Zero offset hi end sedlovka 31,6/400

68 nepřečtených
  • jonti

Premyslal som o Ritchey WCS Carbon, ale s tou by som mal sedlo stale dost vpredu, existuje nieco porovnatelne kvalitou, cenou a vahou bez offsetu?

0 0
    • karelH  

WCS nemá nulový offset. Chceš sedlo více dozadu a hledáš sedlovku bez offsetu? To si nějak odporuje. Jinak nazvat něco od Ritcheyho jako High End – no nevím:-D Jinak se mně ta sedlovka taky docela líbí.

0 0
      • MlokCZ  

On chce právě sedlo více dopředu a proto nechce tu Ritchey ale jinou bez offsetu.

0 0
        • karelH  

Když napíše, že má se sedlovkou s offsetem sedlo „slále dost vpredu“ tak mně z toho vyplívá, že ji by ji chtěl více dozadu, tzn. offset ještě větší.

0 0
      • McBlacky  

tak karbon WCS ti je málo jo? si asi žiješ :)

dokud stála mega penez tak to byl HiEnd, pak zlevnila a je to kšunt? Tohle jsem nepochopil ani za mák. Rozhodně mi drží víc než jiná HiEnd bontrager Xlite carbon, kterou jsem rozlomil po 500km…

0 0
        • karelH  

Tak to rozhodně myšleno nebylo – kdybych si měl vybrat něco od Toma, tak to bude 100% ta sedlovka. Jen mně přišlo legrační spojení Ritchey X HighEnd. High End si představuju tak, že hodně stojí a tudíž ho člověk moc často nevidí, což v případě Ritchey … Jinak ohledně kvality ji rozhodně nechci hodnotit neb jsem ji nezkoušel.

0 0
          • kubad  

WCS stojí málo? tohle je oficielní cena !!! www.vokolek-import.cz/zbozi.php?… že jde sehnat nová za polovinu je věc druhá

0 0
            • karelH  

Se to trochu zvrhlo:-) Tu ofiko cenu neberu.

0 0
            • yetti  

Vokolek je maxizlodej. Kdyby se jeho obchodnici alespon chovali zpusobem, ktery by alespon trochu odpovidal cenam za ktere prodavaji, ale s arogantnejsim a pristupem prodejce jsem se jeste nesetkal :-(

0 0
              • kesu  

tady se jich musim zastat,mams nima jen dobry zkusenosti.

0 0
              • tulda  

Mám stejnou zkušenost, reklamace u Vokolka je o nervy.

0 0
              • Hnoj  

Tady v tom státě si každej myslí, že mít obchod s věcma na kolo je charyta ! úkolem obchodníků je vytvářet zisk a nikoliv žít o chlebu a vodě a mít dobrej pocit z toho, kolik toho prodali pod cenou.

0 0
              • Hnoj  

Ty si snad myslíš, že některá z WCS věcí prodaná na kolokramu je Retail? Ne, je to všecko OEM…

0 0
        • jecnak  

Ja treba neberu za kult ani Bontrager. Nezajima me znacka, spis vtipnost provedeni a napad. Treba takovy USE ma spoustu veci, kde je nejaky netradicni reseni – upinaky, zamky selovek, vidlici atd.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Daf  

Thomsona

0 0
    • kubad  

pokud máš odvahu – lehký na ni tuším si :-) KCNC váha super cena ujde 400mm je

0 0
      • jecnak  

No ja kdyz vidim ty ostre hrany u hornich uchytu lizin, tak je mi jasne, ze toto si vyslovene rika o kontakt s kratasama ci nedej boze stehnama – u sedel typu SLR. Vim jak mam olestene tyhle casti na ROOXu.

0 0
        • jecnak  

A hlavne si jeste dobre vzpominam jak mi teme tentyz system u Shamana ci EXU rozedral kratasy (a to jsem tehda jeste rozhodne nemel takovy stehna).

