• Dumbo

no takze mam 10 000sk a chcem kupit ram na DH/FR prisahal som si ze uz nikdy viac full no prisiel som nato ci mi ten zdvih nebude vzadu chybat asi ho nahradit 3,00" guma nedokaze vsak ? mojimi naj favoritmi su: dangarous mike DS maskacovi je nadherny vysiel by ma asi tak na 8000sk no zase nasiel som inzerat benest DH na predaj za 8000sk viem ze porovnavat fulla a HT je hriech no poradte co by ste zobrali na mojom mieste ? novy hardtail od poliakov alebo bazarovy full ?

0 0
    • wraftler  

Ked jazdis Fr(dropy,shore) a prevazne z kopca a hore skor tlacis:) a ten benest neni uplne rozbity tak je to jasne ne?

0 0
      • Dumbo  

mam fulla checker pig je to krasna zehlicka porovnavam prechod z HT na FS krasne zehlil sutre no som uz jeho 3 majitel obydvaja predchodcovia nanom jazdili DH zavodne no a uz je dost rozbyty… a vcera som odpalil tlmic… no a novi tlmic sa mi neoplati kupovat do toho ramu… preto chcem novy a rozhodujem sa medzi dangerous a benest na noveho benesta nemam no dalsej bazarovky sa bojim asi idem na 100% do dangerousmike…

0 0
    • Azagthoth  

daj link na dangerous a poviem ti

0 0
    • kolobrnda  

Za ty prachy Pointa – ještě Ti zustane na pivko

0 0
    • Richie  

Dvou korunku by asi ten dangerous mike prezil. Ja tedka mam na RockMachinu CFS8.0 RS Judy XL ( www.riweb.wz.cz/…s/vidlaa.jpg) a v patek si jdu pro M Stance Kingpin a myslim, ze to nebude problem.

Jinak k tvoji otazce, ja bych vzal fulla ale nevim jak z bazaru… Ja taky planuji koupit fulla, ale spise nejaky nizky zdvih. Vis at si to zachova nektere vlastnosti HT, ale at to sezere ty nejvetsi sutry a hlavne at mi to pomuze pri dopadech. Precejenom na HT to neni ten luxus, ale i tak myslim, ze s technikou se da vsechno, ale ten lucus. Chtel bych tak 100–130mm za 10K nevite o necem???

0 0
      • Dumbo  

chcel by som pocut nazor padlistu… niezeby som si vase nazory nevazil ale viete ako to je :-) odbornik sa nezaprie heh :)

0 0
        • Pá-dlista1  

No ja jsem te uz od DangerouseMika zrazoval :) Urcite jsi na tom ani nesedel a na vlastni oci nevidel. Bal bych se hodne geometrie o ktere podle me namaji ani paru. Jejich stranky taky nejak nefungujou… Jestli chces mermomoci neco polskyho, tak bych vybiral treba tady: http://www.duncon.pl/

0 0
          • Dumbo  

dakujem za vycerpavajucu odpoved :-) vydeli ste ho niekto nazivo ? geometriou to nebude podobne dunconu ? ja myslim ze skoro ano :-) ?

0 0
            • Dumbo  

no nedozviem sa o vhodnosti dangerous mike na FR/DH ? alebo o nejakych osobnych skusenostiach ?

0 0
              • Dumbo  

mam dalsieho favorita dangerous mike ds 1,0 maskacovi alebo DMR trailstar aspon myslim ze sa tak vola

0 0
                • Dumbo  

ach no nic, prave som DMR vylucil koli cene :-( ostanem ja pri dangerouse

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.