Slavnostní překročení padesátky

Přidat foto

Ráno se na mě chvilku kouklo i sluníčko :-)

Vrata do Boubínské obory dokořán! K tomuto politováníhodnému nedopatření dochází maximálně dvakrát za deset let (ve čtvrtek byly taky) :-)

Horní vrata už pěkně na zámek

Rozšoupla jsem se na oslavu lehce nakyslou pramenitou vodou. Naštěstí bez následků :-)

K Boubínskému jezírku. Tenhle buk už tu leží nějaký čas a pomalu ho ubývá

Bobři a kůrovec. Boubínské jezírko je čím dál malebnější :-/

Cesta lemující trať u Kaplice

Zbytky mostu u Staré Rachoty

Pro architekturofily: docela pěknej barák v Lenoře (Německý turistický dům z konce 19. století)

Roztomilé :-DD

Horní Vltavice. Dole něco teče.. jen si tak vzpomenout, jak se ta řeka jmenuje... Most je kulturní památka

Cesta na Havránku

Raw apartmán Jelení pohádka, hledejte na bookingu. Pro Pražáky speciální přirážka za autentičnost. Tu oni rádi :-D

Pohled přes Žlíbky a Strážný do Němec

Proooč?!! Já vim, za ty Pražáky...

Modelka ve Žlíbské oboře

Vzhůru na Kunžvart!

Furt na Kunžvart..

A teď zas dolů z Kunžvartu.. Herdek, proč to všechno vlastně?! :-D

Mariánská kaple nad Strážným

Strážný, obec disponující kasinem, vietnamskými tržnicemi a luxusní zmrzlinou

Tady je, i s autorem :-)

Polorozpadlý most přes Řasnici u Strážného pořád stojí

U Dolního Cazova. Obec už dnes připomínají jen hromady kamení

Jedna z mnoha starých kamenných zídek u Dolního Cazova. Tady převáděl Král Šumavy do Německa

Studená Vltava v Novém Údolí

Tady už jsou obě Vltavy pohromadě. Vlažná Vltava? :-))

Kaplička pod Sněžnou

Bývalá Horní Sněžná

Dřevěná kaple na Horní Sněžné

Kaple na Spálenci

Oblast Spálence

Šafránová louka u Arnoštova

Pratur u Křišťanova

Po červené z Libína

Je třeba držet styl. Obzvlášť, když mládí, se záviděníhodnou drzostí na styl kašlající, je pryč a stáří, se záviděníhodným nadhledem činící totéž, ještě v nedohlednu (a jen tam buď, neřáde :-)) Takže – páč mě letos nějak pohltila čísla – chci těch letošních 50tis. metrů doklepnout nějak stylově. Vychází to pěkně na víkend, takže ten veleokamžik nezapadne při všednodenní kyvadlové přepravě PacPap – LedPos a zpět. Norové se sice s ne moc pěknou předpovědí zase prevíti trefili, ale mohlo být i hůř a potom, hlavně ten STYL, že .. :-) Takže je rozhodnuto, buchta pro chlapy upečená, v neděli se jede!

Na mapě to vypadá celkem pohodově, asfaltu pomálu (však jsem ten bajker, ne?! :-D) a pár kopečků k tomu (o ty mi přece jde! a potom – aspoň nebude kosa :-)). Rozjezd je hned na úvod přísnej, ze 650 m.n.m na necelých osmi kilometrech Boubínskou oborou do 1136. Lesák, kterého cestou míjím, už si zdálky chystá úsměv, pamatuje si mě nejspíš z týdne, kdy jsem si tudy krátila cestu domů (znáte to, sice je to delší, zato víc do kopce ). Takže nádech – výdech, nabrat vzduch do plic, přestat funět, nasadit obličej „tyhlety stojky, to je vlastně děsná nuda“ a zašveholit mu v odpověď Dobré ráno! (vzniklý kyslíkový dluh budu řešit potom, jestli nepadnu..) Jo, styl holt dá zabrat :-)

