• morris

Nazdarek lidi, potreboval bych poradit! Koupil jsem si vidlici Suntour Axon D-RL 2005 a nove hlavove slozeni Ritchey scuzzi logic. Muj problem tkvi v tom, ze kdyz jsem nasadil hlavove slozeni a do nej pak zasadil vidlici tak jsem zjistil ze mi nesedi az na spodek vidlice, jelikoz je spodni cast trubky rozsirena. Vidlice ma prumer 28,6mm a na korunce 30mm.Tim mi vznikla mezera cca 3mm. Jak to vyresit? Dekuji Morris

0 0
    • Pekáček  

Vyfoť to, jestli to dobře chápu tak nemáš natlučenou spodní část hlavovýho složení nadoraz.

0 0
      • morris  

Mam to narazena na doraz. Pokud bych to narazil jeste vic tak bych ponicil tesneni a nesedlo by mi do spodniho slozeni a nesedelo na lozisku.

0 0
        • Pavlos  

nejak sem nepochopil co tim chtel basnik rici

posli tu fotku to bude jistejsi

0 0
        • Gorgov  

???jaký těsnění? to se naráží na sloupek vidlice viš? Počítám že na korunce vidlice žádný těsnění nemáš, co by taky těsnilo, že…:)

0 0
    • vlk  

ne máš to doražený, pokud to opravdu už víc nejde tak to sundej a trochu buď sešmirgluj tu trubku nebo ten krouže.Ale bacha aby jsi to nepřehnal každá 0,01 je rozdíl, Jinak to tam musí být naraženo silou jinak by ti to pak při jízdě mohlo vydávat nechtěné zvuky.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.