupi i dalsi veci.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        To zadotuji ze sveho znamena, ze na tom nemaji tak velky zisk/kus jak by mel kamenak za to same zbozi. Nebo mozna dokonce maji diky vyhodne cene za velky odber.

        0 0
        • Manas  

          Ne, ma pravdu, stejne to funguje v Hypernove, Makru atd. Je to vsude stejny. Nemyslim si ze cena 0.8 kc za 1,5l vody byla jeste se ziskem. V praci sem mluvil s clovekm co odtamtud odesel a opravdu to presne tak funguje. Lidi jsou blbi.

          0 0
          • Manas  

            Ach ten cestin .. :-/

            0 0
          • Pá-dlista1  

            Do ty vody nevidim. A v tyhle praktiky verim. Ale konkretne u veci jako je trebas ten pulsmetr atd. jsou ty ceny jen lehce pod cenou za kterou se da sehnat pulsmetr (hur vybavenej) normalne. A na tom „normalnim“ se napakuje spousta lidi. Vyrobit pulsmetr co ma o funkci vic (a jeste vetsinou nejaka picovina typu druhej cas) neni o moc drazsi. Kdyz zkrati obchodni retez a berou velke mnozstvi a maj to vyrobeny na zakazku… tak na tom nemuzou prodelat.

            0 0
    • admxx  

      Cheche…jo jasne veci v akci jsou VÁŽNĚ v pohodě:-))) Vzdycy si vzpomenu na jednoho magora, ktery se mi smal ze sem si koupil cyklisticke rukavice za 450. Vykladal mi o svych skvelych rukavicich za 30Kč! ktere koupil prave ten den. Potkal sem ho za dva tydny…rukavice uz nemel:-) a krasne nove bile omotavky na jeho silnicce byly neuveritelne ruzove:-))…pochopitelne…je to exemplarni pripad lidske blbosti…nektere veci muzou byt ok..chce to myslet:-)

      0 0
    • zonn  

      Říkejte si co chcete, ale v Lidlu špatný věci nemaj. Já mám odsud trek. ponožky – 100 Kč, funkční triko s dlouhým ruk. – 100 Kč, cyklo ponožky Coolmax 80 Kč a všechno funguje super. Běžte si to koupit do jinýho krámu a zaplatíte minimálně 30% navíc. Takže já tam nakupovat budu, protože když ne, tak ty stromy stejně nezachránim.

      0 0
      • speedy gonzales  

        mas pravdu, jsem na tom podobne… mam od nich hodne veci-vetsinou vyborne znackove materialy sesite tema stejnyma cinanama jen nedoplacim na tu fajfku.. nemam problem si koupit veci v lidlu.

        a co se tyce tech stromu..myslim ze mnohem vetsi problem k zamysleni je cinnost nasich uradu, ktere jim to toleruji.

        mimochodem.mel sem neco na reklamacku… za pet minut sem uz stal s penezma pred obchodem

        0 0
        • caesar  

          Rad bych Te jen upozornil, ze (ac se uradu nechci zastavat) jsou urady mimo hru. Lidl kacel i kdyz to bylo urady ZAKAZANE. No nic, hlavne ze mas levny fusky.

          0 0
          • speedy gonzales  

            tak mozna ziju v jinem svete, ale kdyz je neco zakazane, tak existuje take adekvatni trest,ne? kricite: to by si v nemecku nedovolil! proc? protoze by dostal od uradu tak pres prsty( nejen), ze by si to sakra rozmyslel…

            0 0
            • Pecuchet  

              Domnívám se, že adekvátní trest by měl přijít také ze strany zákazníků. A ve vyspělé zemi, jako je Vámi zmíněné Německo, kde lidem záleží na životním prostředí více, než na krátkozraké úspoře, by tomu také tak bylo – lidé by obchod bojkotovali. U nás se buhužel stále najde dost takových, jako jste Vy, proto Lidl nemusí mít v ČR o svoji existenci obavy.

              0 0
              • speedy gonzales  

                v tom mate samozrejme pravdu…ale…stejne to delaji vsechny hypermarkety jen se nenechali chytit.. lidl byl v televizi, takze sou to svine a slus

                ja nechapu proc teda netrestate vsechny, kdyz Vam tak zalezi na prirode???

