• Tony

KOupil jsem si sram pc 59 kazetu mam sram a kliky shimano LX koupil sem dobře diky za radu

0 0
    • TinkTink  

Myslim ze jsi koupil dobre – je to dobry retez…otazka je teda jeste co mas presne za tu kazetu – ale pokud mas SRAM … nakou devitkovou, tak je to ok :)

0 0
    • Výběr z produktů
      SRAM DH Locking gripy, černé Skladem > 2 páry

savings SRAM DH Locking gripy, černé

539 Kč savings MOC 869 Kč

Shimano SM-SH56 MTB kufry, bez vůle Skladem > 2 ks

savings Shimano SM-SH56 MTB kufry, bez vůle

298 Kč savings MOC 499 Kč

Ergon GA3 gripy, nightride blue Skladem > 2 páry

-8% Ergon GA3 gripy, nightride blue

899 Kč -8% MOC 1 009 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
    • enjoy  

kdyz zaberes nohou do pedalu tak se kolo pohne nebo ne?jestli ano tak si vybral dobre.

0 0
      • Jogador  

no, to nevim, nechceš si to ještě jednou promyslet, vem si kdyby tam neměl nic a zabral za kliku,tak se kolo taky pohne, jen ne dopředu ale do boku, krom toho, jsi odpověděl na dvě, ale toto tu je pětkrát:) Tony se nám dnes rozepsal:)

0 0
        • enjoy  

no prave kdyz spadne na bok,tak je neco spatne:-). odpovidet vsude se mi nejak nechtelo:-)

0 0
          • Jogador  

co když spadne, a já vše na kole dobře, třeba to neni chyba kola, ale něčeho jiného, nevim, třeba rukavic,nebo povrchu, nebu už fakt nevim:)

0 0
            • enjoy  

myslim ze to nemusime resit.tony se na kolo se svym mozkem ani nevysplha:-) pockej,ted mi doslo,ze tony ma komplet pohon,ale o pedalech nic nerikal ze jo.takze z toho stejne kouka drzka tak jako tak:-)

0 0
              • Jogador  

si tou dírou v klice provlíkne provázek, a ten přiváže k botě. a má nášlapy, to pak bude držkopád:)

0 0
    • quassar  

LXovej retez (HG73) na XTckovy kliky a kazetu… bude nakej problem? Preci jenom retez se meni casto a uspora 150 KC neni zas tak malo.....

0 0
      • Gatier  

Celym menom Jarin Quasar Tony???

0 0
        • quassar  

coze? tohle je vazne minenej dotaz, vim ze driv byla mezi shimano sadama nekompatibilita… proto se radsi ptam

odedavna jenom quassar kamo :)

0 0
      • enjoy  

hele tak ja mam skoro to samy a jednou za cas pro me 150kc zas tolik neni.pro tebe jo?(s tkaovou vybavou)

0 0
        • quassar  

Jednou za cas? Kazdy dva mesice je imho docela casto, navic tam das 150 navic za retez, tam 150 navic za plaste, atd… no a za chvili nemas ani na jidlo… :) Proste me zajima jestli je nutny na xt vozit xtckovej retez, popripade v cem je lepsi xtckovej oproti lxovymu????

0 0
          • fousek  

No ja osobne bych daval lodni retez, ten se hned tak nenatahne a kdyz ho potom odneses do sberu tak te novej vyjde na polovinu

0 0
      • Jogador  

Já to mám zas skoro( teda měl) obráceně, xt žetěz na deorečku, a jelo to pomalu, ale nebylo to podle mě tim řetězem:)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.