jak se vám zdá vidle:RockShox J3

12 nepřečtených
  • posvi

co říkate na vidlu RockShox J3,80mm,Poplock..na kole MATTS SPEED-D???…přdem dík

0 0
    • cabbage  

jednou a dost!

0 0
    • dieegoo  

tak RockShox J3 se mi zdá z úvodní stránky minimálně třikrát.. nestačilo to jednou?

0 0
    • VencaV1  

Me se zda, ze tak dobra, aby tu musela byt trikrat, neni.

0 0
      • posvi  

což to je mi jasný,ale já dyž chci založit thread tak dycky se to založí třikrát dycky…já nevim co s tim já to neukopnu

0 0
        • lubos  

nekde asi delas chybu, ale myslim, ze tohle je vhodny namet pro admina … zablokovat moznost zalozeni threadu se stejnym anzvem

0 0
        • Lister  

tak ty ostatní aspoň zavři a udělej jeden oficiální ať v tom není hokej

0 0
    • Jogador  

řeknu ti to takhle, jezdil jsem Toru, a ted Recona, a s vidlema jsem byl dost spokojen, měli krásný chod, když si sní člověk pohrál:) Ale jaká je ta J3 netuším…

0 0
      • posvi  

tak snad ok…jj já viděl tady tu J3 už na více kolech(RM-torrent,tsuna­mi,Merida Maats speed)a zdá se mi dobrá,ale zase sem slyšel od kamošu,co jezděj,že neni nic moc..a rockshox prej dobrý až od Tory..tak nevím

0 0
        • Jogador  

No, je to nějak takhle: J23 – Judy, Tora – pilot, Recon – duke, Revelation-Psylo , Reba je reba a sid je sid:) Judy před pár lety byla dobrá, poslední dobou šla kvalita do kytek, jak je na tom J netuším, ale Tora byla dobrá…

0 0
        • Dijck  

kamosi maju celkom pravdu:>

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.