• sadre

Ahoj,jake jsou letos kategorie na ČP,nenasel jsem hobby ani masters,to uz tyhle dve kategorie zrusili?A co je ta kat.Open.....????

0 0
    • XCkar  

Kategorie hobby a mesters se sloucily do jedny novy-Open. A pokud se nic nezmenilo tak tato kategoreie by mela startovat v jeden cas s elitou, takze maso:-)

0 0
      • Meesha  

to je blbost, ne? to budou Elitaci nadseny! vid DDD?! :-))

0 0
        • sadre  

Tak se ale dohodnete…jezdit s elitou by bylo docela maso..ne se mi taky nezda..jak by to bylo s vekem?

0 0
        • ddd - andy  

Banzaaai!!!! (nebo jaxe to pise..) :-)

0 0
        • RomanH  

Taky si myslim, ze je to blbost. To by hobici moc kol neodjeli…

0 0
      • Haryk  

Profíci s hobby a důchodcema dohromady???To bude tedy ovšem ale hlína.Že by letos Apríl udeřil dřív?

0 0
        • sadre  

Je to mozny ze uz uderil..ale koukni na rozpis..neni tam ani hobby ani masters kategorie,mozna na tom neco bude??

0 0
        • XCkar  

Zadnej april to neni, je to fakt. Ktegorie open nahrazuje a slucuje hobby a masters a strtuje s elitou… http://csc.mtbs.cz/…tbxc2005.htm Kouknete se na konec na casovej rozpis startu. Elite a Open 14.00hod

0 0
          • Haryk  

Tak to asi fakt bude pravda.Aspoň jeden závod musím vidět,to bude prdel.Už vidím ty elitní chrty natěšený na prachy,jak na nějakým singltracku dojedou nějakýho prošitýho hobíka.Jako bych je slyšel.

0 0
      • Axazel  

Tak to pánové ze svazu moc nedomyslely!!!

0 0
    • lith  

no skoro mě láká si vyzkoušet kolik kol mi nadělí Hermida:o)

0 0
      • sadre  

Tak to je docela prowar..ty elitaci nas uslapou..to mohl vymyslet jene nejakej debil…a kolik budeme jezdit kol (open)elitaci budou ve sprchach a mi jeste budeme krouzit na trati..

0 0
        • Meesha  

A hlavne to bude jak na maratonu! na startu 200 lidi a to nez se na ten 6km srovna, tak Elite uz pojedou dalsi kolo…

0 0
          • sadre  

Jasne souhasim s tebou,a vem si co se bude dit va sjezdech,tam se neni kam uhnout a co si budeme namlouvat..budeme se jim plist…nebo si nekdo s elity poradne rozbije hubu a pak bude zle..

0 0
          • MARIN  

tak to bude jak kdysi kdyz jeste v poharu v MUZI II startovalo taky 300lidi a 5minut pred nima ZENY to byl mazec :)

0 0
          • cabbage  

rozhodne mam o duvod vic proc nevyzkouset zadnej XC zavod:)

0 0
      • gummo  

No dost pochybuju ze v ceskym poharu XC bude startovat Hermida!

0 0
        • sadre  

Tak to pochybuj…prijede na prvi zavod do Ceske Kamenice…uz to je potvrzene.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.