Pod Boubínem už je jisto, že padesátka padla, chybělo mi do ní při výjezdu jen pár desítek metrů. To je rozhodně třeba zapít, takže malá odbočka k Švancenberskému loveckému zámečku, kde je studánka s pramenem pitné vody. Zapito (radši jen mírně), fanfáry a konfety nikde, tak holt schovám fotky, které jsem chtěla podepsané rozdat fanouškům, a aspoň se teď kousek svezu. K Boubínskému jezírku je zákaz všeho, ale důvodem jsou údajně padající suché stromy po kůrovci, žádný tetřívčí tok nebo endemitické bejlí, tak na to kašlu, je bezvětří, co mělo spadnout, to spadlo v zimě pod sněhem, a beru to horem pádem ze stráně dolů. V případě výskytu důležité osoby se pokusím mluvit portugalsky a divoce gestikulovat, snad moje sdělení, že chci chleba a šest housek, bude dostatečným argumentem, aby dotyčná osoba pochopila, že když na mě spadne strom, bude to jedině dobře :-))

Pod Idinou pilou několikrát přejíždím trať místní lokálky a pátrám po zamčených závorách do Fotohry. Nic, jen stopky, zřejmě jsou zdejší obyvatelé příčetní, umí se rozhlídnout a není třeba je kvůli zdejší rychlodráze, řítící se zabijáckou rychlostí 7,5 km/hod, držet pod zámkem.

Za Lenorou vjíždím do doposud neznámých končin, mám v plánu překročit Teplou Vltavu u osady Stará Rachota, tak nějak je mi tím jménem blízká. Ale chyba lávky.. a to celkem zásadní chyba. Lávka totiž není, ani nic ji aspoň vzdáleně připomínajícího. Napadá mě nahlásit chybu mapám.cz, ale pak si to rozmyslím. Nejsem přeci žádnej práskač, no ne ?:-)) Nezbývá než se vrátit do Lenory a uskutečnit plán B. Aspoň jsem konečně vyfotila silniční ceduli označující vodní tok s jednoznačně nejbizarnějším jménem v ČR :-D

Před Horní Vltavicí není jiná možnost, než to vzít cca 1km po hlavním tahu, chuť si spravím na žluté turistické, stoupající sjezdovkou vzhůru. Předstírám, že se kochám výhledem a že ačkoliv bych to mohla v cuku letu vymastit vzhůru, kvůli tomu panorámatu se tedy přemůžu a ten legrační kopeček vytlačím :-) Stoupání kolem bývalé sklárny Havránka už se jet dá a je to krásná cesta lemovaná starými stromy a horskými loukami. Na Žlíbkách si chvilku povídám s lamami v oboře. Konečně zvíře, které ochotně pózuje a nepohazuje přede mnou bílým zadkem na nesmyslném útěku do roští, jako bych byla při své neakčnosti štont něco lapit :-)

Před Strážným si udělám malou zajížďku, Kunžvart mě láká výživným šutrovatým sjezdem po modré. V horní části pár největších šutrů sešoupnu s jednou nohou na zemi, na ty nemám. U Mariánské kaple nad Strážným se ohánějí makáči motorovkama, jaj, všimli si mě.. Fotím kapli a tvářím se neutrálně, pily ječí. Jdu se mrknout na držkopádovku od kaple dolů, beru kolo.. pily utichají, hoši se srocují, jeden odchází do auta pro lékárničku. Ale styl neposkvrněn, v duchu svatořečím teleskop, i na tom xc má občas sakra platnost. Po sjezdovce dolů si ještě nadskočím přes muldy a až dole mě napadne, že jsem mohla udat ten štos mých fotek, co s sebou vleču :-))

Ve Strážném se odměním zmrzlinou u Žáka a upřímně radím, pokud budete mít tu smůlu a vyskytnete se ve Strážném, tahle zmrzka vás rozhodně potěší. Cenou tedy méně, ale opravdu stojí za to. S pánem hodíme řeč a než se vymotám ze zmrzlinárny, začíná pršet. Naštěstí jen mírně, ani v tom se Norové nespletli. Můj oblíbený úsek po zelené přes polorozpadlý dřevěný most přes Řasnici u bývalého Splavského mlýna je malebný jako vždycky. Staré březové stromořadí a pěšina v polehlé suché trávě a Řasnice, tiše plynoucí v meandrech.. Kola zakázána, jak jinak.

