Kebab point

Přidat foto

Zvonička ;-P

dva výtečníci...

Kožíšek mě těma fotkama s jídlem navnadil, že jsem si dnes zajela na oběd do Kebab Pointu v Náměšti. Hezky bylo, nefoukalo a dobře se jelo. Na Vysočině sice už převládá zimní šeď, ale je to ještě neokoukané a ve sluníčku to má půvab. Původně jsem chtěla jet až do Osové Bítýšky a přes Vlkov a Bíteš domů, ale nějak jsem špatně zajela v Holubí Zhoři, tak jsem to z Bíteše vzala trochu oklikou přes Pucov, abych tu stovku zajela.

celkem 104km

https://mapy.cz/s/mafelohavu

.

(vloženo 6.11.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Jano86
Jano86

8.11.21 18:54

ten co tu chytrak kritizuje kebab nema ani sajnu com pise…

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

8.11.21 10:26

Aduldinho: kdyby se soudruzi, kteří tady kritizují kebab v obchodě zastavili a přečetli si složení salámu a jiných výrobků, divili by se jako divizny, co to všechno obsahuje.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

8.11.21 09:17

Smekám, já včera usmolil osmdesátku a jak na potvoru jsem si ji okořenil poměrně dosti stoupáky, takže mi to opravdu moc nejelo, ale dvě žrací zastávky padly :-) A co se týče včeliček, minulou sobotu jsem si nechal dát tu na tu chřipečku, co tady řádi už 2 roky a taky mi to na formě moc nepřidalo, kdo ví, co je v tom za sajrajt (zlatej kebab) :-(

Kebab je nejvíc dobrej „jed“, mňáááám :-)

Moje včerejší „jedy“:

https://img41.rajce.idnes.cz/…7_130430.jpg?…

https://img41.rajce.idnes.cz/…7_142305.jpg?…

Reagovat
bara2
bara2

7.11.21 16:35

Kožíšku, bodejď by se neusmívaly, jsem se o tobě pochvalně zmiňovala, že jedu takovou dálku na tvoje doporučení :-D

Miťo, už mi ta energie nějak dochází. Nejlíp mi to jezdilo v říjnu, už je takový zimní luft a už to není na moje regenerační minipauzy, ty mi chyběly

Jano,směle do toho, co tě nezabije, to tě posílí!

Reagovat
Jano86
Jano86

7.11.21 15:11

plysovykozisek neskutocny luxus!ja si dnes zajdem na ten jedovatý kebab hadam do rana prezijem…:)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

7.11.21 15:09

Tak, aby jste viděli, jak vypadá ten Burger od nich, před chvílí jsem tam byl na obědě, děvčata se usmívaly od příchodu, už mě tam znají.

Reagovat
miťo
miťo

7.11.21 15:04

Báro! Kde bereš energii? 104km, klobouček!

Já dostal v práci nařízenou včelku na chřipajz (ano chřipka bude, už je na ní reklama v televizi!) a jsem celej tejden úplně marnej.

Reagovat
waters
waters

7.11.21 14:00

Abych nebyl za blázna co si nedá nic ve street f. – doporučím v Chomutově

https://seco-tacos-burritos.business.site/?…

Reagovat
Edwin
Edwin

7.11.21 13:29

Moje děti tvrdí, že nejlepší kebab je v Trutnově u soudu – tip na další výlet :)

Reagovat
bara2
bara2

7.11.21 12:53

Learito, většinu trasy mám proježděnou víckrát, tak to tam jen nasázím průjezdní body, ale včera jsem chtěla prozkoumat úsek Čikov-Holubí Zhoř-Osový Bítýška, abych měla víc alternatic, jak se dostat z jihu na sever, ze severu to pak mám domů v podstatě s kopce a to mám nejraděj :-) No, neprozkoumala a místo toho tam, po sice pěkých cestách bez provozu, jezdila po houpačkách nahoru a dolů, co mi vyhovují ze všeho nejmíň: nahoru je to moc strmé a sjezd je moc krátký na odpočnutí si.. Delší pozvolnější kopce mi nevadí, nasadím své pomalé tempo a pořád stejně se v klidu posunuju, žere to čas, ale nebolí to. Z těch houpaček v poslední třetině jsem toho včera už měla plné zuby. Příště si to místo Holubí Zhoř – Osová Bítýška dám někam na začátek výletu, abych měla čas se tam porozhlédnout a najít správnou cestu..