                0 0
                • Pecuchet  

                  Chování Lidlu a ostatních řetězců se liší:

                  1. Prohlásí-li tisková mluvčí Lidlu: „Naší strategií je nekomunikovat s médii“, už to samo naznačuje, že si jsou vědomi neetičnosti svého počínání (tím nemyslím jen ty stromy) a nechtějí nikomu nic vysvětlovat. Otázkou zůstavá, k čemu tu tiskovou mluvčí pak mají.
                  2. Žádný jiný řetězec se takového jednání zcela určitě nedopouští v takové míře a tak ostentativně jako Lidl.
                  3. Ostatní supermarkety se většinou svojí prodejnou přizpůsobí místu, popř. využijí prostor dřívější samoobsluhy, kdežto Lidl staví všude stejné hnusné unifikované „kravíny“, bez ohledu na okolní zástavbu (jiné je to hypermarketů – někde v poli u dálnice na tom tolik nezáleží, jako uvnitř města).
                  0 0
                  • speedy gonzales  

                    no tak tvoje argumenty se bohuzel nesou v duchu tech predchozich: 1. a)tohle je absolutne nelogicka konstrukce-to snad ani nejde komentovat b)zkus si projit profily velice uspesnych lidi- docela dost jich s medii nekomunikuje, jsou dokonce taci, u kterych je problem ziskat fotografii- a nemyslim si ze jsou vsichni vini, jak ty tady dokazujes c)jen tak pro zajimavost: kvuli rocnikovce jsem se dotazoval krajskych tiskovych mluvcich ODS,CSSD a KSCM na nejake udaje…ODS a KSCM neodpovedeli vubec, CSSD odpovedeli ze mi neodpovi..to je jen takovy priklad jak funguje komunikace 2. a)setri spojenim „zcela urcite“ …taky bych se mohl zeptat, ukaz mi ty cisla ze kterych tak usuzujes b)kolikrat to udelal lidl- jednou? dvakrat? na kolika stavbach jinych hypermarketu jsi delal stavebni dozor? 3.budes se divit ale i jine markety stavi nove krabice..mohl bych ti ukazat supr parcely na byty nebo obytnou zonu skoro v centru, kde stavi tesco a jeste kdosi (zlin,hradiste) a taky se mozna budes divit, ale me prijde jako vetsi prasarna kdyz tu tvoji krabici placnou do krajiny.jenze ty si vlastne ekolog, nemelo by to vadit spis tobe???

                    0 0
                    • Pá-dlista1  

                      2b) Se na televizi moc nedivas a noviny nectes, ze? :)

                      0 0
                      • speedy gonzales  

                        tak me pouc-kolikrat kacel nezakonne? zajima me to(opravdu)

                        nechce se mi to uz rozepisovat, ale ten tvuj argument dole o kradenych autech je tak trochu posunuty, nechci rikat demagogicky, aby ses neurazil.. :-)

                        0 0
                        • Pá-dlista1  

                          Demagogie, ano. Ale ja to nerek a bylo to podle tve logiky.

                          0 0
                          • speedy gonzales  

                            no a prosimte jeste mi napis ty cisla nezakonneho kaceni..fakt me to zajima (bez ironie)

                            0 0
                              • vlk  

                                tak jám myslel, že to bylo pár sromků, ale troto.Štve mě spíše ta 100 letá lípa.Přidávám se k Vám k tichému protestu.Koupil jsem si tam akorát ten pulsmetr.Jenže tím ,že nakupovat nebudete, nic neuděláte, stejně budou mít díky starým lidem odbyt.Jakto, že na ně nebyla podána žaloba.Co trestní stíhání.Jak se k tzomu staví úřady.

                                0 0
                                • kovar  

                                  ještě bych dodal, že tady v Gottwaldově během stavby Lidlu na podvesné napřed „zabezpečili“ obedněním kmeny aleje pěkných mladých javorů, které stavbě vůbec nepřekážely, ale přesto je poškodili tak, že asi dostali svolení uřadů a pokáceli je. Asi náhoda, že jo .

                                  0 0
                              • speedy gonzales  

                                dobry argument-tak to beru…to je urcite problem. coz ale znovu jen dokazuje to co jsem rikal uz nazacatku- beru , ze v tomhle lidl je svine, ale mnohem vic me trapi, ze pravni system je adekvatne neosoli.co si budeme vykladat, ale asi je vic potresta kdyz dostanou x-milionovou pokutu od uradu nez kdyz si tam nepujdu koupit pet rohliku…

                                dalsi vec je ta ze z ekologickeho hlediska mi prijde minimalne stejne problematicke to kdyz ostatni retezce sice nic nepokaci ale zaberou kvalitni pudu nekde v krajine…

                                0 0
                            • Pá-dlista1  

                              Ja uz si to nepamatuju, ale nebyly to dva pripady.