Dál už jedu jak přitahována magnetem domů. Únava narůstá a jedna tyčka, zmrzlina a perník moc síly nepřidaly. Sněžná, kterou mám moc ráda, oblast Spálence s horskými loukami, krokusová louka u Arnoštova, bizoni a pratuři u Křišťanova, které jsem si dala kvůli bloudícímu kolečku snaživě dvakrát, Skříněřovský zabiják stoupající až na rozcestí pod Libínem a kdoví z jaké zpupnosti vrchol Libína a výživný sjezd po červené. Těch posledních 12 kiláků domů už pěkně pokorně po asfaltu. A jak ráda! :-D

124 km, 2.914 m up

(vloženo 27.3.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Smazaný účet
Smazaný účet

31.3.23 14:59

Máš no;). Staci na etapy, zacni prosím kotnickama, na ty jsem uchylnej :).

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

31.3.23 14:39

Pepo, tam ale strašně tratíš v číslech! :-DD

Zdendys, mám ti fotit nohy? :-D Kdepak, tak snadno mě nedostaneš! :-DD

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.3.23 14:04

Ofky- nohy do O;). Koňáci to tak mivaji ne?

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

31.3.23 14:02

No já to mám do práce takto : Trasa z Krkonošská do Víchovská

Trasa 1,2 km • 4:50 min

https://mapy.cz/s/pemusasetu

Jezdím 15 x za měsíc, ale bez evidence , takže výškové metry ani ujeté km nezapočítány:-)))

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

31.3.23 13:11

Takovej dálniční přejezd může bejt pěkně zákeřnej! :-D

Dnes ráno třeba takto.. Víceméně denní trasa. Někdy odpoledne přidám Libín nebo Oboru, takže to je tam pak ještě jedna špička do 1100mnm :-)

Zdendys, budeš mi muset pomoct. Ofku mi gúgl identifikoval jako Eufemii Ratibořskou, jeptišku řádu dominikánů. Tu jsi myslel? :-))

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

31.3.23 08:40

Mum za ctyricet let / od žáků/ u cyklisty nic vyjimecnyho, spis min než vic. Kazdej máme něco, ty mas zase treba ofky ne ?;)

Reagovat
J1RKA
J1RKA

31.3.23 07:48

@ Mamko, Pepo, Adu:, ze vy jezdite denne do prace pres nejakej krpal, co bydlim, tak nejvetsi vyzva je dalnicni prejezd :D

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

30.3.23 22:25

Vidíš Adu, taky jsi byl děcko ;-)) Působivá minulost :-)

Zdendys, ještě působivější. Pokavád tedy nekecáš ;-))

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

30.3.23 18:05

Lepší je 600 000 km za zivot :)).

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

30.3.23 16:26

Já už žiji pouze minulostí :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

30.3.23 15:17

Normální otravnou osmihodinovou práci ;-))

Moc toho nenajezdím, od 30 do 50km za jeden pendlden. A proti tobě, Jirko, jsem podle počtu hodin na kole hodně pomalá. Takže kruh se uzavírá, už jsem zase coura :-D

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

30.3.23 14:13

J1RKA – jsem dělník 165 hod. za měsíc v : https://prace-devro.cz/

Reagovat
J1RKA
J1RKA

30.3.23 14:05

muzete mi rict :D co mate za praci? rocne dam nakole 350hodin cca 7500km a jsem rad

