• Dr.Pepe

    Ahoj, máte někdo zkušenosti s cyklodresy od ZOICu? Vypadají celkem dobře a hlavně za slušnou cenu? Přemýšlím o šortkách Ether, který se mi jeví na rozdíl od jiných cenově dost v pohodě. Díkec. Pepe

    0 0
    • Dr.Pepe  

      Tak jsem ty Ethery od ZOICu kaufnul, spokojenost. Œel jsem do modelu 2010 který je o něco málo dražší, ale po víkendovým ježdění musím říct, že se jim ten kousek vyvedl. Docela oceňuji promakanej systém pro vedení sluchátek z mobilu. Tak a teď už mi chybí jen jedna výplata na Scotta Genius 60 z letošního roku. Je tu někdo, kdo vlastní?

      0 0
      • sen  

        Ahoj,

        velmi rad bych take nakoupil tyhle sortky, jenze maji je k dispozici jen v online obchodech a nemuzu je nikde vyzkouset – a nemam konfekcni rozmery tela:)

        Mohl by jsi mi rict, jak ti sedla velikost v pomeru s tvymi mirami? Konkretne jak to sedlo pres pas, boky a stehna?

        Dik

        0 0
        • RendyD  

          Jj, já se přidám…:-). Případně, neví někdo o kamenné prodejně?

          0 0
          • sen  

            Zadnou jsem zatim nenasel, ale aspon jsem zjistil miry tech sortek, ktere mi poslala jenda pani z eshopu. Prikladam jako obrazek. Bohuzel smula pro vschny s nekonfencnima mirama. Napriklad ja pri svych 190cm vysky diky 84cm v pase mam nabeh na velikost M:)

            0 0
            • natureman42  

              mam v pase kolem 90 cm, merim 188, vzal sem XLka a dobry..

              Lka by mi mozna sly taky, ale takhle je mam aspon dostatecne volny a pohodlny..

              0 0
          • gumid  

            Bohužel, chtěl jsem koupit volný dres – jenže na netu jsou jen malé velikosti, vyzkoušet nelze ani v sídle firmy dovozce… takže o ničem. Může to být super zboží, bohužel tahle obchodní strategie jej doslova ničí.

            0 0
            • Dr.Pepe  

              Gumide, jelikož jsem kousek od Brna, tak jsem ty Ethery i dres kupoval přímo u dovozce v Ochozi u Brna. Domluva celkem bezproblémová. Myslím, že to bylo dokonce i v sobotu. Na můj dotaz, proč nemají tyhle kousky někde v kamenných krámech, že by to podle mě docela slušně šlo, tak říkala, že na příští rok mají několik kameňáků nasmlouvaných. Ale většina obchodů prý chce mít tak 80–100% marže, což by vyhnalo ceny někam úplně jinam. každopádně jim držím palec.

              0 0
          • sen  

            Tak uz mam doma velikost L, moje miry plusminus 84 pas, 105 boky, 63 pres stehna – vnitrni vlozka sedla v pohode, nemam s cim srovnavat, ale zda se mi to OK. Vnejsi sortky sedi taky vsude, na bocich, kde kalhoty bezne nosim mam cca 90cm a je to akorat, ani netlaci, ani nepadaji.

            0 0
          • kreett  

            Vozím model EITHER a sedí mi tak dobře že už mám dvoje.A zatím max spokojenost. Kupoval jsem je na freebikes.cz a po domluvě jsem si je mohl vyzkoušet.

            0 0
        • Dr.Pepe  

          Normálně nosím velikost L, která mi sedla i u Etherů, ale tady jsem šel do XL, protože jsem je chtěl trochu volnější. Každopádně je vršek malinko elastickej a mají stahovací pásky na bocích, takže variabilita je dobrá. Přes stehna jsou mi volnější, ale to jsem chtěl. Velikost L byla přes stehna taky ok. Většinou tyhle eshopy zboží případně vyměňují, ale dopředu bych se raději zeptal. Pepe

          0 0
          • sen  

            Objednal jsem L, ty by mely podle tabulky byt az do 96 cm, coz je o 10+ vic, nez je muj pas. Zalekl jsem se trochu jeste velikosti nohavic na konci, ale doufam, ze pres stehna to bude, urcite musi pocitat s tim, ze cyklisti je maji trochu vetsi:) Tak uvidim jak to dopadne.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.