• prochpetr

    Zdravim, mam mesic novej bike, Mongoose Rockadile LED, najeto zatim jen 500 km a stala se mi divna vec. Ma to vidli RST T4 a v tydnu sem jej pujcil kamosovi, on s nim udelal par paradicek a ve vidli pri chodu nadoraz se asi poskodili sroub, kterym se steluje jeji chod. Jde o to, ze pri snaze pritahnout tuhost na maximum se sroub nezastavi a zacne se protacet. Dela to jen na prave strane, leva ok. Tak se chci zeptat, zda je to na reklamaci nebo me s tim poslou nekam a zda by se to dalo nejak spravit. Jsem v bajku novacek, uvitam jakoukoli radu. Diky moc

    0 0
    • enjoy  

      asi ti nezbyde nez to reklamovat a nerict jim ze na tom nekdo delal „paradicky“,protoze takova XC vidlice ma v podminkach zaruky prakticky asi to ze jinde nez po dokonale rovnym asfaltu ji nesmis pouzivat.snad to tak maj i DH kola:-)

      0 0
    • RUMcajs  

      Taky jsem dělal parádičky…

      A to mám 62Kg :-)))

      http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…

      http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…

      http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…

      No, a když se vám tohle stane ve sjezdu, tak mi věřte, že pro vás 10K Kč za kvalitní vidli nebude moc.

      0 0
      • enjoy  

        ta vidlice vypada tragicky i kdybych si pomyslne vratil tu vnitrni nohu kam patri:-)

        0 0
      •  

        a do haje, jak dlouho tu vidli měls a kolik měla najeto/naskákáno?? tohodle se přesně bojím… pls detailnější info

        0 0
        • RUMcajs  

          Hele, ber to tak že je to turistická vidle co patří na kolo pro rodinné vyjížďky na šotolině. Nic na rychlou jízdu po lesních cestách s 5cm kořeny v cestě, nebo dokonce sjezd. Nedej bože něco pro kotoučovku, nebo člověka nad 80Kg.

          0 0
          • RUMcajs  

            Jo a taky je rozdíl, jestli jezdíš 50h za měsíc nebo 5 na chatě, to taky dost ovlivňuje životnost. Jak jsem napsal výš – turistická vidle.

            0 0
      • Pavlos  

        Kvalita za rozumnou cenu:)

        0 0
    • Pavlos  

      Tak tohle sem nasel to je k nevire co nekteri lidi dokazou vyplodit:

      malem bych zapomel, vidla tam je RST GAMMA EL, je magnesiova a v naprosto dokonalem stavu, ted jsem ji rozdelal jsou tam pruziny a elastomery a je to uplne primitivni a neznicitelny, tot vse

      :)

      0 0
      • RUMcajs  

        Cha cha, chi chi, cho cho, to bych se na to „nezničitelný“ podíval.

        Jistě, když budeš jezdit ODPRUŽENOU vidlici, teda vlastně maketu vidlice podle doporučení výrobce tzn. po rovině na asfaltu a pomalu, tak bys ji zničit neměl.

        0 0
    • X-biker  

      Davej si bacha, s RST raci zadny paradicky nedavej, pokud ti je zivot mily! Kamos frcel koule po korenech lesem a prask a najednou mu praskl ten spojovací oblouk, nejak se sekly brzdy ci co a sel krute na hubu. Dopad celkem zle. Pokud to myslis s jezdenim vazne kup si Marzocchi!

      0 0
      • RUMcajs  

        Už se stalo, M MX Comp ETA 105mm – naprostá spokojenost a pocit bezpečí, sucha a pohody :-)

        0 0
      • RUMcajs  

        A máš fotky? Můžem založit RST Fak klub.

        0 0
      •  

        no to je pěkný, asi si odpustím ty lesní ssjezdíky s 50 km/h na tacháči… jinak bombra chci, ale budu to muset vydržet tak do prázdnin, pudu taky do mx comp 105 ale bez eta to je mi na nic

        0 0
        • RUMcajs  

          Zas tak na nic to není, hlavně ve stoupání. Jestli půjdeš do pružina-olej, tak fajn, ale vzduchovky jsou přece jen tvrdší a pak se ti nepovede nastavit aby pobírala drobný kamínky a klacíky a zároveň nechodila na doraz na velkejch kamenech. Vzduchovka, to je buď a nebo a ETA to pěkně kompenzuje.

          0 0
      • prochpetr  

        a nahodou netusitem jak to stelovani tim sroubem funguje? zkusim reklamaci, trebas to projde :), je to preci jen mesic starej bike, jezdim celkem opatrne :)

        0 0
        •  

          no kdybys to viděl zevnitř, začal by ses o sebe bát :-), většina věcí plast, teda kromě gumy a pružiny, typl bych to na rupou podložku, je asi 20 mm vysoká a je to X profil, možná že se deformovala, ale asi ne moc , jelikož by pak vidle moc dobře nechodila a docela by dostávala záhul nába, radim: jestli máš prachy fakt se toho zbav

          0 0
          • dYvY  

            Ja jsem mel RST Capa TL a absolutne zadny problem. A ve sjezdu jsem ji absolutne nesetril. Vazim neco pres 80 kg. Myslim, ze pro nemajetne bikery je v pohode.

            0 0
            • enjoy  

              zalezi na tom jak velkej je clovek snob,kdo se s cim spokoji.ja taky nemusim mit to nejlepsi,ale RST taky ne:-)

              0 0
              • goofy  

                Ja mam Omegu TL a vydrzela mi uz dva roky a taky sem ji nijak nesetril, a po prekopani dokonce jakz-takz i chodila, ale ted uz dosluhuje… Pocital jsem s ni jenom jako s nouzovkou, ale vydrzela celkem dost… Na RST.. :o)

                0 0
            • lubos  

              Se zeptej jak dopadla RST Omega meho kamose na maratone Horal 2002 :)

              0 0
            •  

              hm ok, takže uvádíš že vážíš cca 80 kg já vážím cca 60 kg, ikdyž mám předpětí nadoraz, není zas tak velkej problém dostat vidli na doraz a k těm sjezdům, co považuješ za sjezd, jelikož jak už tu někdo řekl tahle vidle je tak na šotolinu a turistiku, jak na tom si se zápěstím a rameny? pokud si jí opravdu nešetřil tak ti to vracela a nešetřila tebe, můj názor mám na ni cca 1500 km a má poměrně solidní vakl, s vidili jako takovou problem byt nemuže, jelikož se tam nemá co pokazit – kus gumy napíchlej na pružině na tom není fakt co skazit, ale abych na ní neházel jen špínu občas funguje, já bych chtěl nějakou žehličku, ne na každej kámen, ale aby pobrala rázy a abych nemusel pobírat ty rázy já… tohle očekávám od vidle. Bohužel sem zatím nejel nic jinýho než mcu elastomer/pružina

              0 0
            • TinkTink  

              Hmm…prvni stastny uzivatel…byvaly…co je pro tebe sjezd? – todle bych potreboval vedet…

              0 0
          • prochpetr  

            Vidle funguje ok, pruzi jak ma, akorat me stve to štelování, ze nejde. A je to mesic novej bike, najeto slabejch 600, jsem s tim docela spokojenej, neberu bike jak prioritu, po vymazu minulej rok uz jezdim daleko opatrnej :)

            0 0
        •  

          z tohodle to snad pochopíš:

          http://www.webpark.cz/…/obr/rst.gif

          0 0
    • Spinal broken  

      měl jsem obdobný problém a v podmínkách RST se uvádí, že na tohle se reklamace nevztahuje, takže kovošrot a koupil jsem novou vidli

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.