                              0 0
                    • vlk  

                      s pecuchet co se týká komunikace plně souhlasím.S těmi politickými stranami -to se není čemu divit.A ten kdo nechce komunikovat s médii a je v postavení, kde se to běžně děje, není tzv. čistý.To dá rozum.

                      I jiné supermarkety staví hnusné krabice na místech, která by se dala využít jinak.-to ovšem neznamená, že je to v pořádku.Ale existují i vyjímky kdy se opradu pozvou dobří architekti a tvoří se architektonicky kvalitní stavby-ale to bývá většinou v cizině a ne u nás.Tam si to tamější radní už umějí ohlídat.Ti naši akorát hlídají, aby jim z toho taky něco káplo a zbytek je jim ukradený.

                      0 0
    • caesar  

      asi sem blej, ale u spolecnosti, ktera se u nas chova jak ji napadne, kaci strom za stromem atd nebudu nakupovat ani s 80% slevou. Proste zasada.

      0 0
      • speedy gonzales  

        nejsem placeny lidlem jako advokat a nechci se opakovat, psal sem to uz vis, ale tohle mi uz pripada jako trochu detinska poza..

        kolik myslis ze padne stromu (domu,hrist…), kdyz staveji vsechny ty hyper super??? akorat to nebylo v televizi…

        0 0
        • caesar  

          je mi u ****** jestli je to poza, nebo neni. Pro me je dulezitej vysledek, a to je ten, ze tohle proste podporovat nebudu. A omlouvat si svoje chovani tim, ze ostatni markety delaj neco podobnyho, nebo ze za to muzou urady, nebo ze ja to nezachranim…to je typicky cechackovstvi. Ale co, to uz je OT.

          0 0
          • speedy gonzales  

            tak pak ale doufam nechodis nakupovat do zadneho hypermarketu, jen do toho meleho obchudku na rohu,ne?

            to co jsem napsal vis, pokud si to prectes jeste jednou, neni vymlouvani, ale odkaz na to, ze tady snad jeste existuje nejaky pravni rad, ve kterem zijeme..

            a z cechackovstvi me prosim neobvinuj..to je moc silny kalibr

            0 0
          • miche  

            Nic proti, ale jako „ekolog“ bys moh vedet, za jakych podminek se co vyrabi (i to tvoje kolo ma ram, a ten se musi nekde udelat, treba v Asii se s tim taky moc neparaj), takze v zadnym pripade se nezastavam hypermarketu, ale budes si muset koupit drevenou kolobezku (rucne delanou z prirodne padleho stromu, ne aby to bylo urizle motorovkou…) abys tady neskodil. Kazdej skodime, at chceme nebo ne …

            0 0
            • miche  

              To plati pro Caesara …

              0 0
            • caesar  

              no hele, netusil sem, co tu moje poznamka rozpouta. Nejsem ekolog, ale clovek, kterej kdyz dostane nejake argumenty resp. zpravy a dostane je primo pod nos, tak je schopnej (nebo , jak to tu tak pozoruju spis ochotnej) je zhodnotit a vyvodit si zaver. Dneska se tomu moderne rika analyza. To znamena, ze kdyz vidim jedno mesto jak tam Lidl i pres veskere protesty pokacel stoletou lipu, a v dalsim zase, a ve tretim to same (a to uz tu byl vekej humbuk) tak proste udelam sam pro sebe takovej zaver, jakej sem udelal. O tom jak se dela nekej ram, o kterym mi tu pises nevim, proto nemuzu nic posuzovat (coz samozrejme neni vymluva). Secteno a podtrzeno, kdyz uz i slepej vidi (nebo je mu to dokonce podstrceno az pod nos), ze neco neni v poradku, ale pro svoji pohodlnost, nebo lakotu to omlouva vsim moznym, pak uz je to spatny.

              0 0
          • Pá-dlista1  

            Ja stojim za tebou. I kdyby neslo o tri stromy, ale o tri pampelisky nelibi se mi politika lidlu. Do Lidlu jsem jeste ani nevkrocil a nerad chodim i do Penny, Plus… ty duchodci v sustakovkach mi tam proste nesedi. To kvuli cemu chodim do nakupnich center (vhodnou otviraci dobu a vyber) tam stejne nemaji.

