Jak odmontovat vidlici-ritchey hlav složení

5 nepřečtených
  • vlk

Mám problém.Mám starou vidlici a hlavové složení Ritchey logic-ta profi řada.Je tam nahoře ta ten kovový díl a v něm zaklesnutý kónický pojiš?ovací umělohmotný kroužek.Pak už jen kroužky nadstavovací a představec.Když to chci rozebrat, tak temuhu oddělit ten umělohmotný kroužek od kovové vrchní části hlavového složení.prostě jsou do sebe časem ak zalisované, že s tím nehnu.Nemáte někdo nějaký fígl nebo něco.Zkoušel jsem to i s olejem a nepomohlo.Díky.

0 0
    • RomanH  

Gumovou palici ved uder shora na vidlici

0 0
      • goofy  

Tak, tak… Odshroubuj predstavec, vem bud gumovou palici, nebo jestli nemash, tak priloz nejaky dreveny spalek na krk vidle a normalne to vytluc…

0 0
    • maco  

Ten umelohmotny kruzok je narezany(aspon ja som ho tak mal). Tenulinky srobovak vlozit do narezania a postupne ho vytlacit hore. Je dost pruzny – robil som to mnoho krat – nezlomil sa. Osobne by som hrubu silu nepouzival (resp. nikdy som to neskusal)

0 0
      • Zdyn  

Vyklepavani palickou je standartni postup na demontaz vidlice z ahead slozeni..Vetsinou nejni treba ani prilis hruba sila.jen je treba davat bacha,aby se vidlice neodpalila z ramu uplne pryc(pripad,kdy vidla malo drzi a sila je velika)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.