• -jon-

Dobrý den,

kde se, prosim, daji na netu sehnat komponenty fy Bontrager? Riditka MTB apod.

Diky

0 0
    •  

v oficialni nabidce eshopu jsem zatim na bontrager jeste snad ani nenarazil, takze asi jedine domluva na nejakym shopu a individualni objednavka

0 0
      • onegear  

Jestize ti to pomuze pri hledani Bontrager = Trek

0 0
        •  

a to cele = Bretton… ale ja nic nehledam, takze nepomuze ;-)

0 0
    • MartinXC  

Na netu nevím, ale zkus www.programcycle.com, B. dělají a řadu věcí mají na krámě (a pošlou i poštou).

0 0
    • Pekáček  

Vypadá to, že kliky asi pro ně dělá Truvativ, no a ty fakt nebrat.

0 0
      • raceface  

A to jako proč? Už sem měl dvoje a sou v pohodě, žádnej high end, ale slušnej komponent!!!

0 0
        • Pekáček  

Nejsem první kdo ohnul Styla, sklouzl jsem se na traverzu a zapíchl pedál do bláta, jednu nohu na zemi, druhou na pedálu, ruce na gripech, nic co by se mi ještě nestalo. Tou nohou na zemi jsem se odrazil a našlápl a myslel jsem že jsem ohnul osu pedálu. Houby, skoro 1 cm se klika vyhnula směrem ven! Mám dát fotku do „foto“? Tomáš Kozák sklouzl na trávě při nějakým závodě a klika se mu tak ohnula dovnitř, že neprošla kolem vidle. To nejsou kliky, to je máslo. A to dřív stály 4990kč. Sugina za 1400kč toho přežily mnohem víc. Ale nejvíc mě na tom štve, že ty Styla byly pracně sehnaný 180mm dlouhý kliky.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz