• Daník

    Jaké hodnoty, funkce, respektive CO sledujete na svém pulsmetru? Nějaký tip na levný typ:)? Je to spojené s cyklocompute­rem?Nabízí mi známý Polar (1600?) za litr.

    0 0
    • mosquito  

      nejdulezitejsi je cas – takze hodiny, pak hodne sleduju promile alkoholu – tam mam i zvukovej signal kdyz to klesne blizko nule :))

      ale vazne – prakticky jen horni tep. frekv. na nic vic vetsinou neni chut

      PS: mam z Lidlu tusim za 600kc – ma snad vsechno a je goood ale uz ho zrejme nesezenes

      0 0
    • Haryk  

      Používám CP-10 a sleduju jen aktuální tep a stopky.Jediný,co mě na něm štve,je to,že v teplotách pod 0 ze začátku trošku blbne.

      0 0
      • xstefi  

        toho jsem si nevsiml, co myslis tim blbne? popis to pls :)

        0 0
        • pavelsacha  

          CP 10 CicloSport je oblíbený díky své ceně a funkcím – pokud to blbne, neměří v nižších teplotách, zkus namočit před používáním elektrody hrudního pásu..

          0 0
          • Haryk  

            Elektrody samozřejmě namáčím pokaždé.Jde o to,že běžím třeba po rovině,držím puls kolem 130 a najednou tam skočí 180 a během 5 sekund spadne na 75.Když zastavím,tak se uklidní,rozběhnu se a zase začne házet takový falše.Tohle se děje pouze při teplotě pod 0.Až na tenhle nedostatek jsem s ním ale docela spokojenej.

            0 0
            • pvacek  

              Dva roky používám CP29. Tyto tepmetry jsou relativně levné, ale tomu odpovídá kvalita a spolehlivost. By? rád, že Ti to co popisuješ, dělá pouze při teplotě pod nulou. Podle mne žádná rada na odstranění Tvého problému neexistuje.

              0 0
            • xstefi  

              Hm, to se mi jeste nestalo. Podobne chovani CPka ale nastava, kdyz projizdish kolem elektrickeho vedeni (VN, trakce). To je ale zcela v poradku, protoze to funguje na bazi analogoveho prenosu, takze to v tu chvili bere i pole vytvarene tim e. vedenim. To neni chyba, ale featura. Jinak jestli se ti to stava mezi poli, kde neni siroko daleko kabel (ani ve vzduchu a ni v zemi), tak inzenyri nekde udelali chybu :)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.