• ttt

Chtěl jsem se zeptal,zda-li nemáte někdo podobné zkušenosti.Nyní je to 3 rok co používám magneticky brzděny trenažer český výroby /vyrobce přesně nevím,ale je nam napis „Ghist“ nemo tak něco,stal do 4000kč/.Již koncem min.roku začal vydávat podivný hluk,ale po rozebraní to odeznělo.Nyní to děla znovu,velmi silněa vychází to z ložisek…Chtěl jsem se zeptal zdali to odpovídá životnosti /naježděno cca 100hodin/ a jestli nemáte nějaký dobrý typ na nový tichý trenažer… dik.

0 0
    • Pá-dlista1  

No tip nemam, ale vzal bych si pripadne ten hroznej starej hlucnej trenazer, treba za odvoz :)

0 0
    • Manas  

100h je celkem malo, jsou tam prumyslovy loziska ? Jestli jo tak neni problem vymenit. Pokud ne, obratil bych se na prodejnu kdes to koupil jestli nejsou nahradni dily.

0 0
      • Pá-dlista1  

To ti nezapomenu! Pripravils me o peknej trenazer :)

0 0
      • ttt  

Myslím,že jsou tam prům.ložiska.Na prodejnu se obrátím,ale po minulých zkušenostech to vidím spíš špatně…

0 0
        • Pá-dlista1  

Furt sem tu jeste ja se svou sitovkou pripraveny te toho zbytecneho nacini zbavit :)

0 0
          • ttt  

Vídím,že budeš opravdu vážný zájemce,asi ti ho rovnou přivezu…

0 0
            • Pá-dlista1  

Diky. Tak to bude spis z rubriky „vanocni darek“ nez „daruji za odvoz“ :) Jestli, ale chces novej, tak bych si ty loziska vymenil.

0 0
              • Manas  

Takze ted tvrdsi zbran. Dam vic naz Padlista ! :-) PS: Nechce se mi stavet valce.

0 0
                • ttt  

Dobrá pánové,aukce začíná…

0 0
                  • Pá-dlista1  

Kdyz ho dovezes tak ho beru. Nech ho pred barakem.

0 0
                    • Manas  

Rekni presny cas a ja ti ho vyfouknu pred nosem. Pak se s Ttt budeme v aute smat jak ho budes hledat :-)

0 0
                      • ttt  

Pokud by jste chtěli,můžu ho rozřezat a každý budete mít půlku,aby jste si nezáviděli.

0 0
                        • Manas  

No ja jenom chtel videt jak bude litat okolo panelaku a hledat v krovi :-)

0 0
    • DJSUN  

trnažer musí vydžet dýl než 100 hodin já mám ROTO Record za 3500,– z kup www.kupkolo.cz mě na to lepší cenu (cca před 4 měsícema) je v pohodě není „absolutně“ tichej ale dá se to a za ty peníze …

0 0
      • ttt  

Tak mi vyměnili ložiska a již je to OK.Jelikož jsem si však pořídil pro trénování nový trenažer,můži tento pokud bude zájem levně odprodat. Zn.Brno.

0 0
        • Manas  

Ja jsem taky pak jeste hledal a uz to mam doma … ale je to strasna votrava, kdybych to vedel predtim tak si to nekoupim :-)

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.