            0 0
            • RomanH  

              Asi tak, na Lidl mam stejny nazor. A do HyperMarketu jezdim 1× mesicne jen pro potraviny

              0 0
            • grafik  

              Nejhorsi supermarkety u nas v Olmiku jsou kaufland a albert – oba na ‚nadosah‘ od hlavniho nadrazi a pravidelne v oblezeni houmlesaku, fetaku a ‚mas drobak-u‘ blee

              0 0
    • BH  

      jednou moznas pochopis slogan" nejsem tak bohaty,abych kupoval levne veci" Osobne je me ukradene, zda je neco v nejaka supermarketu o 5,– Kc levnejsi,kdyz neco chci tak si to koupim tam, kde je prijemna obsluha, slusne prostredi a kde nemusim poradat zavody s dochodci,kdo uchmatne"vyhodne" zbozi.Ostatne nevim o cloveku, ktery by nakupen levnych smejdu za vyhoden ceny zbohatl.p.s. V Lidlu jsem jeste nikdy nebyl a ta ke tam nepujdu, jsou to smejdi co kaci stromy.Ovsem preji Ti vse nej pri hledani toho nejlepsiho nakupu, jen abys pak mel jeste cas jezdit na kole!

      0 0
      • zonn  

        Ten slogan znám, tím že je něco levné, není zákonitě špatné. Jde o to, že nemusím nutně připlácet za značku, když je to ten samý výrobek. Neříkám ani, že nákupem levných věcí zbohatnu, ale ušetřím. Ale tím, že nakoupím v Lidlu ušetřím čas na kolo, protože nemusím obíhat krámky se slušným prostředím a příjemnou obsluhou:))

        0 0
      • speedy gonzales  

        tohle mi silne pripomina debatu: „ta vidla je nejvetsi smejd na trhu, vubec nechodi a za tyden ji muzes vyhodit…ja sem ji sice nejezdil, ale je to tak…no ja sem ji vlastne ani nevidel, ale je to stejne smejd…“ na tyhle lidi na BF nejvic nadavate a pak delate to stejne. to je trochu smesne…

        a jinak to trosku vyznamove posunujes…jestli si prectes celou debatu tak zjistis ze vetsina tech kteri tam koupili nejake spotrebni zbozi- ma zkusenost ktera tobe chybi- si to chvali, at uz pro materialy, zpracovani nebo cenu… kdyby to byl smejd, tak se prece nemame o cem bavit,ne?

        me Vase argumenty prijdou smesne…proto se taky nechtene musim stale zastavat lidlu..ale de mi spis o princip nez vylozene o tenhle obchod a za svym si stojim

        0 0
        • Luka  

          Clovece, mozna zarazuju spatne prispevek, tak se na me nezlob.

          Ale souhlasim s tim, ze Lidl je divnej a opravdu kousek od domu rodicku koupili v UL maly sad u zakladni skoly, byl peky, byly tam orechy, stary stromy, a pokaceli, srovnali postavili kravin. Na druhy strane sidliska (kdo to zna myslim tim Vseborice), byval nadhernej velikej visnovej sad. Koupila to nejaka cirkev, pokacela vsechny stromy a zkouela to prodat, nikdo to nekoupil dodnes a za tech 10let to uspesne zase zarusta planejma visnema, hura. Na rozdil od toho je o 1km dal Carrefour a Baumax. Ti koupili pole a postavili to na nem, nepadl ani stromek…

          0 0
          • la-da  

            Tohle je taky zajimavy – vetsinou tyhle pixly postavi na tech nejlepsich polich.Je sice pravda ze tam nejsou stromy (co by na poli taky delaly,ze)ale stejne je to divny…

            0 0
            • Luka  

              No, tady to moc neplati, nebo teda nemam na to dukazy, ale co tak 20let pozoruju, tak to pole bylo vzdycky uhor, nikdy tam nic nerostlo, akorat bolsevnik :)

              0 0
        • Medi  

          Já bych nákupy v Lidlu taky tak nedramatizoval.

