Až se zima zeptá...

Přidat foto

Aneb, blatníků není nikdy dost. A pračka nebude mít co žrát… Podařilo se mi na číňana namontovat blatníky, které mi zbyly po canyonu grízlu. Úpravy byly potřeba, ale nakonec jsem s výsledkem spokojen.

(vloženo 29.9.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
fk3
fk3

29.9.24 12:13

ceo: na klasické ježdění jo. Scott je na vyjížďky s rodinou (když jede i manželka, hodí teleskopku dolů a jede na něm i s dětskou sedačkou), starší kluk už na svým a já na gravelu. Gravel je pro mě č.1, ale občas mám touhu si pořádně zaprasit kolem komína, ve sjezdech a čistě off, na což je scott mnohem lepší volba. Gde na gravelu jedeš jen abys to nějak projel, na scottu si to užívám.

Jirl___: Graro mám v hlavě už delší dobu, ale posouval jsem naivně karbon na dobu, až nebude potřeba dětská sedačka a tažné lano… No proto padla volba na hliníkovýho grízla, avšak na ty trubky, který jsou jak plechovka od piva a po shlédnutí nějakých fotek, kde na al canyonu utahovaly dětskou sedačku, až se trubka splácla, jsem tyto myšlenky rychle zahodil. Co čert nechtěl, po necelým půl roce a 4. tis na grízlu mi praskl rám… Následovala reklamace, výměna rámu a prodej, protože hliník pro mě neměl na gravelu žádný přínos. Teď jsem snad na delší dobu kola vyřešil.

Reagovat
jIrI___
jIrI___

29.9.24 11:17

Z jakého důvodu jsi přecházel z Grizlu ne číňana?

Reagovat
ceo
ceo

29.9.24 10:51

Podle čeho se rozhoduješ mezi gravelem a xc? Ta kola mají k sobě strašně blízko, ne?

Reagovat

Další galerie z kategorie

fk3 3
krabica 15
gersa 13
oddie 6
hubert.d 4
bmx20 11