• Melnicak

    zdravim a chtel bych se zeptat jestli ma cenu si nechat postavit bike za 45.000,–. Libi se mi ramy Duratec a RB. A aby to stalo tam na SH XT a LX. Dik.

    0 0
    • miťo  

      Nema......

      .......kdyz tam nebude Sram X.7 a X.9!

      Staveny bike je original, a vic si to uzijes.

      0 0
    • McBlacky  

      no to je otázka budeš mít originál, ale horší výbavu než seriovka. co třeba tohle http://kolopro.volny.cz/…/Produkt.php?… vidli prodat a koupit něco jinýho

      0 0
      • enjoy  

        XTecko a axel comp…:-)))

        0 0
      • Siddha  

        Tenhle Superior to je dost bodra nabidka, mit tak 30tisic, tak bikuju… ta vidle, no ale co, prej chodi dobre, odolna sice neni, ale tak si clovek alespon za dva roky udela radost…

        btw: lonsky designy byly super, letos horsi, tenhle je jeste celkem ok ve stribrne, ale tahle modra nic moc…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          No ta odolnost… asi zalezi na uhlu pohledu. Ja to vidim tak, ze vidlice s malou vydrzi vydrzi treba 3 metry. Coz opravdu nasere. Krom toho, kdyz vidlice vydrzi 2 roky a jeste jses ochotnej ji vozit treti sezonu, tak je to hodne dobra vidlice!!! Samo zalezi jak a kolik toho najezdis.

          0 0
          • Siddha  

            3 metry :o)))

            0 0
            • wroum  

              po vertikale.

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Nevim co mu pripada tak ftipne. Mi pripada vtipnej treba axel :)

                0 0
                • wroum  

                  axel… to je myslim ta vec co drzi predni kolo a tlumi vibrace predozadnim pohybem, popripade se vyhne prekazce tak, ze zataci nezavisle na riditkach. taky mi to neprijde ftipny, spis nebezpecny.

                  0 0
      • vlk  

        Myslím že za tu cenu si ho složím taky,když koupím jen rám a byl by s lepší vidlicí.

        0 0
      • Jenda  

        no to uz mi prijde daleko zajimavejsi treba tohle http://www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?… ale chapu ze urecni tohodle kola je trochu jiny:-)

        0 0
    • Volf  

      Sériovka má výhodu, že ji máš bez schánění a hned, ale máš tam to co určil product manager tý daný značky a jediný co můžeš udělat je, že se domluvíš v obchodě a něco si hned necháš předělat za nějakej doplatek. Výhodou skládačky je, že tam máš přesně to co chceš a nemá to každej. Já třeba nechci 9 kolo, nechci dualy, nechci kotouče, takže pokud nechci jezdit na kole za pár kaček tak prostě skládám. Teď na jaře koupím rám a vidlici a osadím to tím, co mám na kole teď a až to dojezdím, tak pújdu do Sramu 9.0 a hlavně tam dám otočný rukojeti.

      0 0
      • preacher  

        já taky dám SRAM (X9), a otočný rukojeti…už to mám koupený jen to dotáhnout z německa…

        0 0
    • fousac  

      to je skoro jedno.. i ze seriovky se casem stane skladany…

      ja osobne sem koupil seriovku a ted (po 2 letech)uz je komplet skladany… no vlastne uz je to uplne jiny kolo.. ;)

      jinak viz. vyse…

      0 0
    • jakub  

      se normalne zkus dohodnout s Duratecem nebo s RB urcite to nako vykoumaj

      0 0
    • grafik  

      ja jsem nechal poskladat bika a kapl jsem na dobryho technika, ktery mi dal slevu z 35 na 31. Bike viz foto.

