• trembi

    Potřeboval bych zjistit jestli je průjezdná trasa značená žlutou TZ na Vlhošťi.Tak jestli tam někdo nedávno byl tak bych byl rád :)

    0 0
    • Environmentalist  

      Sice jsem po žluté kolem Vlhoště jel všeho všudy jednou (a ještě je to už pár let), ale řekl bych, že s průjezdností asi problém nebude. Spíše ve sjízdnosti. Už si cestu moc nepamatuju, ale vím, že tam byly takové schody, spíše tedy kulatina proti erozi. Ale možná se dá objet. Jinak jsem trasu projížděl proti směru hodinových ručiček, jestli to lze i obráceně si nejsem jistý.

      0 0
      • jecnak  

        Myslim, ze jednina prujezdna trasa je po proti smeru hodinovych rucicek. Kazdopadne vyjezd je celkem tezky a prudky v nekolika mistech a sjezd okoreneny ke konci temi kladami.

        0 0
    • dipous  

      myslím, že o ní psali v zářijovým Velu, pokud jeli po žlutý, tak v pohodě ;-)

      0 0
    • crom  

      ahoj

      poradi nekdo znaly teto lokality technicky sjezdik, singlik.budu mit cas jen na kratke odpoledni vyjizdky,takze jen okoli Vlhoste,Husi cesty,Cap.treba nejaky neznaceny sjezd z Vlhoste nebo tak neco:)klidne na mail,dekuji

      0 0
      • trembi  

        Čau. Dá se jet na Vlhošť od hájovny po žlutý nahoru, je to docela výšlap ale co. Objedeš vlhošť a dolu chvilku kořeny a pak schody, ale nic co by nešlo sjet(pořád okolo po žlutý). Pak se dá po zelený značne z Hvězdy dolů a pak do Blíževedel. No a z čápa dolu po žlutý taky pěkně. A nově jsme s kámošem pročistily cestu Ostré po červený, úzká cesta, technický sjezdy i výjezdy(dopo­ručuju vyjet z Ostré). Na mapě je značená červenou čárkovanou od Ostré obec do Hradecký důl. Tak snad jsem pomohl a jinak Ječňák se vyzná asi stejně jako já.

        0 0
        • crom  

          dik,zkusim az tam dojet.budu mit casove vzdy jen 2–3hodky jinak musim makat.takze budu spis mezi capem a husou:)co si pamatuju bylo to tam v okoli takove na lezeni ale treba si tam nejakou vyzvu najdu

          0 0
        • crom  

          Vlhost po zlute je prijemny sjezdik i za deste.z Capu mi prislo i lepsi po zeleny(az na jedny schody)zluta byla jen palba po korenech dolu,ale celkove tam v okoli moc singliku neni,skalek a blbinek dost a dost.

          jinak z Vlhoste az od shora by z druhe strany co vede zluta byl bozi trail.sutry,ka­pradina,vlhko,prud­ky svah,uplna Kanada:)

          0 0
    • vlk123  

      Před 2 roky sjízdná byla, záleží ale na technice každého soudruha. Lépe jet od V na Z, případně od hájovny (chalupy) použít neznačenou traverzující cestu a vyhnout se tak prudkému stoupání na V úbočí. Aktuální stav nevím, ale je to krátký úsek, tak to prostě prubni a buď se vrátíš nebo kousek vytlačíš. Takový průzkum bojem.

      0 0
    • Janes  

      Do fotogalerie jsem dával kdysi pár fotek z téhle oblasti,ale jel jsem jen sedlem Vlhoště.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.