          • Porušení zákonů ( stromy ) to má řešit zákon.
          • Ekologie dobrý marketingový prostředek.
          • Německo samí ekolog a uvědomělý zákazník,

            bydlí tam celá naše rodina takže jejich

            uvědomělé chování znám z první ruky (

            podotýkám, že to nejsou čeští emigranti )

          • Budovy Lidl nejsou z estetického hlediska

            horší než ostatní

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Takze kdyz vidis souseda, ze krade auta v ulici a pak dostane od policajtu dve stovky pokutu, tak si k nemu pujdes to kradeny auto koupit? Ekologie – souhlas Nemci – akorat venuji vic penez na odstraneni toho bordelu po svych obcanech.

            0 0
            • Medi  

              To srovnání není dobré, nekupuju v Lidlu nábytek! Problém není Lidl, ale ty dvě stovky.

              0 0
        • BH  

          Tvuj nazor Ti neberu, kazdy jsem original, nekdo se bavi tim, ze procita letaky marketu a ma radost kdyz"levne" nakoupi, nekdo zase vidi sve zivotni priority trochu jinak poskladane.Jestli to vyznelo tak, ze prvni skupiny nejak odsuzuji, tak to ne, je to kazdeho vec.

          0 0
          • speedy gonzales  

            mam pocit ze se mi snazis podsunout ze kdo nakupuje v lidlu je chudak, ktery cele dny lezi v letacich a hleda kde usetri 5korunu..a nakonec de a koupi si nejaky smejd.

            jsem student a je pro me rozdil, kdyz koupim ponozky v lidlu za 80kc a nebo sensory za 300– mam oboje takze muzu na rozdil od vetsiny tech kteri rikaji lidl=smejd porovnavat.stejne materialy, stejna kvalita zpracovani. ne vazne si nemusim doplacet na logo..otazka priorit-ja vim.

            to co mi vadi a co je jeden z duvodu proc se tady tak usilovne pru :-) je to ze vy, kritici lidlu, nejste stejne dusledni v hodnoceni vsech hypermarketu. je naivni myslet si, ze ostatni markety jsou ciste, ze padlistovi nezaslapli jeho tri pampelisky. kdybyste nasadili stejny metr tak nechodite nakupovat asi nikam, coz uz neni ale tak pohodlne.rika se tomu PRETVARKA

            hlavni problem pro vas je ze lidl je prece spina a kdyby se nekdo dozvedel ze tam chodite tak by to prece ublizilo vasemu image…

            mas pravdu ze kazdy jsme nejaci a je to kazdeho vec.

            0 0
            • speedy gonzales  

              tim nechci tvrdit ze nechapu Vase vyhrady proti kulture prodeje..

              0 0
            • captain  

              Cau, to co lidl udelal je hruza, ale s jakou aroganci se k tomu potom cela jejich firma postavila to je snad jeste horsi… Takze s toho jedineho duvodu tam nikdy nevkrocim… Jenda

              0 0
            • BH  

              hele jako student mas pravo na „leviccke“ nazory,Casem to prejde, uvidis.

              0 0
              • dalimil  

                no nevím,ve svých 30-ti na levicových názorech nevidím nic špatného,ty uvědomělý pravicový voliči… :-)

                0 0
                • BH  

                  promin trochu jsem ujel, politika tu nepatri i kdyz svym zpusobem tema vyprodejovych nakupu je tak trochu socialni a tedy i politicke tema.

                  0 0
                  • speedy gonzales  

                    BH nemusis se omlouvat.. tvaris se dost chytre ale tvoje argumenty za tvym vyrazem hodne zaostavaji…

                    „jednou moznas pochopis slogan“ nejsem tak bohaty,abych kupoval levne veci"

                    > uz jsem dost stary abych se naucil veci vybirat podle kvality a ne podle ceny. mohl bych ti dokumentovat spoustu drahych (a znackovych)veci ktere byly nebo jsou smejdy. takze az vyrostes ze sveho snobstvi mozna se budes spis ridit heslem: nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat nekvalitni veci

                    „Ovsem preji Ti vse nej pri hledani toho nejlepsiho nakupu, jen abys pak mel jeste cas jezdit na kole!“

                    > tak to je argument na urovni petileteho ditete (ovsem nadmiru inteligentniho)- a ty jezdis kdy, kdyz vydelavas na drahe znackove veci???

