• Viktor123456

Dobrý deň…

Chcel by som vás poprosiť o radu neviem sa rozhodnúť medzi Dvoja typmi bicyklom jeden typ je CTM demon 2010 a ten druhý je CTM demon 2011 bicykel budem využívať na ľahší FR a nejaké to XC ale večsinu to bude Les…Neviem sa rozhodnúť ktorý bicykel je lepší prosím vás pomôžete mi?…

Ďakujem…

0 0
    • Cavendish  

Pokud trvas na tom CTM tak bych ja osobne vzal CTM demon 2011,uz jen kvuli Sramu X7,ale pokud mas 17k tak bych se podival po nejakym superioru

0 0
    • Viktor123456  

Ďakujem za rady ale ja by som chcel niečo z väčším zdvihom aspoň tých 130+ ale aby to nemalo až taký nízky rám…asi som veľmi náročný :-D

0 0
      • Cavendish  

Ne to nejses,jen ramum CTM moc neverim,chvalu na nej nepjejou a sam sem ho jezdil,je to des.To ale bylo u silnicky,nevim jak horaky.Kazdopadne Zvdih 120mm by mel staci pri 130 a 140 uz by si byl celkem z zaklonu a nemuselo by to bejt uplne idealni

0 0
        • Viktor123456  

NO to ako ale viacmenej s budme pohýbovat v lese sem tam s partiou pojdeme na obrubniký do mesta…chcel by som mat večsí zdvih vydlice…Nazory na CTM som uz pocul niekolko niektorým praskol ram zo 120mm zdvihom kamarati jazdia na Raptrom +180mm a nema problem jedine sa mu zmenila gemetria…naozaj nevjem sa rozohdnut…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.