Shöneck bikepark - video

Přidat foto

Kamarád sestříhal video z naší první návštěvy v tomhle novém bikeparku nedaleko hranic. Tratě a skillscentrum dělali lidi ze světově známé firmy Velosolutions. Moc se nám to líbilo. Poslední jízdu mi fouklo na 9–10m lavici a ztratil sem nohy z pedálů při whipu → menší okno, jinak ok :) (kdo by se divil prostřihu z lanovky).

Odkaz:

VIDEO

(vloženo 25.7.15)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
lutte3
lutte3

28.7.15 14:00

Rudyshy: Karel jsem ja, jestli to je mysleno ultimat v dobrym tak diky :) Kamera mohla bejt vys, kdyz on to clovek zjisti az doma :)

Reagovat
wilda81
wilda81

27.7.15 13:12

super

Reagovat
Rudyshy
Rudyshy

27.7.15 09:32

video supr, hlavne prestrihy to dost uzivili.. co nemam rad kdyz se snazim koukat popod horni okraj zaberu. grrr

a karel(ty) je(si) ultimat!

Reagovat
lutte3
lutte3

26.7.15 19:43

To bylo takový malý popíchnutí :) Taky rád jezdim techniku, ne že ne. Flowline v Geissu mě osobně taky nebaví a přijde mi místama o hubu (třeba semtam za zatáčkou vyčuhující kamen atd..). My fakt byli nadšený, teda myslim z tratě. Lanovka je pomalá to nám nevadí (jsem zvyklej z Lipna a teď už i ze Špičáku). Ty DHčka sem nejel, stihl sem se odrovnat dřív než sem to zkusil.

Já mám srovnání s Rollercoasterem v Hafjellu, kde jsou teda skoky mnohem macatější ale tam mi vadilo že v jedný pasáži musíš dost rubat asi na 6 lavic za sebou a někde jsi krátkej a jinde zas lítáš na 10m dvojáku placky. Tady se to dalo jet i bez řetězu a naskákat celou velkou lajnu, neřešit moc rychlost, za to rozhodně velký +.

S tim křížením – když vidim že tam někdo jede pomalejší tak mu dám odstup a nebudu ho předjíždět na trati, to je přece blbost. Naopak to křížení levá-pravá hodně zvedá kombinovatelnost. Skákal sem pak hodně ty skoky jako přeskok z lajny do lajny, v podstatě každou jízdu sem jel jiný stopy, přes jiný odrazy, něco tlumil, něco trikoval a tim pádem to vydržim jezdit celej den. Je to úžasně kreativní a tim jak to nejsou jenom blbý lavice který jsou všude, ale velbloudy, tak se dá jezdit po zadnim a tak různě. Jsem člověk co jezdí od freeridu po dirty a možnosti variací beru jako základ dlouhodobý zábavnosti trailu.

Máme to sice 300km ale líp sem si od Norska nezaskákal, takže určitě zase vyrazíme. Je to tam takový domácký, dokonce nás Němčouři nechali přespat na parkingu, kterej se na noc zavírá. Akorát moc nechápali jako že spíme pod širákem :)

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

26.7.15 18:42

Sice jezdíme spíš něco jinýho, ale právě jsme se těšili na změnu tohle se nelíbilo ani kámošům, co za nejlepší trať na světě mají A-linu. Podle mě tam maj celkem dost chyb – třeba naprosto nechápu to křížení lehký a těžký stopy na jumpline – to je fakt někoho sestřelit. JInak uznávám, že ta těžší strana je na mě moc a ta lehká je zas totálně naprd. Flowline třeba za Geissem taky hodně pokulhává – čekal jsem, že to postavěj spíš líp. Občas to vede do nikam, skoky tam nejsou vůbec a některý 3m vysoký boule dole mi přišly tak na zabití – když skočíč, jsi v tý další (a ne, rozhodně to nemysleli jako dvoják.) Rychlebskej flowtrail je MNOHEM lepší. Ty lesní nemá cenu komentovat, ty jsou o ničem. Lano hrozně pomalý, což v kombinaci se sudenym větrnym vrškem moc nepřidalo. Ale ten parkour park je celkem dobrej. Jen jsme tam šli až na konci, že tam pojezdíme, až vypnou lano – oni to ale po chvíli zavřeli. Byla neděle večer a že otevřou zase v pátek:)

Rpzhodně jsem měl v plánu se tam vrátit, ale dal bych to párkrát bez lana a pak poskákal v parku. Bohužel mám už osmej tejden v háji koleno, ale snad to letos ještě půjde. Celkově hrozně fandím Velosolutions, tak jsem čekal mnohem větší pecku. Mít to daleko jak ty, asi bych tam ale nejel.

BTW: Všechny naše traily mají flow, jen ji musíš najít… No, některý ji maj trošku menší než jiný, ale maj:)

Reagovat
lutte3
lutte3

26.7.15 17:30

Předchozí příspěvek vztahuji na Radka, myslel sem že u nového fora funguje řazení reakcí a ono ne.

Reagovat
lutte3
lutte3

26.7.15 17:28

Ono záleží co tě baví, vy tam v těch Kruškách jste jiný – vás baví ty antiflow traily :) Já jsem rád za široký skoky co dávaj smysl, navazujou na sebe, jsou čitelný a nezáludný, máš tam čas ve vzduchu udělat nějakej trik a zároveň se na tom začátečník nezabije, protože je tam možnost lehčí/kratší varianty. Osobně tohle vidím spíš jako takovej progress park, než bikepark pro velký zabijáky, který chtěj drtit techniku nebo si hrát na Hilla. My se rádi bavíme a bavili jsme se maximálně, určitě se tam zas ukážem :)

Reagovat
wilda81
wilda81

26.7.15 17:23

Carloss
Carloss

26.7.15 16:30

Josh Bryceland s fousama :)

Reagovat
Radek Broz
Radek Broz

25.7.15 23:46

Musím říct, že po velkým očekávání, nás to nikoho vůbec nenadchlo.

Reagovat
lutte3
lutte3

25.7.15 22:37

Těch pár louží mi přijde ok. Byly na celym trailu tak 3 a nepřekážely v jízdě. Den předtim tam měli totální průtrž která jim poškodila povrch lavic ve skillscentru. Nedělal bych z toho kovbojku typu singltrek s.r.o. :)

Reagovat
pesimum
pesimum

25.7.15 22:27

Trať dobrá. Jen škoda že to ta světoznáma firma neodvodnila.

Reagovat

Další galerie z kategorie

MichaelSimek 12
Hamik 5
Hamik 7
jezour 16
mirorek2 20
cyklista86 30