• Hadilow

    na www.bikemarket.cz jsem objevil neoprenové návleky BBB Isolator. Nemáte s tím nějaké zkušenosti? Sháním něco na tretry, protože mi na bajku začínají mrznout prsty u nohou a bude hůř :-). Někdo tady doporučoval návleky RAVO ??? Na netu na to není žádný odkaz. Prosím, doporučte něco dobrého co vydrží déle jak jednu zimu. Dík moc. Za zmrzlé palce děkuje Petr :-)

    0 0
    • vlk  

      Taky sháním nějaké dobré návleky a co jsem zatím JEN VYČETL tak bbb nejsou moc dobré.Mezi ty nejlepší prý patří RAVO-viděl jsem v prostějově,AXON- do 1–2 týdnů by měly být v obchodech minulý týden mi psal dodavatel, že to zrovna dostali a že začínají s redistribucí a ještě prý UVEX- na ty jsem ještě nenarazil.

      0 0
    • MartinXC  

      Začal bych se zateplenýma s Windstopperem. Neopreny jsou spíš do mokra a do sněhu než „jen“ do zimy, noha se v nich docela zapotí a pak mrzne taky – pokud nevylepšíš jejich zateplení.

      0 0
    • Pebe  

      Vozím návleky CycloSchein a jsou docela dobrý. Zima mi v nich není a vodu jsem ještě nezažil. Zapínání na sucháč zezadu, podrážka vcelku kromě paty. Do podrážky si vystřihnete otvor podle kufru. Spokojenej.

      0 0
    • notakale  

      Ty neoprenove se vyrabi u vsech znacek skoro stejne, lisi se to spis podrazkou. Ja ma Axony, noha se mi v nich teda nejak moc nepoti, takze bych se toho nebal. V obchode mi rekli, ze by mely byt teplejsi nez ty s windstoperem. V teplotach blizkych nule uz ale po delsi dobe i noha zacina trosku mrznout, pry se to resi tak, ze se jeste na spicku boty da do toho navleku kus novin, ale to jsem zatim nezkousel..

      0 0
      • vlty  

        podle mých zkušeností s neoprenovejma návlekama ti po delší době začne noha mrznotu spíš zespodu (od kufru) takže to chce nějakou teplejší vložku nebo to něčím podložit

        0 0
      • Hadilow  

        To máš ty Axony s gumovou podrážkou? Jak to sedí na kufr a jak ta guma snáší chůzi. Bohužel se zhoršujícím se terénem mi klesá schopnost výjezdu některých kopců :-)))

        0 0
        • vlk  

          pořid si pneumatiky s hroty.Jinak já axony plánuji s gumovou podrážkou a míním si na patě a u kufru-tam kde jsou na podrážce drapáky vyřezat otvory, aby ty drapáky mohli zabírat ve sněhu.

          0 0
        • notakale  

          Jo mam ty s gumovou podrazkou. Jsem silnicar, takze co se chuze tyce asi nemuzu odpovedet. Ale po asfaltu to jde v pohode :) Ty diry jsou tam vyrizle ve tvaru look kufru. Kazdopadne pri nakupu navleku si vem do obchodu svoji botu a vyzkousej si to jak to sedi presne na ni.

          0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.