• satan123

ted jsem si koupil v rebel biku vidli shermana slindera 04 ale je pev. osy je to možné?moh jsem dostat nějakej šit?a můžu na a-zona dát 24 kola?dík

0 0
    • satan123  

tak už někdo odepíšte!!!!!!!!!!­!!!!

0 0
    •  

a nechtel si napsat že je bez pevé osy ??? jinak mi to nedava smysl

0 0
      • satan123  

má takovou pacičku na rychloupínák!já jenom jestli je to možné protože všude jsou s pev. osou

0 0
        • Pá-dlista1  

Uz sem ti rek, ze jsi pripad? :))

0 0
          •  

hm slinder, co je to za vidli?? hele koupis vidli a ani nevis co to je… asi do kapsy rodice nemaj hluboko co?

0 0
          • Radek Broz  

Jsem rad, ze mame stejny nazor;-)

0 0
            • satan123  

to je manitou sherman slinder(dvoukorunka 170mm)!!!!jestli to neznáž!!

0 0
              • Pá-dlista1  

A zarazovat prispevky taky umis :) Bych skoro rek, ze se to nedela bez pevny, ale vzhledem k tomu, ze se nedela s jinym sloupkem nez 1,5" tak nejspis mas uplne neco jinyho a ne na 170mm :) Nebo mas a pak mas problem a kuriozitu soucasne :)

0 0
              • Pá-dlista1  

Sorry. Sorry. Beru zpet. Dvoukorunka, tak to jo.

0 0
              •  

ja nevim jak ty ale ja znam akorat SLIDER )slindera neznam :p

0 0
    • Mox  

Co to takhle vyfotit?

0 0
    • Azagthoth  

Pan dotycny asi mysli Sherman Slider Plus: urlhttp://www­.answerproduc­ts.com/items.as­p?deptid=1&ite­mid=5

0 0
      • ojoj  

bez ty osy je ti to na h…, ma sestihran a sem zvedav jestli ji sezenes samotnou

0 0
        • satan123  

vy jste to nepochopily má to packu na rychloupínák a tak jsi říkám že mi prodali nějakej šhit!!

0 0
          • kOmE  

packu na rychloupinak ,a kde ji to ma,nemas nahodou marzochu s QR20 ,tam packa je ,ale u slidera je to sroubovany. zkus dodat foto

0 0
            • ojoj  

asi myslí packu a ne páčku :-)) v tom pripade to asi bude sundany z kola ( montazni vidle maximalne ) pac tyhle vidle se delaly jen na pevnou osu .

0 0
              • kOmE  

jasne sory ,ale je fakt ze,slider i slider plus byly jen na pevnou osu a jestli byli nejaky oemka na rychloupinak,tak to nevim. Ale 170mm na rychloupinak ,to nevim ,nevim,treba nekdo vymenil jen spodní nohy za nohy z flicka nebo tak /:)

0 0
                • satan123  

skusim dodat foto!ale nemám digitála ale máma má mobil s fo?ákem ale nevim jestli má kabely ale pokusím se!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.