IstraLand BikePacking Adventure

Přidat foto

Při hledání nějakých zajímavějších bike-packingových zpestření jsem našel IstraLand Bikepacking Adventure. Nedalo mi to a musel jsem se přihlásit. :-)

webovky

Jedete letos taky někdo první ročník? Jak popřípadě vypadají podmínky na Istrii? Každá rada dobrá :-) Je to na fulla nebo spíš na Monster gravel? :-D

(vloženo 4.9.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Hadato
Hadato

4.9.22 12:11

Díky za reakci! Každopádně, to rozhodování jsi mi teda moc neusnadnil. Přesně tohle jsem si myslel :-D Zatím se mi jako nejlepší řešení nabízí full s gravel řidítky :-D Jak moc jsou ty gravel cesty na jihu rozbité? Je to jak v Litvě/Lotyšku, kde je to jak kdyby jel člověk po kolejích?

Zima asi moc vadit nebude, plán byl moc nespat :-) Dá se tam spát venku nebo člověka sežere hmyz zaživa? Jak moc tam ještě člověk narazí na civilizaci na doplnění vody/nějaké studánky?

Reagovat
TJK
TJK

4.9.22 11:53

ja tady vidim spis kombinaci, hafo mist ciste gravel, a pak mista kde by to chtelo fulla a tlustejma gumama kvuli vsudypritomnym voonym kamenum, na kopcich je toho plno, dole u more zase ta zluta hlina… :) zrovna ted tu je fajn, pocasko tak akorat, zadna zima, zadny vedro. V noci uz ale je chladneji.

Reagovat

Další galerie z kategorie

káňa 1
Kouba_2005 20
bmx20 3
bmx20 2
PTPH 16
bmx20 2