• Alex

Nazdar, mam moznost kupit starsie zapletene kolesa Mavic Crossmax SL z roku 2002 (klasika na V brzu). Borec nanich najazdil 4000 km. Neviem ci ist donich, alebo kupit nove XL. Mal som ich v ruke, zdaju sa OK, ale nejazdil som nanich…Mate niekto tieto kolesa, z tohoto roku (2002)? Pocul som, ze vraj na starsich crossmaxoch praskali droty, neviem ci sa to tyka aj tohto rocnika, alebo este starsich? BTW. akej farby a kolko drotov mal tento model?

Dakujem za kazdu radu.

0 0
    • Daf  

Ja si myslim ze crossmax SL se v roce 2002 vubec nedelal. Myslim ze se se delal pouze Crossmax cernej s plochejma dratama a ty draty, to je jedinej jejich rozlil oproti Crossmaxum XL.

0 0
      • Alex  

Ano, tie kolesa su cierne s plochymi drotami, a ci su naozaj SL tak to este omrknem. Sice vizeraju ako SL, akurat ze niesu strieborne ale cierne, maju aj rovnaky pocet drotov 18/20.

Vie niekto, kolko asi tak priemerne km vydrzia loziska v nabach?

0 0
        • Daf  

SL-ka jsou hlavne stribrne. Maji odfrezovany prostor mezi dratama a karbonovou predni naku. Me v XL-kach naby drzej v pohode. Mam najeto zatim 20000km. Ale stejne kdyz tam vznikne vule da se sestelovat takze to podle me vydrzi dlouho.

0 0
          • Mata.Lan  

Já mám doma černy Crossmaxy s plochejma drátama z roku 2002 a jsou to XL

0 0
            • Alex  

Ako to myslis? Je to nanich napisane, ze su to XL, alebo su to dnesne XL?

0 0
              • igor  

vraj od roku 2001 su Crossmaxy identicke az doteraz. Predtym nemali napr.ploche draty. S oznacenim XL sa na nich nic nemenilo. Ak su cierne tak je to urcite verzia, ktora sa teraz oznacuje ako XL.

0 0
            • Daf  

Nechci se hadat, ponevadz si ted nejsem uplne jistej. Mam za to ze XL-ka byla novinka na rok 2003 spolu s SL-kama a predtim byl jen CrossMax bez zadneho oznaceni.

0 0
              • jose  

Daf má pravdu,do roku 02 byl jen crossmax od roku 03 jako novinka xl

0 0
                • Mata.Lan  

Kupovany jsou v prosinci 2002, kterej je to model ale nevim, nemám je momentálně při sobě, ale mám takovej pocit, že to na nich napsany neni… že by vážně jen crossmax? a k čemu se tehdejší crossmaxy víc přibližovali, k XL nebo SL? anebo je to uplně něco jinyho?

0 0
                  • Daf  

Urcite spis k Xl-ku. Od tech se vlastne lisi pouze pouzitim plochych dratu. Rafkovy SL-ka maji krome plochych dratu jeste odlehcene rafky a kompozitovou predni nabu.

0 0
          • patejl  

a to si vzal kde že ma karbon nabu?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.