                    a taky by me zajimaly tve myslenkove pochody jaks prisel na to ze jsem levicak…

                    0 0
                    • BH  

                      Aha, dikuse se posunula jeste dal.Takze ja jsem snob, protoze se nepachtim za vyprodeji a levnymi cenami.taky argument.Vis, ja si proste myslim, ze Lidl, Carrefour a vubec ty markety nemohou za tak nizkou cenu nabidnout kvalitni zbozi, proste je to nekde osulene, but na materialu a nebo kvalite siti a pod. pokazde kdyz jsem podlehl vabeni te dobre ceny, vzdy jsem za urcity cas musel konstatovat,ze se to v konecnem dusledku nevyplati.To mas jak s kolem,v marketu muses koupit kolo na Al ramu s Aliviem s odpruzenou vidli za 5 tis. Kc, tedy super lace, ovsem ani ty by jsi to kolo asi nekoupil. Koneckoncu tu takova diskuze jiz vicekrat sla.Ta kvalite tohoto kola je proste spatna, byt je zdanlive poskaldane z „kvalitnich veci“ Podobne to asi bude i tim oblecenim z Lidlu. A o pravicim ci levici se tu jiz bavit nebudu,byla to chyba, takove tema tu nepatri. Ale kdyz se ptas tak Tva argementace ve me navozuje takovy dojem.

                      0 0
                      • speedy gonzales  

                        no mam pocit ze se potencial teto diskuze pomalu vyprazdnuje :-)

                        myslim zes s tou politikou tady nijak neprestrelils- resi se tu i horsi veci- jinak levicak opravdu ale opravdu nejsem

                        0 0
    • kovar  

      Zdar letákový supermarketový turisto, odpovídám na tvou otázku: Osobně bych si nekoupil nic z toho, nejen proto, že je to od ničitele stromů Lidlu. A letáky mi do schránky neházejí, mám tam nalepenou žádost o nevhazování reklamy – aspoň malé plus pro schánkového roznášeče Lidlu a Kauflandů, že to respektuje. Zkus si na schránku také napelit ceduli, budeš aspon mít klid a víc času na horskou turistiku:-)))

      0 0
      • Medi  

        Lidl ti smrdí protože sejmul pár stromečků a co výrobky made in China, Vietnam nenosíš, nekupuješ ? Tam už nejde pouze o pár stromů, ale o tom nevíš, nechceš vědět. Tak se tady raději děláš borce, že nenakupuješ v Lidlu a ta parta ostatních uvědomělých zákazníku spolu stebou. Tos mě fakt zvedl žluč.

        0 0
        • kovar  

          to mě těší. Zkus tu cedulku, fakt.

          0 0
        • RomanH  

          Sam cely svet urcite nespasis, ale nejake male kroky k tomu udelat muzes. Nenakupovat v Lidlu je jeden z nich.

          K te Asii – tam je to celkove tezky. Ja tam byl nekolikrat a zarazilo me treba to, ze clovek kam nemel odhodit flasku od piti – neexistuji tam kose na odpadky. Nechtel jsem to odhodit primo na ulici, tak jsem to podal zpet prodavaci – ten to odhodil za me. Na druhou stranu zplodin je zatim z jejich tovaren a aut(i kdyz to jsou sileny stroje) mnohem mene nez ze zapadnich zemi – holt tam toho tezkeho prumyslu jeste tolik nemaji.

          0 0
          • vlk  

            „zplodin je zatim z jejich tovaren a aut(i kdyz to jsou sileny stroje) mnohem mene nez ze zapadnich zemi“-tak v tomto jsou nejhorší na světě američani.Jako jediní odmítají jakékoliv ekologické dohody co se snaží eu na mezinárodní scéně prosadit.Mrchy americký.

            0 0
            • náčelník  

              „Mrchy americký“ vydávají na ochranu životního prostředí ročně obrovské částky – o tom se ostatním zemím ani nezdá. Kjótský protokol odmítají z toho důvodu, že je namířen jednoznačně proti nim. Proč je z něj vyjmuta např. Čína?

              0 0
              • vlk  

                ano obrovské částky to jsou, taky aby ne na tak velkou zemi.Jenomže je to u nich zcela nedostatečné, co se týká zákonů a co se týká povolených limitů,To má evropa mnohem přísnější.Stále jsou jednou ze zemí světa co nejvíce znečištuje životní prostředí a na úrovni práva a omezení s tím nic nechcou dělat, protože by to mělo docela velký dopad na jejich ekonomiku.A o prachy jde amíkům především.To že se pak na to dodatečně z rozpočtu vynakládají prachy, to už je jen zametání po pohromě.Taky tomu trochu rozumím.Nepřímo se na evropských programech-i když z oboru informatiky taky podílím, tak trochu do toho vidím.Nejsem, ale žádný odborník.

