Zimní tretry - aktuální nabídka - Praha

24 nepřečtených
  • makak

    Dřív než podniknu pochod Prahou prosím o tipy jaké zimní boty se dají kde koupit. Vím o Exustar na Karláku pcshop.pells.cz/spor­t/default.asp?cls=sto­item&stiid=11272

    0 0
    • Gorgov  

      koupil sem dneska v bikeranch paradní zimní tretry za pětset, ale bohužel byly poslední:)

      0 0
    • Mamut  

      Trocha sa prizivim. Aky maju tvar spicky tie Exustary? Su siroke ako Pearl Izumi, prip. Specialized? Alebo su uzke ako Sidi, NW, Adidasy a dalsi?

      Daju sa niekde v Prahe vyskusat? Idealne 47-ky.

      0 0
      • makak  

        Jak jsem psal, Exustary mají na Karlově náměstí v Bike Expert. Na noze jsem je neměl,tak úplně ve mě nebudí důvěru.

        0 0
      • Honza z H  

        Mám je rok, tvarově jsou akorát, ale mám o číslo větší, přidanou vlněnou vložku a do mrazu dávám 2 teplé ponožky. Co mi na nich vadí je tvrdá plastová podrážka (líbila by se mi spíše měkčí z nějaké tvrdé gumy a hrozně brzo promoknou v dešti, asi přes tu horní část. Pokud neprší tak jsou OK. Za 1500 jsem jiné nenašel …

        0 0
        • kolombo  

          Byl jsem se v nich projet jen v sobotu, mám je, Exustary, teprve týden. Nepršelo, takže nepropustnost na déšť jsem netestoval. Na ježdění dobrý, na chození nic moc, ta podrážka je fakt tuhá, na mojich letních je o dost pružnější. Ještě vylepším soustavu ponožek a bude to na pozdní porzim a časné jaro akorát. A pokud bude podobná zima jako loni, tak i na zimu.

          0 0
      • Jurij  

        Nevím teda podle čeho to bereš široký x úzký, ale než jsem zimní tretry koupil, měl jsem to rozškatulkovaný taky tak nějak. Normálně vozím Sidi 46 bike i silnice. Zkoušel jsem postupně zimní tretry Sidi, NW, Lake a Exustar. Chtěl jsem Sidi, mám s nima dobrý zkušenosti a i tu cenu bych překousnul ale byly moc široký (jsem se podivil, značka, která dělá úzký boty). Lake mi přišli taky moc široký a neměl jsem z nich moc dobrej pocit. Exustar je asi dost poplatný ceně, ale měl jsem pocit, že bych je na kole při šlapání skoro vyzul. Taky stojí jen půlku, ale kdyby mi byla seděly na noze proč ne… Nakonec jsem koupil NW č. 48, zatím spokojenost a sedí mi z nich nejlépe. I když jsem po těch zkušebních akcích pochopil, že termín „zimní tretra“ je asi blbost. Jsou to spíš zimní boty, prostě tam nějaké to místo všude musí zůstat aby ti nebyla zima.

        0 0
        • Mamut  

          No, napisal som dost nejasne. Mal som na mysli sirku spicky. Potrebujem tretry s oblou spickou a nie spicatou. Proste u mna nie je palec najdlhsim prstom.

          Proste ak by mi clovek, ktore bezne nosi napr. Sidi (spicate) povedal, ze mu Exustary sedia, tak viem, ze na nich mozem rovno zabudnut.

          0 0
    • TinkTink  

      Zkus Trinnity, bral jsem z tama zimni Shimano SH-MW02 a nejaky tam jeste meli. (btw super boty, ty Sportfuly jsou akorat levny kram u kteryho jsem se bal zniceni nohy nevalnou kvalitou…)

      0 0
    • makak  

      Topení do bot za sedmičku :-) www.roadcycling.cz/index.php?…

      .. to si raději budu řikat že mráz je nejlepší děda.

      0 0
      • Hurka  

        blbost. někde jsem to viděl do lyžáků a stálo to asi litr…

        0 0
    • 7509  

      mam dobry typ pro vsechny , co chteji zimni tretry.Vcera jsem ze zastavil v Bikeexpertu (osobne tuhle prodejnu moc nemusim) a nechal u nich osmicku za tretry.Dostali zimni NW – myslim ze Celsius a Farenheit – GoreTex – cena 2.499 . Prochazel jsem intrac a nejlevnejsi jsem videl za 4.000 .Krome zimnich maji i letni 2007 – napr. Aerator Race (MOC 8.600) – cena 2.999 . No nekupte to.

      0 0
      • vysmátej bajker  

        Dík za info,už jsou doma:).Zatím mají i velikosti po půl čísle.

        0 0
      • kukyn  

        Super tip, už je mam taky doma. Díky moc. Co jsem koukal, mají tam ještě asi 6 párů. Velikosti od 42 do 45.

        0 0
    • Meduza  

      Tak jsem taky nakoupil. Cena na to, ze je to Gore tex, je prijemna. Velikosti tam maji dost vyber- az do velikosti 47. Akorat cislovani je posunuty.. Normalne mam 45–46, ale tady s tlustou ponozkou byla nutna 47.. Jo a pujdete li kupovat, tak si poradne zkontrolujte svy a tak… Ze trech paru 47micek byly dva dost mizerny.. A treti jsem si odnesl :o) Hned je zitra otestuju, jedu z Prahy do Decina na tridni sraz :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.