• Joe_Black

Poradi mi nekdo, kolik oleje nalit do Marzocchi EXR PRO Air??? Vcera se mi povedlo z jedne nohy trochu vypustit :o(

0 0
    • yetti  

Mam podobny problem a nikde v historii jsem odpoved nenasel :-( Nemel byste nekdo tabulku mnozstvi oleje pro Marzocchi, kde by byla i vidle EXR Pro Air? Hledal jsem to kde se dalo a nenasel, tak jsem si myslel, ze to metodou pokus omyl nejak odhadnu a odladim, ale byl jsem prekvapenej jak je ta vidle citliva na mnozstvi oleje. Kdyz je ho malo, tak to ma vuli ve svislem smeru (nez zacne zabirat) a kdyz je oleje moc, tak nemuzu vyuzit plnej zdvih vidle a protoze to ma olej v obou nohach, tak se nemuzu trefit do optimalni hladiny.

0 0
      • Jenda  

no pokud je ho tam tak malo ze neni zalitej dostatecne tlumic tak pak ma tu vuli jak popisujes, pokud je aspon zalitej tak je to v podstate jedno, jen mnozstvim oleje menis progresivitu (resp omezujes max zdvih:-) me se osvedcilo davat zhruba 4 cm pod okrat pri 100mm zdvihu

0 0
        • yetti  

Jenze problem je, ze u tehle vidle je vule i kdyz je zalitej tlumic. Neprisel jsem sice na to jak je to mozny, protoze ta vidle je vevnitr jednoducha jak kladivo a nevim, kde se tam ta vule bere. Tak jsem trochu oleje pridal, cimz sice ta vule zmizela, ale vidle, ktera ma zdvih 115mm chodi tak maximalne 80mm

0 0
    • apache6000  

zavolej bartonicka reknou ti to tam.

0 0
      • yetti  

U Bartonicka mi rekli at jim tu vidli prinesu, ze mi udelaji servis a ze podle te vule je ta vidle asi stejene v hajzlu.

0 0
    • apache6000  

nasel jsem tabulku www.marzocchi.com/…oillevel.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.