• Andrew

řeším nový sedlo a chtěl bych zkusit dolomity, ale nevím jak moc velkej je rozdíl mezi základním bez gelu a tím s gelem. Cenově je totiž dost podstatnej. Osobní zkušenosti by byly? Díkec

0 0
    • Meesha  

Ja jezdil rok a pul Dolomiti bez gelu – myslim, to zakladni. Bylo pohodlny a nemel sem s nim jedinej problem. Pak sem prisel na to, ze sou i pohodlnejsi, lehci a hezci sedla! :-)

0 0
    • tjuren  

Chtěl bych varovat ty, kdo jsou zvyklí na úzký sedlo. Já koupil loni kolo, kde bylo v kompletu i sedlo fyzik Dolomity. Mel jsem pořád dodřený …víte co. Největší tlak to vyvíjelo zrovna na šev na kalhotech, kterej tlačil do kůže. Pokud ho někdo ale přesto chce tak ho nabízím téměř zadara.

0 0
      • Andrew  

Za kolik ho nabízíš? Měl bych zájem a jsem taky z Brna. S tím jestli bude tlačit to prostě musím zkusit. Je to to základní bez gelu?

0 0
    • BUCEW  

já bych jezdil určitě bez gelu.protože když tam ten gel máš tak se ti může stát že se po tom sedle budeš hodně pohybovat a možná taky sjíždět.

0 0
      • Seveřan  

nebo aby jsi nedopad, podle toho jak to líčíš ve filmu „holky to chtěj taky“ :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.