• Meneldor

Zdravim, co si o tom myslíte? Uvítám i připomínky ohledně posedu (představec je 10cm, řídítka 66cm). Je to můj první full, takže se mi na tom sedí docela jinak než jsem z HT zvyklý. Nejvíc mě znervozňuje myšlenka že hlavový úhel je až moc položený a tím zničím vidlici. Ale jede se mi s tím dobře, i do kopce.

Jinak je to rám 22", vidle není tapered, jen redukce, bez pevné osy, hlavový úhel se 120 vidlí udávají 69 st.

Fotku přikládám, díky za rady

0 0
    • nox159  

myslim ze se 140mm bez snizovani se ti uz pojede blbe do kopce…

0 0
    • MlokCZ  

To budeš mít hlavový úhel na 140mm kolem 68st., což je zcela běžný úhel pro tuhle zdvihovou kategorii. A vidlici to určitě vadit nebude.

Klidně bych to nechal. Jediná otázka je co výška středu, jestli není zbytečně vysoko.

Co se týká výjezdů, tak to je stejně především o výšce řídítek a to můžeš poladit nezávisle na ponechaném zdvihu vidlice.

0 0
      • nox159  

teoriji jak ty neovladam ale riditka bych nastavil tak at mi to vyhovuje na rovine ⇒ do kopce uz by se mi nejelo bez snizovani nejlip…

muj subjektivni nazor…

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • Jauda  

taky bych vidli nechal na 140, ale asi bych ubral podložek pod představcem.

Mimo téma – kolik měříš?

0 0
      • Meneldor  

taky nad tim uvažuju ale nevím jestli nízko položené řídítka nezpůsobí horší ovladatelnost ve sjezdu. Měřím 191cm

0 0
        • BigKarel2  

Není nic jednodušího než tu podložku přece dát nad představec, vyzkoušet to…a když to bude ok tak seřízneš krk a vyhodš jí, když to ok nebude tak jí tam zase vrátíš…né?…

0 0
    • Vilém  

Dobrej chopper:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.