Na Kočičí Hrádek

Přidat foto

Svítání u Škrovádu

Těžba na Chrudimce

Pramen v nepřístupném močálu

Hráz Křižanovice II.

Hrádek pro kočku

Rozhledna Bára

Po rozhlednou jsem odhalil mimozemskou základnu s vysílačem

Krásná studánka

Tak jsem se rozhodl, že se inspiruju staršími kluky z bejkfóra a zkusím si nočně-ranní jízdu. Trasu už jsem měl promyšlenou. Takže v sobotu po třetí hodině ranní jsem vyrazil směr jih. Nepotkal jsem téměř žádná vozidla, všude klid a mír a teplota se držela kolem 18–19 stupňů. S rozbřeskem jsem dorazil na osadě Škrovád u Slatiňan, kde už to trochu znám. Chvíli jsem šel podél Chrudimky, kde jsem si přečetl informace o těžební činnosti a o kousek dál narazil na zajímavý pramen, který zřejmě s těžbou souvisel. Byl zajímavý i tím, že se nacházel v naprosto nepřístupném svahu obklopený močálem, což je v suchém počasí dost zajímavé. Pak jsem se ještě mihnul kolem Křižanovické přehrady ,ale nechtělo se mi ji objíždět, a tak jsem zamířil k cíli cesty, ke Kočičímu Hrádku. Pak jsem pokračoval po turistické značce směrem na západ a našel krásnou udržovanou studánku, která mě velmi osvěžila a taky jsem si tam naplnil všechny nádrže. A pak už cesta zpátky na sever západně od Chrudimi a Pardubic. Celkem najeto a nachozeno 105Km, vše na pohodu.

(vloženo 29.7.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
HonzaRez
HonzaRez

31.7.22 22:11

Kotwíku, díky. Já si samozřejmě ty narážky na víru pravou zasloužím, ale tyhle chyby nedělám, bez osvícené krajnice bych propadl depresi… Přidám sem fotku řídítek, až zase někdy…

Reagovat
kotew CZE JIHLAVA
kotew CZE JIHLAVA

31.7.22 17:27

Pěkně jsi do toho šlápnul Honzo, studánka nechybí, takže GJ :)

Viléme: :-DDD

Reagovat
HonzaRez
HonzaRez

30.7.22 22:29

Viléme, dobrý pokus, ale vedle. Vlevo mám cyklopoč, na představci blikátko a na pravou část se mi podařilo připevnit světlo Tacx, na silnici dostačující. A pro jistotu ještě na hlavu čelovku.

Reagovat
bara2
bara2

30.7.22 21:50

Za svítání je venku moc hezky. V těchto horkách to byla dobrá volba a určitě se dobře jelo. Pěkná stovečka.

Reagovat
Vilém
Vilém

29.7.22 22:16

To vlevo, na riditkach, doufam neni svetlo.

Reagovat
Pepe72
Pepe72

29.7.22 21:58

Fajne

Reagovat

Další galerie z kategorie

ejdmmm 2
hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15