• rich

pri dostavbe biku som narazil na svojej nerozhodnosti. staviam si take xc/endurko. uz mam na to vidlu, hlavove, predstavec, sedlovku.urcite musim kupit este riaditka.ale na istu cast dostavby mam k dispozicii stary bike a neviem co je vhodne dokupit a co prehodit, ak to bude mozne. ak by ma netlacil rozpocet, bude vsetko nove, ale pocital som s predajom stareho biku a to sa zatial nepodarilo. takze budem sa snazit pisat to podla priorit:

1. kolesa (mavic/dt-swiss, pripadne dt-swiss/dt-swiss) povodne – X321/deore 2. kluky (XT, Afterburner) povodne – specialized StrongArm 3. brzdy (hope mono mini) povodne – deore 525 4. radenie (Sram Rocket) povodne – LX02

a potom detaily – pedaly, sedlo, gripy, plaste, lanka/bowdeny atd. Ceny budu o nieco nizsie ako v CR.

0 0
    • rich  

a tu mala odmena pre tych co odpovedia :-) http://www.hcor.net/…4-teaser.mov

0 0
    • Daf  

U tech klik bych pockal na modely 05. FSA, Truvativ i jini vyrobci budou jiz mit osu jako Shimano na XT a XTR. Me se treba libi FSA V drive protoze maji lepsi prevodniky nez XTcka a take protoze nemaji nalisovaneho pavouka jako XTcka.

0 0
      • rich  

tiez som pozeral prave na V-drive.cena u vokolka 6.990…to by som uz uvazoval nad Race Face Deus XC

0 0
        • Daf  

To jsem teda cekal ze budou levnejsi, ale zase bych nezoufal protoze je to cena u Vokolka :)

0 0
          • rich  

:-) jasne urcite sa budu dat zohnat lacnejsie

0 0
            • Pá-dlista1  

Jestli myslis normal na ISIS, tak jsou za cca 2700,–

0 0
              • rich  

nie. myslel som v buducnosti tie v-drive

0 0
                • Pá-dlista1  

Tagze V-Drive MegaExo? V-Drive je na ISIS.

0 0
                  • rich  

ano, som to zabudol presne definovat V-Drive MegaExo

0 0
                • Pá-dlista1  

Tak ty jsou i s osou kolem 4.

0 0
                  • rich  

nejaky CZ shop? myslis, ze je to skutocne extra prinos v porovnani povezdme prave s tymi AfterBurner s ISIS (pripadne sa da zohnat Octalink verzia)?

0 0
                    • Daf  

Ve velu byl test tuhosti klik a kombinace V drive + osa ISIS vyhrala a porazila i XTcka. Byly take tuzsi nez dute Afterburner. Podle mne prave protoze je prava klika vykovana z jednoho kusu a nema lisovanyho pavouka.

0 0
                    • Pá-dlista1  

Bych rek, ze jo. Navic cenove to mas jedno mozna spis usetris kdyz pujdes do MegaEx.

0 0
                      • rich  

vid nizsie – potom by mala mat obe pozitiva (kovanu kliku a osu typu XT/XTR) prave ta Race Face.obavam sa, ze ten rozdiel v tuhosti nepoznam. iba viem, ze octalink rad vrze, praska a pod.

0 0
        • Daf  

No a co rikas na zapletena XC kola FSA na kotouce?

0 0
          • rich  

takto – nevyzeraju zle, pri vahe 1,8kg slusna cena. nie je vsak 24 dratov na disc brzdy trochu malo Antone Pavlovici? predsa len by som isiel do overenej kombinacie 717+Onyx pripadne 240 alebo rafky od DT-Swiss 4.1.

0 0
            • Daf  

Jen jem to tak nadhodil. Brouzdal jsem po aktualizovanem webu pana Vokolka a narazil na ne :)

0 0
              • rich  

inak ten web – teda pohyb v nom je dost hnusny, predtym to mal ovela lepsie vymyslene.

0 0
        • Fucker  

Race Face Deus XC má kámoš a je s nima spokojenej.Taky o nich uvažuju, ale nejspíš mi budou stačit Evolve 05. Budou totiž taky X- Type.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.