Lešná

Přidat foto

Tak mám za sebou další dálkovou. Protáhnout se Zlínem je pro mě kumšt. GPS jen přepočítává, ale zvládl jsem to. Měl jsem to 11Km na Sv. Hostýn, ale neznám tu cestu, tak jsem tam nejel. Jinak by to bylo 2 v 1.

(vloženo 23.6.22)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

25.6.22 13:32

Je to věc názoru, když jsem utrpěl otřes mozku, po tom, co jsem šel na žiletce přes řidítka, byly z toho 4 stehy a týdenní pobyt v nemocnici, to jen vysvětlenou. Jsem přesvědčenej o tom, že helma by měla být pro všechny povinná. Helma ti může zachránit život i při srážce s cápkem se sluchátky.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

24.6.22 09:06

Přesně, jde o tvojí hlavu, né o to, jak se chovají ostatní, prostě na cyklu musí být člověk ve střehu, toto místo není vyhrazeno pouze cyklistům, stejně tomu jest zase na silnicích, tam zase jsme mi ty nejohroženější. A lidé jsou různí :-)

A že bych si záměrně chtěl ustlat, abych někoho vychovával, to fakt radši zalamentuju a zpomalím, takhle si akorát sám ublížíš. Nikdy nevíš, jak ta srážka s blbcem skončí! :-(

Reagovat
sorak
sorak

24.6.22 06:38

Krasny vylet! Na Hostyn si nekdy zajet, z Bystrice to nejde netrefit :)

Add zazitky z cyklostezky – bohuzel je to tak, lidi jsou nepozorni (cyklisti, kolobezkari, deti, rodice s detmi, bruslari, pejskari), pohybuje se jich tam v lete strasna spousta a clovek musi byt neustale ve strehu. Loni jsem mel cca 70 cest do prace na kole a kazda druha cesta nejaka situace k reseni. Nicmene za me helma musi byt, proste to minimalizuje zraneni.

Reagovat
Cyklista61
Cyklista61

24.6.22 03:35

K čemu je ti helma, když jezdí kolem tebe hovada. Nedávno jsem jel Prostějov Skalka po cyklo stezce, bylo kolem 8 ráno. Proti mně jel borec (mlady kluk), sluchátka, v ruce mobil, bez drže a šlapal. Celou dobu jsem ho pozoroval a on se přibližoval a ani jednou se nepodíval dopředu. Ťukal do mobilu. Na vzdálenost 0,5 Km pořád nic. Tak jsem se zapřel a byl jsem připraven na srážku. Měl jsem své tempo 30Km/H a nechtělo se mě to snižovat pro něčí nepozornost. Míjel jsem ho o foust, zda spadl nebo ne mě nezajímalo a nepodíval jsem se. Takových případu na stezkách je hodně. Pes na levé straně, paní na pravé straně (při jízdě proti nim) a těsně před projetím (paní si všimla, že jedu po ránu rychle) ho obávajíc, že ho přejedu začalo volat k sobě. Stařičký pes si to začal šourat k ní. To už bylo jasné, že to není omezení, ale ohrožení dle vyhlášky. Zadní guma šla do smyku a já nadával, neboť je velká pravděpodobnost, že část bude sjeta a budu muset kupovat novou jen proto, že někdo nepostupoval jinak Ona měla jít za ním a ne obráceně.

Reagovat
Cyklista61
Cyklista61

24.6.22 03:20

Jo, to je možné. Právě jsem si říkal, zda mám udělat fotku na náměstí, ale pak jsem si řekl, že v cíli to bude stačit. Já si beru vždy Čt a Pa dovolenou na tyto akcičky, ale zjišťuji, že se věk ozývá a budu muset to změnit. Už ne z bodu A do bodu B, ale pojmout to spíš jako výlet. Problém je v tom, že nemám žádného adekvátního cyklisty v mém věku, co by si na toto troufnul, bavilo ho to. Čas by byl delší, ale výsledek zaručen.

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

23.6.22 23:34

Asi za 5.50h jsem tě viděl projíždět Kroměříží a já zrovna pádil do práce,trocha závist no :-D

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

23.6.22 21:26

Velíce slušnej výkon! Jen postrádám helmu.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

23.6.22 21:25

Tož pěkné

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

23.6.22 15:45

Pěkný výkon.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Hlousa1 4
theedge 14
bara2 23
hawrda 13
FreeBoy 7
plysovykozisek 11