• Mike22

    Mám 175 cm, 70 kg a chci dovézt toto kolo z USA, Prosím poraďte 16" nebo 18" rám? Nebo? v USA ni mezi není. Díky moc.

    0 0
    • hanz  

      rozhodně 18"…16tka by ti byla fest malá a ta 18 bude tak akorát.

      0 0
    • tutite  

      18-ku. 16-ka je malá. Pak se pochlubm jak to fachčí, vypadá to, jako přijatelná varianta VPP od Intense, zdar.

      0 0
      • BB  

        VPP od Intense ? To je divne, Intense ma VPP od Santa Cruz. Rekl bych, ze Giant ma vlastni konstrukci VPP, nekde jsem cetl, ze dokonce pred soudem obhajili, ze to neni prevzate reseni, ale vlastni, tak nevim.

        0 0
        • tutite  

          Co je na tom divného? Intense má VPP snad taky, ne? Vím, že je to GIANT má koncept MAESTRO, že fachčí trochu jinak, o což se GIANT opíral, tak k jaké jiné konstrukci, bys to, ty chytrý, přirovnal? Tvůj příspěvek je trochu mimo mísu, máš tázajícímu se poradit, zda-li velikost 16 nebo 18 a ne tady chytračit, ach jo.. Mrkni se na slovenské bike weby do foto galerií tak z 10/04 a kdo tam dával fota nových GIANTů, s pozdravem tutite.

          0 0
          • BB  

            ty se nauč nejdříve česky, protože když řekneš „přijatelná varianta od Intense“, tak v češtině to, ty chytrej, znamená, že použili ten samý systém jako Intense, což je blbost, Maestro je hodně jiný. Ty jsi asi chtěl napsat „přijatelná varianta k Intense“ a potom by to dávalo smysl. S pozdravem BB.

            0 0
    • Freestyle MTBer  

      Ja mam 183 cm mam 17 ram a v pohode ale spis kvuli tomu ze cannon ve velikosti L je brutalni kadilak.U toho Gianta diky stavbe ramu bych urcite sel do 18.

      0 0
    • Mike22  

      Zajímavé je , že všichni dealeři radí rám 16-ku. Prej je trochu větší než np.NRS v této velikosti díky své stavbě. Na koho vsadit?

      0 0
      • BB  

        Jestli dealeri naradi tu 16, ze jich maji vice na sklade a nejsou si jisti, ze je vsechny udaji. Velikost 18 je hodne universalnejsi, tak maji jistotu, ze ji prodaji. Pri velikosti 175 je pro tebe urcite 18 a muzes dat i o 1 nebo 2 cm kratsi predstavec. 16 ti bude mozna OK, ale pokud bys to potereboval natahnout predstavcem tak ztratis trochu ovladatelnost. Pokud nekdy bys chtel to kolo prodat, tak pro 16 budes strasne spatne hledat kupce. Jdi do 18.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.