zase vidla : rockshox judy - rozne typy

11 nepřečtených
  • Kreten

jaky je rozdiel medzi rockshox judy xc a ine. totiz cital som niekde ze judy je za tu cenu celkom dobra na street, ale neviem ktory typ. je v tom az taky rozdiel? oplati sa mi ju kupit na akcebike za 2700sk?

0 0
    • TinkTink  

Neboj, to ti jenom kecali, tadle vidle na to fakt vhodna neni. To radej jakyhokoli Suntoura.

0 0
      • Romus  

No já bych řek že je celkem v poho za tu cenu, a na street je určo lepší než ta Suntourka s 28mm nohama a 120mm zdvihu co má chod ja RST (XCP-DJ???) to Tink:dají se ti vidle co más v shopu snížit???

0 0
        • TinkTink  

No ta Suntourka ma 30mm nohy…myslim ze bude tezsi a vydrzi vic nez tadle judyna…to se klido i vsadim :)

Snizeni – hehe…snizit se da kazda vidle, ktera je na trhu.

0 0
    • xstefi  

XC je vzduch olej, potom je jeste jedna vzduch olej i se stelovanim tlumeni a pak snad uz zbytek elastomery, ale jistej jsem si jen tou XC.

0 0
      • Kreten  

uff a je natom lepsie ako rst aerosa? myslim ci viac vydrzi?

0 0
        • xstefi  

Nevim jak soucasny modely, ale mam cca 3 roky starou a je rozhodne lepsi nejzkakoliv sounturka nebo rst :) Jenze ja jezdim XC…

0 0
    • vlk  

JUDY, HLAVNĚ TY POSLEDNÍ JSOU PĚKNÝ ŠMEJDY.NEBRAT!!!

0 0
      • Kreten  

takze nic? no pri dirte su najviac zatazovane, takze sa na tu judinu asi vyprdnem

0 0
        • xstefi  

No nedal bych na radu jednoho…zkus si zavolat nekde kde delaj servis RS a zeptat, zda ti tu Judynu doporuci na to tvy blbnuti, budou dobre vedet jak se serou nebo neserou.

0 0
          • Pá-dlista1  

:) Kdyby to nebyl tento konkretni tazatel, pak by stacil jeden pohled na tu vidlici a zadna debata by se tu nerozbehla.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.