Reagovat
bara2
bara2

7.11.21 12:34

Tak u mě to byl asi první kebab, žádnej předchozí si teda nepamatuju, i když nevylučuju. Jsem tam byla brzo po otevíračce a nedalo se rozhlížet, jak co v reálu mají a jak to vypadá. Obsluha je tam sympatická a měli plné ruce práce s přípravou balíčků na odvoz, tak jsem prostě zkusila to základní s tou plackou a za odměnu mi dali ven stůl. Prakticky doma při vaření skoro nesolím a čekala jsem něco víc okořeněného, nebylo a přitom mohlo být. A tu syrovou zeleninu taky moc nemusím, ale když to tam skládal, vypadalo to pěkně, stravitelné to moc není. Ze zeleniny mám nejraději vepřové a snesu k příloze tak rajčata či jemný salátek! Asi nejvíc mě zaujala ta placka, mně chutnala a s kusem krkovičky z rožně a trochou hořčice zajímavá alterativa k našemu chlebu, se nedrobí, dalo by se to do toho pěkně zabalit a je dobrá :-D

Jsem si pak říkala, že jsem to prokaučovala, když jsem jela kolem Vícenckých rybníků, lovili tam ryby a byl tam stánek s párkama v rohlíku. Co už, jela jsem na kebab,byl kebab.

Reagovat
learita
learita

7.11.21 10:29

Waters – teď jsi mi to už úplně znechutil:-)

Reagovat
waters
waters

7.11.21 09:44

jIrI___: to samozřejmě také vím, respektive vidím, ale tím už plevit nebudu.. To by se zvrhlo:))

Reagovat
jIrI___
jIrI___

7.11.21 09:36

Spíše než o jedovatosti kebabu bych měl obavy o tom, koho podporuju jeho koupí…

Reagovat
waters
waters

7.11.21 09:29

Plyšáku: Kebab tě samozřejmě bezprostředně po konzumaci nezabije. To jsem ani nepsal:) Věř, že kdyby v těchto kebabech nebyla hromada soli a koření, tak bys to maso dobrovolně nesnědl. U tohoto polotovaru jde opravdu jen o chuť. Lidi, kteří kebaby provozují často hrubě zanedbávají hygienické podmínky, stává se že částečně rozmrazený polotovar je opětovně zmrazen, nemluvě o tom kolik je v těch štanglích „masa“ napumpováno fosfátu, aditiv.. dusitan draselný (rychlo sůl). To opravdu není dobré pro klouby ani si to člověk neuvědomuje.

Nejvíce mě pobaví, když chodí komplet romské rodiny na oběd do kebabu a mají to jako sváteční událost, že si dávají topku. Obraz jak tříleté dítě drží tento kebab s hranolkami a rve ho do sebe je zvrácený. Kolem mé práce jsou čtyři bistra s tímto sortimentem – mají plno:)

Jednou za čas si to dát OK ale proč? Zároveň netvrdím, že je dobré jíst jen vločky, ty také umí udělat velkou neplechu. Strava má být vyvážená, ale bez jedů:))

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

7.11.21 09:22

Kebab si taky někdy dám s chutí,paráda :-)

Reagovat
learita
learita

7.11.21 07:28

To se pak v těch mapách Báro musíš orientovat a k tomu všemu čemu se věnujes, třeba i lakování rámu je třeba říct že jsi teda všestranná žena:-)

Já to s kebabem vzdal ten den, když ho tenkrát blbě dochutili a při kousnutí z toho tekla hromada tuku. Nějak se mi znechutil. Kebab na fotce 3 a 4 je ovšem hezký:-)

Reagovat
Jano86
Jano86

7.11.21 05:02

Kebab davam kazdy mesiac a zijem..vraj jedovate:))))))

