Má někdo názor na meridu matts sport 300disk ?

8 nepřečtených
  • valmez

Jsem víceméně lesní cykloturista (valašské kopečky) ale nyvýhýbam se žádným terénům.Zajímá mne jestli má někdo zkušenosti s touto meridou.Přiznám se že mne zaujaly ty kotouče a jak už někdo napsal ostatní výbava není nic moc. Kamarád ji má a chválí si ji .. jenže co chcete po jednom roce užívání. Nebudou to vyhozené peníze???? Diky

0 0
    • senožrout  

…DLE OHLASŮ ASI ANO :-).

0 0
    • RapMan  

Za tu cenu – v katalogu 16 tisic – si muzes nechat postavit Spydera se samou vybavou, akorat s Veckama, a s kvalitni vidlici, kterou na tech kopeccich a terenu urcite vyuzijes :)

0 0
      • Jogador  

Jenže jestli chce disk, tak přejít na novou vidli vyjde levněji než na kotoučovky.

0 0
    • TinkTink  

Po roce uzivani? Ja uz dlouho nemel neco, co jsem mel aspon rok – teda krom pedalu…ty mam uz dlouho :)

Po roce se projevi vsechny mozny neduhy…tomu verim :)

0 0
      • valmez  

myslím ze na te Meride jestli zustane u meridy nezustane vsechno seriove… uz ted je mi jasne ze bude jina vidlice a misto kotoucu budou kvalitnejsi Vecka.Dostal jsem i zajimavy tip na Spydera ale i kdyz to zni zajimave.konecne rozhodnuti nepadlo :-)Každopádně vsem za nazory dekuju.

0 0
    • Ruprecht  

Tak zrovan tohle kolo mi padlo do oka poté co mi nějákej dobrák ukradl mého mrazka…Nestálo moc a má slušný rám. Z původní výbavy mi tam toho moc nezůstalo. Takže po jedné sezóně jsem do něho vrazil dalších 15 tisíc a dá se na tom jezdit :-)). Po menších :-) úpravách můžu doporučit.

0 0
      • valmez  

prave ten ram me zlakal nejvic na jejich webu o něm pisou moc hezky… je mi jasne ze kdyz ptacka lapaji… ale i tak

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.