Reagovat
vlasto
vlasto

30.3.23 13:35

Pepa: doted jsem zil v presvedceni, ze celkem jezdim. Ted mam pocit, ze ani nevim, co je bajk:-))

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

30.3.23 13:22

Mám tady kamaráda co dá ještě o 100 víc a stačí mu na to o 100 hodin míň času. Musím asi víc trénovat:-)))

Reagovat
vlasto
vlasto

30.3.23 12:55

mum: ja davam stovku rocne. Urcite by slo i vice, ale pak by prisel bajkovy burn out:-) Uz sem to jednou zazil a tri mesice bajk y nevidel. Ale kdyz uz ted mas 50-ku, tak to pujde.

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

30.3.23 12:51

Adu, to je právě tím, že jsme děcka :-D

Vlasto, to byla taky moje první myšlenka. Ale ono to jde, celkem na pohodku. Pokud tedy dobře bydlíš.. Hele, nejblbější část roku pro kolo, strávník jsem až od 5. ledna, týden pauzy na Madeiře, o víkendech se spíš flákám a čtvrtletní plán splním i s tou novou Pepovou cifrou :-)

Reagovat
vlasto
vlasto

30.3.23 12:41

200 tisic. No ty vole.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

30.3.23 12:17

Děcka, nic proti, ale vy jste docela v tom předhánění se, docela ho*ádka! :-D

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

30.3.23 10:14

Máš pravdu, Pepo, už jsem to našla. Tak to se budu muset připozasnažit. Snad se z toho nepřipo :-))

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

29.3.23 20:04

To jsem asi nebyl já :-) Já měl loni 220 :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

29.3.23 19:10

Jj, padesátka příští rok. Ale, slovy klasika, nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :-)

Pepo, a víš, že původcem toho mého letošního předsevzetí jsi ty? ;-) Někde jsi v komentech nadhodil 200tis.. Takový věci se přede mnou nesmí říkat :-D Ale ty to chápeš, ty jsi v tomhle stejnej :-)

Reagovat
BSA
BSA

29.3.23 12:03

Prdlajs, Alče bude vždycky 20 ;-)

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

29.3.23 11:51

Kožíšku mamka je vždy o kROK napřed:-)))

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

29.3.23 11:34

No Mamko, teď jsem si vzpoměl. Uvádělas tady, že seš ročník 1974, takže 50 asi až příští rok ne?

Reagovat
BSA
BSA

29.3.23 09:19

Nojo, koupačka, já se úplně zapomněl zeptat na tu teplou Vltavu… :-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

29.3.23 08:43

Honzo, děkuju :-) Jo, číst ty bláboly netřeba

Míro, na něco takového vůbec není čas. Navíc si myslím, že to, co produkuju, je spotřebák, jednou a dost. Škoda papíru ;-) Ale díky, samozřejmě že mě to moc těší :-)

antik: déšť mi celkem stačil

Reagovat
mr.antik
mr.antik

28.3.23 16:13

chybí koupací fotka

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

28.3.23 09:16

Pěkné počtení, co pohladilo na bezduši. Nakonec jsem si to nechal až na ráno. Mamko, už to tu někdo psal myslím, chtělo by to udělat výběr nejlepších fotek a vydat nějakou fotoknihu :) Zapiš si mě do předobjednávek.

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

28.3.23 09:01

Taky se přidám s chválou, krásný výlet, ale přiznám se, ten předlouhý report jsem vynechal…

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

27.3.23 22:25

Díky vám všem, až se rdím za tu chválu.. (jen lehce samozřejmě, už mi to moc nejde :-D)

Adu, však vpoho, to byl jen rejp :-)

Jirko, lano se hodí, občas bych nepohrdla, kdyby mě někdo vzal chvíli do vleku :-))

Kotwíku, -náct už né, to jsou jen uhry, učení a svět, kterej nechce chápat hloubku tvé týrané duše :-DD Ale díky, od démona tvého kalibru to potěší dvojnásob :-)