Reagovat
Jano86
Jano86

7.11.21 05:00

Krasne fotky vsetky:)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

7.11.21 00:36

Waters: ty mě bavíš chlape, když je to jedovaté, víš o případu, že někdo zemřel na jedení kebabu? Já teda ne, jsem slyšel, že třeba čokoláda je jedovatá, já už jsem toho snědl a žiju. Ono zase zdravého není nic.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

7.11.21 00:29

Báro díky, ano dal jsem kilo, ale bylo to poprvé a nadlouho naposled, navíc už tak nějak ani nemám motivaci takovouhle vzdálenost překonávat, letos teda určitě ne a co bude příští rok, nikdo neví.

Reagovat
budíček
budíček

6.11.21 22:02

kebab ještě běhá po louce

Reagovat
roud
roud

6.11.21 21:32

Báro – děkuji za foto kebabu jinak samozřejmě parádní jízda :)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

6.11.21 21:25

Bára2: jak Vám Kebab chutnal? Původně jsem si tam chtěl zajet na Burger, ale nakonec jsem jel na cyklovýlet 100+, report dodám zítra. Vy jste měla doprovod?

Reagovat
bara2
bara2

6.11.21 20:56

Learito, trasu si naplánuju a uložím odkaz. Po výletě to poopravuju, protože se většinou někde od plánu odchýlím. A stejně to není úplně přesné, protože někde jedu místem, kam to plánovač pro silniční kolo nepustí: dnes konkrétně kousek v Ivančicích, dá se to tam trochu zkrátit po lávce. A těsně před Náměští jsem nejela po státovce, ale po souběžné cestě kolem Vícenického lomu, tam je asi 50 metrů šotky a silniční kolo se tama naplánovat nedá. Ale plánovat to pro horské kolo nebudu, protože to zas běhá věčně někde po lese a já jezdím po silnicích. Takže ty moje mapky jsou tak jen na 99%, já si je dělám hlavně kvůli převýšení, abych měla představu, jak moc je to do kopce. A ono to bývá ještě víc do kopce, mapy.cz jsou hodně optimistické, ale s tím už taky umím počítat.

Reagovat
learita
learita

6.11.21 20:43

Já dříve kebab dával také, ale dnes se mu vyhýbám.

Báro zase si nešla pod kilo:-) super fotky i vejlet.

V té mapě si trasu vyznačis předem a pak jedeš podle navi, nebo až po vyjížďce doma ji natukas do apky a nám ji tu odprezentujes?

Reagovat
bara2
bara2

6.11.21 20:36

watersi, jednou za rok se dá cokoliv. Mně se líbí, jak je tam všechno možný, s tím se doma tak nesmolím. Každý týden bych to teda nechtěla, ale takto to šlo.

Kocoure, no tys to kilo letos taky dal :-) Já na to potřebuju celej den. Už si dám letos od delších výletů pauzu.

Roude, foto mám, ale nějak to nevyniklo, tak jsem to ani nedávala. Jsem se nezorientovala a udělali mi zabalenej s sebou, jsem si měla objednat porci na talíř s nějakou přílohou, ale to ještě neměli venku ten stolek … Prostě takto to vůbec na obrázku nevypadá pěkně, jsem si ten tác vyžádala dodatečně :-)

Reagovat
roud
roud

6.11.21 20:11

vidím Kebab point ale nevidím žádné foto kebabu ?

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

6.11.21 20:01

Báro, seš nezmar a zároveň důkaz, že když člověk chce, tak si najde důvod vyjet kdykoliv a je jedno jestli je květen, nebo listopad, gratulace k další stovce ;)

Reagovat
waters
waters

6.11.21 19:02

Báro krásné fotky a opět super nájezd. Já dnes 52 na Mosteku:)

Jen ten kebab nebrat. Je to polotovar a v podání těchto prodejců si troufám říct, že je to jedovaté:( Kde bych neváhal.. https://youtu.be/RpjhYyxLGmw

Reagovat

Další galerie z kategorie

hawrda 5
Radek Broz 8
Renda69 10
Hlousa1 7
theedge 15
bara2 34