Giant Revolt Advanced Pro 0

Přidat foto

Po pár měsících přidám aktuální stav (teda, foto z dubna, ale vypadá furt stejně) a pár keců, jen tak pro info. Oproti novýmu, co mám v profilu se změnilo –

  1. Gumy. Ty původní Maxxis Velocita sou sice celkem pohodlný balóny, ale jak se dostanou do vlhka či terénu, vůbec nefungujou. Nechápu, proč to dávaj na teréní kolo.. ty kontíky (Terra Trail) co tam sou teď, sou supr – držej, jedou, akorát se holt ojížděj, brzo budu muset dát nový.
    1. Sedlo. To původní gianťácký je sice pohodlný, ale těžký a tak nějak mi přijde nesympatický, že na kolo za 133 kolíků daj sedlo za sedm kil. Takže přišel celokarbon Saevid a jak jsem se toho bál, je výborný. Ale jezdim do cca 80km, po dvou kilech bych asi mluvil jinak:)
    2. Pedály, titanový BBB, za ty prachy paráda a sou lehký.

Sakukmprdum jsem tim kolem nadšenej.. ten Force by mohl fungovat o něco.. přesněji, ale když má, přehodí a že neni tak tichej.. no, v terénu to ček stejnak nepozná.

Karbonový kola krásně jedou a držej.

Jsem na 8,5 kila s pedálama a s tim jsem spoko.

(vloženo 19.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Smazaný účet
Smazaný účet

20.7.21 21:06

cyklista68: V terénu. Na silnici asi (zatím) lepšího není.

Reagovat
DaD
DaD

20.7.21 18:47

Revolt v karbonu jsou super kola! Ať slouží a dělá radost:)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

20.7.21 18:11

Zoidberg „Beranům jsem nikdy nepřišel na chuť“ to myslis obecne nebo jen v terenu?

Reagovat
Smazaný účet
Smazaný účet

20.7.21 12:04

Beranům jsem nikdy nepřišel na chuť, ale toto by mě bavilo zkusit. Vypadá neodolatelně.

Reagovat
LM
LM

20.7.21 11:10

Ještě je tu Fidlock držák s magnetama. Bez flašky není skoro vidět a drží to fest, vozím jednu flašku i pod spodní rámovou trubkou. Ale kvůli ceně jsem se to odhodlal koupit až po naražení hrudníku s jedním zlomeným žebrem, kdy jsem nemohl vozit batoh s pitím :-)

Reagovat
Micey
Micey

20.7.21 09:30

Díky chlapi.

waters – nevim, nějak to pořád srovnávám s tim XT.. ono to přehodí, ale prostě to neni tak tichý a pocitově přesný. Ale já sem kverulant:)

mr.antic – vozim camelback většinou, teď jsem si teda nějakej obyč košík namontoval, ale zas na obyč flašku. Teď na ten Fabric koukám, to sem neznal.. dobrá blbost:)

Reagovat
mr.antik
mr.antik

19.7.21 18:39

Luxusní kolo… s tim sedlem – stejně si tam každej dá co mu bude vyhovovat ale něco tam dát musej :-) Vypadá to že vozíš Fabric flašky, nevypadávaj?

Reagovat
waters
waters

19.7.21 15:42

Super raketa!

Se sedlem je to u všech značek podobné. Na Domane SL7 přistálo od výrobce sedlo za cca litr. Šlo dolu po první testovací jízdě a skončilo na ocelákovi, na kterém se původní sedlo rozpadlo:)

eTap, jak jsem ti psal, tak jsem zatím neměl ještě jediný problém, poslouchá jak hodiny – nenechal mě ve štychu. Co myslíš tou nepřesností? A hlučnost – oproti Sram Rival mechanice je to tichošlápek:)

Reagovat

Další galerie z kategorie

theedge 2
TicTac135 35
GrebFuf 3
Janouch 23
otecius 5
Janouch 10