Baron na Klínovci

Přidat foto

Druhá jízda dne, první jízda na Baronu ever. Dvě krásné lavice poletěné bez chybičy do dopadu, euforie, třetí lavice kratší, víc nakoplá a dopad co zahýbá doprava. Vletěl jsem tam jak dědek do putky, moc rychle tak jsem to plašil na odpalu…výsledek k čekání = přelet daleko zadopad na přeďáka. Ten moment než jsem dopadl byl nejdelší v mém životě :D Přeďáka jsem nějakým zázrakem dostal zase na kola, pokračoval jsem v trajektorii která vedla mimo trail tam kde je zakopaný do svahu. Nějaké kořeny a pak téměř vertikální stěna po které se po vrstevnici kompletně out of control blbě jede. Takžě mě to v tom kalupu zatáhlo dolů zpáky na trail do komprese před dalším skokem kde byl i mega šutr který drží odvodňovací trubku. No a pak už jen klasický zvuk řídítek protáčejících se na vidli, ruce i s řídítky pod tělo a brzda hlavou a ramenem a vůbec celým bokem po šutrech a trailu.

Díky Fox Titan Sport Jacket a integrále mám fakticky jen jelito na stehně a nad kyčlí. Jinak děkuji trailovému bohu za lekci bez následků. Na oči si takhle zahrávat mohlo dopadnout mnohem hůř.

Druhý den víkendu jsem si Barona znovu pojezdil a odjel z Klínovce spokojený a zdravý. Ufff.

(vloženo 12.7.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
goofy
goofy

13.7.21 10:01

Takže Baron Praštil jo… :-)

Reagovat
theedge
theedge

12.7.21 15:41

Kubánec … :-D jojo

Reagovat
Kremen
Kremen

12.7.21 15:38

@ Kubánec: Na vašem místě bych byl taky nervózní :D

A pak jsme tam v nedělu viděli podobného mastera co si vybral na zemní práce hlavou a ramenem jeden skok dřív než já :D Ten měl na sobě tři mikiny a dvoje tepláky tak mu kromě hliněného makeupu nic nebylo.

Reagovat
Kubánec
Kubánec

12.7.21 15:28

…a zbytek čeká dole a říká si: „Kde je, snad nespadnul.“ „Ty vole kde? Tam fakt nebylo kde. Musel píchnout.“ „Píchnout? To taky nebylo kde.“ :)))

Reagovat
logoman
logoman

12.7.21 14:23

Hehe, mam pro to pochopeni. Minuly tyden jsem zkousel hned na prvni Dolni Moravu za kamosem, taky jsem preletel a rozplacl se :-D

Reagovat
kycis
kycis

12.7.21 13:45

Hehe, me tam Fox Titan zachranil rameno minulej tejden na Nemeckej. Zamykacka riditek na nejakym sutru a prelet pres riditka ( v SPDckach) loktem a ramenem na sutr. Foxik ma jen podreny plasty a ja zluto-zeleno-fialovej bok a stehno, jeste jsem den v pohode dojezdil. Je to supr brneni ;)

Reagovat

Další galerie z kategorie

carlyno 8
ZdePi 17
oNo1 23
MuFF01 27
milanfiala 31
gerrard 3