Jakube :-D Nojo, slečinka, to na mě sedí :-D

Johnny, zrajem jako víno ;-)

Kofi, zmar nastane na srazu :-D

Miťo, díky, za pochvalu i za trpělivost s románem :-)

Kandik, to je vpoho, chápu :-) Když se líbí fotky, je to pro mě to nej :-)

Tomíku, kde ses domákl, kolik měřím?! ;-D

Coural: děkuji, pane. I já si ráda přečtu tvoje povídání :-) A ano, i na ty fotky se mrknu! ;-D

Zdendys, už teď jsem ti chtěla praturův portrét věnovat. Netroufla jsem si, aby to nevypadalo nezdvořile. Příště to udělám :-)

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

27.3.23 21:00

Mamko, děkuji za to bůčko s rohama. Zviřátka ja rad, tak na mne prosim nezapomeň a vzdycky mi nějakou tu němou šumavskou tvař vyfoť. ;)

Reagovat
Coural
Coural

27.3.23 20:19

Z fotek dýchá atmosféra pomalu se probouzející šumavské přírody. Ve vtipném popisu cesty by skoro zaniklo těch 3 000 nastoupaných metrů a 125 km po cestách i necestách. Parádní výkon i report. Díky.

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

27.3.23 20:14

To je vejška,fííí jo :-)

Reagovat
kandik psi zub
kandik psi zub

27.3.23 20:12

ten text cist jsem linej, priznam se. Ale ty fotky jsou nadherny, mas krasnej kraj po ruce…

Reagovat
miťo
miťo

27.3.23 19:55

Super fotky i report, jen jsem si počkal na zobrazení na počítači. Pro mobil je to moc písmenek :-)

Dobrá práce mamko!

Reagovat
kofejn
kofejn

27.3.23 19:48

Teda Alčo, ty si nezmar…

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

27.3.23 19:08

Jj..... zkrátka šikovná, to se musí uznat :-))

Reagovat
Kouba_2005
Kouba_2005

27.3.23 15:06

Gratuluju … slečinko :-D

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

27.3.23 14:17

Jsi šikovná holka Mamko, já to říkám pořád :-) Foto a report jak vyšitej ze zlatejch nitích, krása číst a pohledět:-)

No a k těm číslům, věřím jen co jsou na papíře, takže ty metry sedí a klobouček :-),no a ty věkový, těm nevěřím, tvoje duše je krásně mladá a maximálně tak na těch …náct., takže Vše nejlepší.

Reagovat
onuce
onuce

27.3.23 12:46

To „ono“ je to nejsprávnější „ono“.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

27.3.23 12:45

Vlasto, jsi borec, dávám upřímně palec! ;-)

Reagovat
vlasto
vlasto

27.3.23 12:33

Adu: mne tahne na sedesat a ebajk furt v nedohlednu:-)

Reagovat
J1RKA
J1RKA

27.3.23 12:25

50UP mam za rok, beru lano, svicku a jdu hledat orech :D

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

27.3.23 12:25

Mamko, promiň, ale tím názvem fotoreportu sis o to řekla a aj mě táhne na 50 a nestydím se za to, dokud to pro nás bude jen číslo, bude to pořád fajn ;-)

Reagovat
mum-on-bike
mum-on-bike

27.3.23 12:05

Děkuji za gratulace, přeci jen, je to mezník a teď už bude jen hůř :-D Ono totiž ani to druhý číslo není nijak optimistický :-)) Jinak kilometrově mi chybí kousek do 2tis., to je taková moje úchylka letos, zkusit ten poměr vzdálenost/výška co nejvíc zdrastičtět :-) I když, až přijde silnička, asi mi udělá čáru přes rozpočet :-))

