Praha - Ještěd - Liberec

Přidat foto

Začátek dobrej.

Někde za Letňama.

"Krapet" plný kokpit.

Míchají tady slivovici s vínem?

Labe.

V dálce už je vidět cíl cesty.

Občerstvení v Ralsku.

Vjezd do obory za Ralskem.

Vrchol zdolán. Bylo tam dost lidí. Nevím proč, ale myslel jsem si, že tam víc místa. Moc jsem se tam nezdržel - houska, napít a dolu.

Vstávačka v 5,odchod z domova v 6 a metrem do Letňan. Cesta hezká, spíš placka a do příjezdu pod Ještěd asi 2, nebo 3, o něco těžší kopce. Občerstvení u Vietnamce v Ralsku. Za Ralskem průjezd oborou,kdy že začátku pohoda bez aut,ale pak bych bral radši auta,než to příšernou silnici,kdy jsem byl vyklepanej jako sviň i na Roubaičku. No a závěrečný kopec z Druzcova to byl pocuc. Auta dobrý,ale asi mi dost vadilo to velký množství motorek,to bylo nepříjemný. A kopec stál taky za to. Nebyl jsem tam ani pěšky předtím. No původní plán byl vrátit se na kole i zpátky do Prahy,ale cesta tam mi trvala dýl,než jsem myslel a na tom kopci jsem se uvařil malinko,tak jsem jen sjel do Liberce a busem na Čerňák. Snad někdy jindy.

(vloženo 25.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Pepe76
Pepe76

26.7.21 05:13

Paráda !

Reagovat
Enron
Enron

25.7.21 16:34

bara2: Je to fakt pěkný vidět na vlastní oči, zajímavá stavba. Dobrý je asi nevybrat si sobotu o prázdninách, ještě když je hezky :-)

Nimrod: za mě video možná trochu dlouhý, ale hezky udělaný.

Aduldinho: Loni mi chybělo k první dvoustovce 12 km, na který už jsem neměl morál. Kralupy – Mělník – Roudnice – Louny – Řevničov – Nové Strašecí a domu. U Řevničova jsem nakonec vynechal asi 13 km pytel, bylo hrozný vedro, došla mi voda. Ale tady to snad jednou vyjde. Nebo zkusím vymyslet jinou trať.

Jano86: Jo, bylo to pěkný.

Reagovat
Jano86
Jano86

25.7.21 14:05

je to parada!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

25.7.21 13:42

JJ, to bylo moje první dvojkilo v životě, jel jsem to s kámošem tehdá též z Prahy a zpět, vesměs pořád schovanej v háku :-) Další dvoukilo už byl Krušnoton, to bylo krapet větší peklo :-) Takže Ještěd je opravdu takovej dobrej vstup mezi dvoukiláře, příště to určitě vyjde!!

Reagovat
Nimrod
Nimrod

25.7.21 13:05

na ještěd nutně potřebuji od doby, kdy vyšlo video od raphy , takže za mě super :-)

Reagovat
bara2
bara2

25.7.21 13:03

Od výletu na Ještěd mě odrazuje, že je tam moc lidí, ale takovou stavbu nakonec stejně budu muset vidět na vlastní oči. Až budu někdy v tom kraji, určitě tam vyjedu. Jsi další, kdo mě přesvědil, že je to tzv. „nutný cíl“ :-)

Reagovat
Enron
Enron

25.7.21 10:03

Ad miťo: Chtěl jsem zkusit svojí první 200, ale nevyšlo to. Jinak ano, bylo to moc pěkný. Teď jsem se koukal a z Druzcova je to 9–10 km nahoru, delší kopec jsem asi nejel. Ale stálo to za to.

Ad Kocour Mikeš: To bych nedopadl dobře to zkoušet :-)

Reagovat
miťo
miťo

25.7.21 09:44

Pěkně, Ještěd je topovka.

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

25.7.21 09:33

No pane jo! Pěkná štreka, je moc fajn si takhle plnit svoje cíle. Název obce Slivínko, kombinaci bych neměl sílu ani vyzkoušet ;)

Reagovat

Další galerie z kategorie

Pepa Hrabačov 26
bara2 7
Tomik_S 6
mikš 5
ejdmmm 11
hawrda 5