Čvachtá mi hlavové slož. na nové vidly...proč?

11 nepřečtených
  • Marcelius

koupil jsem dnes novou vidly Marzocchi a dal jsem na krk misku ale ta mi sklouzla sama dolu a ještě mi tam jen tak lítá,proč. Má snad Marzocchi jinej rozměr krku než Rock Shox?? Jak to mám pořešit,výměnou hlavového??

0 0
    • náčelník  

Miska patří do rámu, na krk vidlice se naráží kónus.

0 0
      • Indian  

Taky se tomu říká „prstýnek“ každopádně s tím běž do servisu a nejezdi na tom,vakl tam určitě bejt nesmí! Všechny krky u jednobrejlovek by měly být kompatibilní. Ten prstýnek by na spodek toho krku měl jít vcelku těžko.

0 0
        • Pá-dlista1  

Chtel si rict vsechny krky u vidlic na MTB v rozmeru 1 1/8", ze jo? ;) Nebo chces par prikladu nekompatibilnich jednobrejlovek? :)

0 0
    • Daf  

Co presne mas za ram a jakou mas vidlici?

0 0
      • Pá-dlista1  

Ze by Marzocchi a predtim mel RS? ;)

0 0
        • Daf  

No jo, ale treba ma Marzocchi sice novou, ale 6 let starej model s 1" sloupkem :)

0 0
          • Pá-dlista1  

A, pravda :) i to se muze stat. Clovek obcas kouka na co v kramech narazi a jaky si odvazi za to rict prachy :)

0 0
    • martt  

ak je to 1 palcova vidla, tak na nu sa robia dva rozmery kruzkov aj misiek medzi ktorymi je rozdiel tusim 0.2 mm. Jedno je tusim DIN a druhe JIS, alebo Campagnolo versus Shimano. V kazdom pripade ak mas ten vacsi rozmer diery a mensi hlavovky, tak napriek tomu, ze to najprv vyzera OK, po case to blbne. Viem to presne lebo na jednom biku mam jeden typ a na druhom druhy.

Dalej je mozne, ze nie su spravne opracovane dosadacie plochy vidly/ramu. Kukni web parktool-u.

0 0
      • Doktor  

Kdyz mas vidly s tvrdym Y,tak se nedivim,ze Ti to hapruje…:_)

0 0
        • martt  

clovece, hanbim sa, dnes je to uz druha hrubka, asi by som mal zacat pracovat :-(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.