Ad fotky.. další úchylka :-)) Bylo jich 160, na foťáku, takže co fotka, to štrachání v batohu. Navíc jsem to tentokrát sekala hodně na první dobrou, pršelo mi na přístroj, tak nějaké zalehávání moc nebylo. Čili cca 150 zastávek :-D Fazzy, tebe by ze mě asi šmejklo :-DD Jinak kvalita je poznamenána mizerným světlem a (ne)barvama. Kompozice taky dost doplatila na ten fofr Cvaknout a jet. Doba válení se po mezích při hledání záběru ještě přijde :-))

Ad zákazy kol.. Přiznám se, moc to nerespektuju. Věřím ve zdravej selskej rozum a vlastní zodpovědnost. Naprostá většina jich je čistě alibistických a to neberu. Nejsem pitomec, kterej potřebuje mít na myčce vatování, že není určena na mytí osob a zvířat.. Pokud je daná oblast uzavřená kvůli klidu pro zvířata v určitém období během roku, to beru. Kytky respektuju, ale kvůli nim někam nejít mi přidadá taky nesmysl. Na spoustě příkladů se ukázalo, že naopak spásání, sečení atd. těm rostlinám prospívá. A nesmyslná ochrana za každou cenu se nám teď ukazuje třeba zrovna na těch bobrech.

Duri: jo, sjela. Mám teď ht období a moc mě baví ta naturálnost technických pasáží nebo jak to říct. Prostě si s tím trochu pohrát. Takže moc rychlá nejsem, ale užívám si to :-)

Single, včera ani noha, ani šlapka. Už jich tam moc nebývá, ale když se udělá teplo, sem tam nějaká vyleze :-)

Pane Onuce, snad „to ono“ je to správné „ono“ :-)

Fazzy, my holky to máme jasný. Coury, běhny, šlapky. Postupně jsem prošla všemi fázemi :-D

Aleši, jo, nemůžu si pomoct, ale mám to s otvorem podobně :-D Ještě by u toho mohla stát nějaká t pracovnice :-DD

Kožíšku, nedivím, samozřejmě, že nakupuju. A takhle šikovným lidem, jako je pan Žák, dám svoje peníze určitě radši, než lidlu. Zmrzka dobrý, ale pohon tak do půlky prvního kopce. Holt jezdím trochu jinak než ty ;-)

vlasto, plán je plán, to se nedá svítit :-))

Adu, jsi nechutně impertinentní! ;-DD

Díky moc všem :-) Jo, a za sáhodlouhost se omlouvám, nějak mi to v ty dvě ráno odsejpalo :-))

Reagovat
MikeT
MikeT

27.3.23 11:34

Tak Ty bys to měla mít někde na samostatném blogu nebo rovnou vydávat knižně, dobře se to čte a ještě lépe se na to dívá. No, tak jsem si zasportoval a pojezdil po Šumavě aniž bych vylezl z baráku, díky :-)

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

27.3.23 11:31

Mamko tohle si nechám na večer, je škoda to prolítnout nesoustředěně hladovej před obědem :)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

27.3.23 11:02

Parádní fotoreport, tož 50k metrů do výšky je úctyhodný výkon v tvém věku skoro padesátnice! ;-) Dobrá práce, zvlášť v tom nedělním marastu, máte tu na západě dosti nevlídno :-)

DDP (Dost Dobrá Práce)!

Reagovat
vlasto
vlasto

27.3.23 10:55

Vzdyt je teprve konec brezna. Vetsine BF parkuje jeste kolo v garazi:-) Slusny. Ja sem nekde u dvacitky.

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

27.3.23 09:41

No Mamko já, když jsem jel vždy na Divergovi, zmrzlina mě dodala tolik energie jako nějaký energy drink, což se do kopců hodí. Přínos energie na MTB asi teda nebude tak velký. S tou cenou se nediv, od doby, kdy tovarishchi na Ukrajině válčí, se o dost zdražilo všechno, ale to jistě víš, jistě chodíš taky nakupovat.

Reagovat
BSA
BSA

27.3.23 09:38

Ach, slzu jsem zatlačil, když jsem si vzpomněl, jak jsme kdysi u mostu v Horní Vltavici dávali lodě na vodu…

Jinak brrr, zima… a ještě zmrzlina… tu tak do horkýho kafe!

