RS Psylo SL 2004 x MX PRO ETA 105 2005

19 nepřečtených
  • Boss

    Mam moznost koupit obe za stejnnou cenu. Preferuji citlivost, vydrz a spolehlivost. A vzhledem spise MX :). Vozim kotouce XT03. Jezdim prevazne v lese. Nekolik set km v sezone take najedu s bagazi vzadu (cca 20kg). Muzete mi sdelit zkusenosti z provozu? A prip. vysvestlit jak se asi chova MX, kdyz ma v jedne noze pruzinu + olej a v druhe vzduch + olej? Jaky to ma vliv na citlivost a jaky je rozdil (v citlivosti) oproti klasicke pruzine + olej viz Psylo?. Diky za kazdy podnet.

    0 0
    • Boss  

      No tak nerikejte ze jste je nikdo nejel …

      0 0
    • Pekáček  

      Mám MX Comp ETA a Suntour XC Pro E 02 (pružiny). MX je poněkud míň citlivá, ale jinak je celkově o něčem jiným :o) XC Pro E je stará vidle a za ty prachy chodí dobře.

      0 0
      • Boss  

        Dik. A jak je to s dofukovanim – stelovanim. Potrebuju nejakou spesl pumpicku ci co?

        0 0
    • lempl  

      no ja mam presne mx pro eta 105mm 2005:) ja myslim ze pohoda- tuhost vynikajici! to ze je necitliva at mi nikdo nerika! staci ubrat vzduch… chodi mi na tech 100mm pri jizde se nehoupe jen ze sedla a to ale dotst… taky musim podotknout, ze zezacatku je necitlivejsi.. ale po 300km necelejch se rozhejbala az az! tesni docela jako dobry.. eta se zarazi tak do puli zdvihu, kdyz ale jeste skocis a pritlaci , tak zajede na tech 3,5–3cm a je to jiny kolo do vyjezdu docela ok.. jenn me tochu trapilo,, ze pri ete a velkym chrteni na silnici s velkym naklonem(rozhoupu kolo:/ tak obcas skratj spaliky ale jen malo a obca.. jinak je tuha jako krava(sem vindal predni kolo a zkousel hejbat nohama do vsech moznejch stran… a nic moc:) no kdyby mela o 300g min tak je to nekompromisni vidle :) jinak je ok

      0 0
      • Pekáček  

        Zkoušel si nohama vidle cloumat od sebe a k sobě? U mě je to docela rachot. No a jestli ti klepají nebo se třou špalíky při zapnuté ETA, je to tím, že pokrčený bowden tlačí brzdu do strany.

        0 0
        • Boss  

          jestli se dobre pamatuju tak jsi to byl ty co mel velmi „pozitivni“ zkusenosti s M servisem? Uz ji mas Ok?

          0 0
          • lempl  

            ne ja se serrvisem marcoch nic nemel nikdy… mozna s manitou to je znacka sama pro sebe… kdyz sem vzal sixe a nebal se ze mu ulomim nohy tak sem je mohl dat skoro k sobe(kazdou nohu sem vychylil k sobe cca o 1,5cm k sobe..) pri pouziti te same sili u mx sem se pohnul o 3mm? jestli..

            0 0
          • Pekáček  

            ZPRÁVA O VSTŘÍCNOSTI SERVISU BARTONÍČKA: Doteď mi NEPOSLALI záruční list který si při poslední opravě raději NECHALI u sebe, možná proto, že při další závadě by museli vrátit peníze a nebo dát jiný kus. Po poslední opravě jsem si vidli nechal raději prohlídnout a vyměnit olej tady v HK, abych předešel dalším nepříjemnostem s „prací“ jejich servisu. Abys věděl o co jde, najdi si ve „foto“ obrázky jejich písemnýho projevu.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.