• jirka volena

Už jste někdo zkoušel Manitou Black Comp?

A kde se ta vidle vůbec vzala?

0 0
    • Pá-dlista1  

Nikdo mu to znova nereknete? Tak ja taky ne :) Treba az bude zakladat dalsi thread, tak si to konecne precte :)

0 0
    • kafac  

No já mám Manitou Black Comp Lock Out, a jsem nadmíru spokojen. Nastavení zdvihu 90–120mm, při jízdě do kopce Lock-Out. Dá se nastavit ají útlum, ale musí se rozdělat pravá noha. Při koupi je dobré vyzkoušet tvrdost pružiny, protože ta se dává dle hmotnosti jezdce…

0 0
      • jirka volena  

Ale někdo už tu psal, že jí zakoupil a dává jí na kolo.

0 0
        • jirka volena  

Tady o tej vidli píšou víc. http://www.bike-discount.de/

Jak jsem tak nějak vyčetl, tak má vzduchový pružení

0 0
        • piskot  

To jsem byl já :) ale teprve teď jsem se dostal ke kompu (kurňa to je hezká přesmyčka – komp – comp :) Po zhruba 100km mohu říci, že se jedná o celkem měkčí vidlu, která je tak ideální na moji muší váhu, dobře žehlí jakékoli nerovnosti.Shrnuto – jsem s ní spokojen. Nemohu ale přidat nějaké srovnání, protože jsem dříve měl jakéhosi Suntoura. Takže opravdu neodpovím ani na dotaz, jaká je v porovnání s dražšími černými brášky.

0 0
      • Stroy  

Ten lockout se obcas jeste hodi, ale nastaveni 90–120 mi prijde uplne ujety, vzivote jsem to nepotreboval. A cim vic tehle cajku na vidli je, tim vetsi riziko poruchy. S tema pruzinama je to taky magie, s mekkou to je jak jizda na sesivacce a tvrda zase blbe zehli. Za ty prachy si myslim, ze se da koupit i lepsi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.