Inundační otvor… ehm… těžko se ubrátit sexuální konotaci… :-D

A závidím ti ten rajón… krásný to tam máš… takhle na fotkách… když to nemusím šlapat. :-)

Reagovat
Fazzy
Fazzy

27.3.23 09:09

Singl: cili tvrdis, ze sme tady vsichni v podstate ku**y :)

Reagovat
onuce
onuce

27.3.23 09:08

A vida devětsil. Jinak mohu říci jen: Ach, to je přesně ono.

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

27.3.23 08:55

Smekám helmu . Takový krutěpřísný okruh v nic moc počasí , to je prostě mazec . Fotky parádní . A připojuji se ke gratulaci k padesátce :-)

Reagovat
Johny.Merida
Johny.Merida

27.3.23 08:28

Jo už padesát jo? Nevypadáš :-))…no ,super výkon a už jsem komentoval , když jsem to viděl na Stravě. Klobouček.

Reagovat
hawrda
hawrda

27.3.23 08:21

wego1991_ já tedy opravdu gratuloval k nastoupaným metrům :).

Reagovat
dedek55
dedek55

27.3.23 08:18

Mamko , gratulace k těm padesáti kilům :-) A z fotek mě chytá nostalgie , pár míst jsem poznal .

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

27.3.23 08:16

wego1991: To bylo na poslední chvíli. Už jsem chtěl Mamce taky gratulovat .Název galerie je více než zavádějící :-D.

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

27.3.23 08:13

Strážný býval před cca 20 lety centrum sexuálního turismu. Všude možně, nejen u hlavní silnice, postávaly lehké ženy nevalného vzhledu a lovily pány z Německa. Projížděl jsem tehdy kolem na kole a jedna z nešťastnic šlapajících chodník na mě se zaujetím volala „Šlapééj, šlapééj!“ Zamával jsem na ni a zavolal „Ty takýý!“. V tu chvíli jsme byli kolegové, oba jsme šlapali :-) .

Reagovat
wego1991
wego1991

27.3.23 08:10

To že ujedeš 100+ km s hodně výživným převýšením chápu, ale jak stíháš nafotit ještě tu hromadu (promyšlených) fotek ne :) Krásný výlet.

PS: pánové myslím, že s gratulacemi jsme o nějaké ty roky napřed a byla řeč o překročení 50k nastoupaných metrů v letošním roce..

Reagovat
hawrda
hawrda

27.3.23 07:55

Jsem si ani nikdy nevšiml, že je přes tu Řasnici po zelené zákaz kol, a to tam jezdím už nějaký rok.

Naposledy loni s dcerou.

Červenou z Libína jsem měl taky vždy rád, ale tam jsem už dlouho nebyl.

Díky za foto a gratulace k té padesátce:).

Reagovat
Smejči
Smejči

27.3.23 07:19

Pěkná vyjížďka a hezké fotky. Ale v tuhle dobu, bys tam měl jezdit na běžkách a ne, že bez sněhu :-(

Reagovat
duri80
duri80

27.3.23 07:15

červenou z libína jsi celou sjela?

Reagovat
KUBULA
KUBULA

27.3.23 06:55

No mamko, sluselo by se ti pogratulovat. Na druhou stranu spousta zen si mysli, ze o takovemto veku uz by se nemelo mluvit natoz verejne neco resit. Tudiz nezbyva nez ti pochvalit vylet i v tom nepeknem pocasi. K fotkam poznamenat ze z umeleckeho hlediska tentokrat jen za jednoho bludistaka a jen tak mimodek se zminit o pevnem zravi do te stovky. Samozrejme se bavime o km ktere jezdis :-D

Reagovat
šlapatko
šlapatko

27.3.23 03:06

No pěkně. S fotek je mi zima. V Olomouci dám Kopeček a hurá dom:-).

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 4
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34