• Mifiak

Ahojte, potreboval by som od vas radu.Co hovorite na horsky bicykel LEADER FOX – EVOLUTION. Mam si ho kupit, alebo sa mam pozriet po niecom inom? Vopred DIK

Rám: Alu 7005 Vidlice: RST CAPAT5 Řazení: Shimano ACERA Brzdy: TEKTRO 832AL Přesmykač: Shimano ACERA Přehazovačka: Shimano ALTUS Převodník: Shimano ALTUS Pastorek: SRAM PG-830 11–30T Počet rychlostí: 24 Hmotnost: 13,9kg

0 0
    • pos3k  

jestli to bude do 3000,– tak mozna jo

0 0
    • Pekáček  

Nic moc a těžký. Dnešní registrace, že by Jarin?

0 0
      • Mifiak  

Aky Jarin. To mam byt ako ja??? To je omil

0 0
        • Pekáček  

No toho si nevšímej, Jarin je týpek co si zakládá nový nicky a píše bláboly :o)))

0 0
    • miťo  

Doporučuju připlatit. Hlavně ne eReSTšméčko. To raději pevnou a o třídu lepší rám a komponenty. Alespoň Alívko.

0 0
      • keksik  

na ten ram zase ja nedam dopustit. odjazdil som na nom dve maratonske sezony. myslim, ze pomer cena/vykon je vynikajuci a je to doby zaklad lacneho bajku.

0 0
        • Santus  

Tak to potvrzuju, ted jsem kupoval jejich ram Maxx, asi delaji jeden typ ramu, tak to bude stejny. Chtel jsem levnej ram na zimaka a do hospody:-)a fakt je pekne udelanej a vaha 1.94kg vel.18 mne mile prekvapila. Hlavne se na nem pekne jede:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.