• jakub

kdopak jezdi tyhle vidlice? nevite kdo je tedkom dovazi ? japak ste s nima spokojeni, zajma mne vsechno kolem nich

0 0
    • jakub  

uuuh tak vo techhle vidlich sem se teda moc nedozvedel…

0 0
      • Pá-dlista1  

Ja ji vozil. Dovazi to asi Vanek (chytri najdou odkaz na dealera na strankach Magura). Spokojenej. Praskla, ale ktera ne :) Kdybych nekoukal na penize, sel bych do Ronda znova a na XC asi urcite.

0 0
        • jakub  

nejdriv hledej a pak pis – Vanek je prave ze uz nema

0 0
          • Pá-dlista1  

Proto jsem napsal asi.

0 0
            • jakub  

jj sorry

0 0
              • jakub  

kolipak jsi za ni tehda dal ?

0 0
                • Pá-dlista1  

Akorat by te to nastvalo :) Btw. Klidne bych ji prodal, ale ted by potrebovala malinko doladit a ja na to nemam chut. Tagze nejakymu bastliri bych za symbolickou cenu venoval Rond Quake Sport 105mm s nahradnima pouzdrama a guferama. A k tomu pixlu oleje. Nemam pro ni vyuziti.

0 0
    • Vilém  

Osobne se mi na nich moc libi ochrana patek pred korozi.Na jine vidlici jsou pri pouziti kotouce patky za chvili velice nerovne.Na jednom Suntouru se mi tam naboj prozral tak o 2mm:( Taky posilhavam po Magure,ale po zkusenostech s mistnim dovozcem se mi do toho moc nechce.

0 0
    • RomanH  

Je skoda, ze u nas ma Rond smulu na dovozce. Nejdrive Kubecka, ted Vanek (nebo kdo vi…) Ja jeho koupi zvazoval jak v roce 2001, tak v roce 2003 a nakonec jsem vzdy radeji koupil Marzocchi, na kterou tu sezenes vetsinu mnohem snadneji.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.