• kolombo

    Máte někdo vyzkoušené tyhle zimní tretry?

    pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=spre­senttrees&strid=2662

    0 0
    • Paja  

      Ty pells nemel uz v prosinci:-/ takze leda pristi zimu…

      0 0
    • cabbage  

      dal sem v nich jen 3 vyjížďky, na ježdění v pohodě. ale mohli by mít měkčí podrážku a klidně by snesly tlustší izolaci.

      0 0
      • kolombo  

        Mě jde o časné jaro a podzim. Takže žádné extrémy, ale období, kdy mi je v normálních tretrách už zima na nohy a návleky bych, při tlačení a dalších turistických aktivitách, asi brzo rozerval. Ježdění v období tuhých mrazů neplánuji, ale potřeboval bych nohy v suchu při tomto podání zimy, kdy běžky spí a kolo pracuje.

        0 0
        • Volf  

          Byl jsem se na ně i podívat u Pellse, nevypadaj zle, ale prostě je nemaj. Jinak bych kupoval o číslo větší než normálně, jsou asi menší. Jak na ně narazím, tak je koupím.

          0 0
        • cabbage  

          hlavní plus je že neprofouknou, nikudy tam nenateče voda a pak ta neoprénová nohavička. ikdyž na delší vyjížďky na sněhu v tak –5 bych je možná kombinoval s návlakama..

          p.s. mě návleky přežili 2 zimy.

          0 0
    • ktm.bike  

      Tyhle zrovna nevim, ale kámoš má tyhle: /…/article.php?… a je přímo spokojen blahem, či jak to nazvat. :-)

      0 0
    • Darkson  

      já jsem s nima spokojenej, ale nemám moc s čím porovnávat, minulou zimu jsem jezdil v letních spešlech s návlekama. taky jsem nejel v nižších teplotách než asi –3 stupních, ale se 2 ponožkama v pohodě a to mě extrémně mrznou nohy. možná budu ještě řešit lepší odizolování od kufru a pedálu, protože se mi zdá, že největší chlad jde od nich;

      0 0
    • Cobol  

      Neni někdo další kdo by nám mohl k těmhle tretrám www.shop-sport.cz/…r_sm450.html něco říct (rozdíl oproti mrznutí nohy v letní tretře s neoprenem?) jinak mě pobavil týpek v minulym velu co tam psal že zimní tretry nepotřebuje a neužil by je (ale přitom má na noze ponošku za 1000 a na tretře návlek za min.700 – kterej vydrží 1 možná dvě sezóny :-))) Jo a nevíte někdo kde by to mohly prodávat v nějakym kamenym obchodě v českejch Budějovicích, příp. v Táboře???

      0 0
      • Skater  

        Mám ty exustary a v podstatě spokojenost, za ty prachy. Jezdil jsem v nich při –4 cca 2 hodiny, dvoje ponožky (jedny teplý) a celkem ok, zima až ke konci. Řekl bych, že moc nedejchají, při vyšší teplotě (5 stupňů) se v tom neoprenu nahoře noha trochu potí, ale to asi bude u včech zimních treter. Rozhodně mi to připadá výrazně teplejší než letní + návlek, navíc i na tuhle botu lze v případě potřeby návlek navlíct. Taky jsem si koupil větší než letní abych měl rezervu na ponožky (jsou celkově širší, takže problém není) Nechtěl jsem do toho moc investovat, protože jsem si nebyl jistý jak moc je využiju. Jestli jezdíš hodně (a v mrazech), tak bych zainvestoval do lepšího (teplejšího modelu) modelu, pro moje účely, kdy to vytáhnu jednou za 14 dní (v lepším případě) přes zimu mi to stačí.

        0 0
        • kolombo  

          No, já je mám, ale byl jsem v nich jednou, ve sněhu a takovéhle zimě na kole nejezdím, kolena mám jen jedna. Byla mi menší zima, než v letních, takže ve spojení s dobrou ponožkou to bude, při teplotách zlehka nad nulou, přesně to, co jsem hledal.

          0 0
      • vysmátej bajker  

        zavolej si do CykloExpert na Karláku v Praze,maj Northwave O3 za 1000 a loňský a předloňsky za 2500,–.Buďto si pro ně dojeď žluťákem nebo ti je na dobírku pošlou.

        0 0
        • Fenous  

          Dnes jsem tam byl, velikosti uz jsou dost probrany, mam nohu 42 a do boty 43 jsem se nedostal ani nahodoua a dalsi maj az 48. Ted mluvim o tech 2004 s GTX za 2,499. Tak jsem koupil Exustary 44 a jsem zvedavej.

          0 0
    • petrun  

      Mám je : www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… Koupil jsem o 2 čísla větší. Používám do nich dvoje silné ponožky Progress za 179 Kč/Ks. Do –4°C jsou nohy v teplíčku. Jen jsem musel zatmelit silikonem vše kolem kufrů a závity na hřeby a dát dovnitř ještě jednu thermovložku s Alu fólií od Daichmana. V originále byla od spodu zima. Proto doporučuju větší velikost. No a když je silnější mráz, nacpu tam vyhřívané vložky a teplo je i tak (viz.foto). Je to obrovský rozdíl jsou nohy v teple. Kvalita ježdění jde hodně nahoru.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.