      A za 45 se da urcite postavit dost dobry kolo – origos – o tom zadna…

      0 0
    • RomanH  

      Reknu Ti to takhle. Seriovka Te urcite vyjde levneji, ale kdyz si to poskladas sam, budes tam mit ty komponenty, ktere jsi chtel. Momentalne si prave skladam kolo. Nektere komponenty pouziji ze soucasneho kola – naslapy, sedlo, vidlici, predstavec, riditka, razeni, preni rafek s nabou + predni brzdu, ostani (ram, kazeta, presmyk, retez, prehazka, sedlovka, zadni brzda, zadni rafek + naba) uz zhruba od leta nakupuji ve slevach na netu. Pokud bych si i ty puvodni komponenty kupoval za cenu novych, vyslo by me to na cca 53tkc. Za tu cenu bych sice urcite sehnal kolo v odpovidajici vybave, ale na druhou stranu by nemelo komponenty, ktere bych chtel. O originalitu mi pritom vubec neslo.

      0 0
      • vlk  

        Hel jak tak koukám na Tvou fotku, neznáme se?Nechodil jsi náhodou na UP Olomouc obor Informatika?

        0 0
    • Smazaný účet  

      Vyplatí. Dyž víš přesně co chceš a proč nechceš sériovku. Já už bych si asi sériovku nekoupil, nanejvejš nějakou výhodnou nabídku a pak půlku věcí přeházet.

      0 0
      • pos3k  

        ááno.Souhlas.

        Dobre to vystihli predchozi prispevky,ja jel podle vzoru RomanH

        0 0
    • Eriu  

      jen blazen si postavi vlastni bajk za MOC, jasne mas original, ale kolik vyhodis penez! vem si napriklad Durateca ram Carrer, pripocti jednotlive komponenty (trinity.cz ..a.p.) a uvidis! Pokud vybiras mezi RB a Duratecem, mas na vyber z celych sad a usetris dost penez a starosti. Za 45tis. mas super ramovy set CRX, vidle fox, race face, … nebo u Durateca komplet XT se Scarebem. Pokud se rozhodnes pro Durateca, mohl bych ti poradit…

      0 0
    • Eriu  

      jo a jeste k te seriovce – RB ani Duartec nejsou seriova vyroba … handmade :)

      0 0
    • hanz  

      no já bych zase volil seriovku…protože si na ní můžeš sednout a hned víš jestli budeš potřebovat kratší představec či ne atp…vyjde to levněji a když budeš šikovnej a seženeš si jí pod MOC tak ještě levnějc.....kom­ponenty co se ti nelíbí časem mužeš dát na zimáka nebo polovičce a dovybavit to čím hrdlo ráčí…koukni na moje xc…z původního tam je už jen rám a řidítka jo a vlastně ještě smyk ale ten taky už má vakl jak kráva takže do léta tam bude jinej.

      0 0
    • kandik psi zub  

      ma to cenu – hooodne vysokou ale skladej je to dobrodruzstvi , specialne pokud sestavujes z jetych veci … ja to tak delam a potkal jsem pritom spoustu zajimavych lidi a podival se napr. do lanskrouna nebo velkyho mezirici :-))

      0 0
    • Meesha  

      Ja sem zkoušel postavit RBcko… No a aby se na tom dalo jezdit, tak to vyšlo kolem 60tisic a za to koupis daleko lepsiho kompletniho bika… ALe zas kdyz mas pak ty veci za velkoobchodni ceny, tak uz to zacina bejt zajimavejsi.

      0 0
    • Glum  

      Řeším podobný problém. Chci rám Sonix SX (Duratec), osazený většinově Sh XT. V nový prodejně Duratecu jsem s nima dohadoval možný změny oproti nabízeným sestavám (líbila by se mi Skareb Super Lo, kliky FSA, jiný sedlo a jiný pláště), tvářili se, že to není vůbec problém. Kolo by přišlo na nějakých 50 litrů. Porovnával jsem jejich cenu za hotový kolo s tím, že bych koupil stejnej rám a stejný komponenty za nejlepší nabídky přes internet. Když započítám všechny detaily, překvapivě to vyjde finančně skoro nastejno: rozdíl je cca 3 tisíce, což mi nestojí za to, abych sháněl součástky a setavoval to sám.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.