                0 0
          • RomanH  

            Navic – pokud se neco vyrabi, chapu, ze to vetsinou nejde bez odpadu. Ale pokacet stromy kvuli tomu, aby bylo videt reklamni bilboardy, to uz je zverstvo.

            0 0
            • Medi  

              v Asii jsem myslel hlavně na problém lidských práv.

              0 0
              • Mamut  

                Takze chapem to tak (ak sa mylim, oprav ma), ze pretoze v Cine popravuju ludi, tak srat na stromy okolo Lidlu a dovod, preco tam nenakupovat, teda zmizol.

                0 0
        • caesar  

          Vis, je mi te docela lito. Ono tu nejde jen o tech „par stromecku“ (uz z toho vyroku si lidi muzou udelat obrazek), ale i o to, ze sem prisel nekdo, kdo arogantne opovrhuje a prestupuje zakony CR (to ze neni jedinej kdo to dela NENI argument). Kdo kasle na protesty lidi (a pak do nich rve prachy aby si u nej neco koupili. A jak to tu vidim,evidentne to funguje), kdo ma ve svejch stanovach, ze nehodla komunikovat s medii (tedy zase s obcany zeme, v niz se rozhod „podnikat“) kdo dela prestupky uz s vedomim, ze je dela atd…

          0 0
          • speedy gonzales  

            jo ale mimo jine se bavime o tom proc nesabotujes nakupy v jinych super hyper, kdyz delaji neco podobneho

            0 0
            • dalimil  

              možná to dělali chytře,že na to nikdo nepřišel.ale to já nevím,já to vím o Lidlu a proto tam nechodím.kdybych to věděl třeba i hypernově,tak bych tam taky nechodil…

              0 0
          • Jogador  

            Když ono to je s medii těžký, zveřejní vždy jen to co se jim hodí, pravda je nezajímá, a co mi víme, jen tu špínu s medií. Že snima lidl nechce nic mít, chcete nikdo číst, že je lidl v pořádku, nechcete, tak si napíšou, že jsou hrozný a už tzo všichni čtou a novináři maj větší obrat. Viděl zvás někdo tu pokácenou lípu? Já osobně nevěřim, že by ji schodili jen kvůli tomu, že nebylo vidět na leták, to by ho asi postavili jinam, ne.Ale v chomutově nežiju, tak nevim. Než se do mě pustíte, tak v lidlu nenakupuji, už taky proto, že v okolí žádný nestojí…

            0 0
    • Kreten  

      no dnes som pozeral na tie rukavice za 130sk. akorat rozmyslam ci ich hned neroztrhnem. nema ich niekto?

      0 0
    • Krutohlav  

      A čo hovoríte na tieto vecy ? Oplatí sa niečo ? Tachometer s meračom pulzu: http://www.lidl.sk/…eracom_pulzu Osvetlenie na bicykel: http://www.lidl.sk/…e_na_bicykel Cyklistická prilba: http://www.lidl.sk/…ticka_prilba Cyklistické rukavice: http://www.lidl.sk/…cke_rukavice Cyklistická bunda: http://www.lidl.sk/…sticka_bunda Cyklistické tričko: http://www.lidl.sk/…ticke_tricko Cyklistické šortky: http://www.lidl.sk/…ticke_sortky Cyklistické ponožky: http://www.lidl.sk/…icke_ponozky

      Čo ano a čo zásadne nie (prilbu za 3 stovky by som asi neriskoval) ?

      0 0
      • dalimil  

        Lidl zásadně nie.viz příspěvky hore.

        0 0
      •  

        dres je docela dobrej, bunda je hrozne kratka, a ponozky sou taky docela dobry

        0 0
      • Kreten  

        a co tie rukavice?

        0 0
        • Santus  

          Rukavice jsem koupil a vypadaji vymakane, stejne jak jiny za petistovku. Jak dlouho vydrzi ale fakt nevim.

          0 0
      • Krutohlav  

        Tak som nakoniec kúpil dres, rukavice, ponožky a aj šortky. Materiál to je CoolMax a Lycra takže by to malo by? v pohode. Rukavice vyzerajú tiež OK. Bola to moja prvá návšteva v Lidli a docela ma to znechutilo..tovar vybratý z obalov, človek sa tam musel hraba? ako v smetiakoch aby našiel svoju velkos?, nemožnos? vyskúša? si to…nuž všetko má svoje výhody aj nevýhody ;)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.