0 0
        • Bully  

Presne tuhle sedlovku jsem mel (MEL- uz nemam, rupla v zamku :o) a vozil jsem ji prave s SLR-kem. K tomuhle kontaktu nedochazelo, ten system uchyceni je tak drobounkej, ze prakticky nic ven nepresahuje.

0 0
      •  
        0 0
    • jecnak  

USE

0 0
    • karelH  

Jinak bez offsetu třeba FRM, s malým offsetem USE.

0 0
      • Zdenda CUBE  

Domnívám se, že tato diskuse sklouzla trochu jinam než byla (špatně) napsaná původní otázka. Pochopil jsem to tak, že potřebuje sedlo posunout víc do zadu a teda offset. A stále více mu doporučujete USE a Syntace, které žádný offset nemají. Pokud potřebuje sedlovku s offsetem, tak asi největší tj.25mm má FSA monocok. Doufám, že jsem správně pochopil jeho né dobře formulovanou otázku :-). Snad si to sám nějak přebere.

0 0
        • MlokCZ  

Já bych řekl, že to myslí obráceně. Potřebuje sedlo více dopředu a se sedlovkou s offsetem by ho měl posunuté v zámku úplně dopředu, což nechce. První část by šla pochopit tak i tak, ale tím, že píše (i v nadpisu), že chce sedlovku bez offsetu, tak je to myslím zcela jasné.

0 0
        • kubad  

// Premyslal som o Ritchey WCS Carbon, ale s tou by som mal sedlo stale dost vpredu, existuje nieco porovnatelne kvalitou, cenou a vahou bez offsetu? // napsal jednoznačně že chce bez ofsetu, ale je pravda že si protiřečí :-)

0 0
    • jonti  

Aby som to uviedol na pravu mieru, v sucasnosti vozim RacaFace Next, ta ma obrovsky offset, sedlo mam skoro uplne vpredu. Preto chcem mensi offset. Nakoniec mozno predsa len skoncim u tej ritchey, je to trochu vacsia istota nez extralite alebo use, aspon podla mna.

0 0
      • Zdenda CUBE  

Ta P6 syntece je taky super a na rozdíl od Ritchey ji nemá skoro každý

0 0
      •  
        0 0
    • Gorgov  

Coze? chtes sedlo dostat dozadu pomocí přímý sedlovyk? :D to bude docela oříšek.

0 0
      • navikin  

zřejmě myslí že má sedlo moc vpředu V ZÁMKU sedlovky, ne ve smyslu celkové geometrie kola

0 0
      • jonti  

chcem ho dostat dopredu.

0 0
        • Jenca  

0 offset co treba easton EC90?

0 0
        • navikin  

Škoda, že nemáš RF taky představec a řidítka – mohli bychom to pak vyměnit vše. Já mám sedlovku Truvativ Team Carbon Double Clamp a zase bych přivítal možnost posunout sedlo o chlup dozadu! Jinak jse s těma komponentama ale spokojený – o tom není žádná …

0 0
          • kubad  

jenže ta má půl tuny :-(

0 0
            • navikin  

Však já taky nejsem pápěří – je ale fakt že ta zbytečná 4dkg navíc někdy v prudkým výjezdu asi dost tížej. No nic stejně se mi nejvíc líběj ty zasouvací sedlovky od CrankBros a ty už jsou vůbec jak z olova. Zas bych byl ale ukrutně šikovnej a dolekopcom bych nemusel už nikdy slízt

0 0
        • C.A.C  

Tak se koukni na www.tokenproducts.cz/obj_sedlovky Vůbec to nevypadá špatně a pokud vím, mají každým dnem dostat zboží.

0 0
          • Bajker16  

Vzhledově parádní,akorát nevim jak moc by vydržela na biku…

0 0
            • C.A.C  

Vydrží, žádnej problém. Mých 75 kg to může dosvědčit. Akorát nesmí člověk jezdit jako babka a občas to chce krapet nadlehčit pozadí.

0 0
              • game_over  

hehe 75kg :) nereknu kdyby jsi mel vic jak 100kg to uz by se dalo brat jako berna mince :)

0 0
          •  
            0 0
    • cekanka  

Nechci kvůli tomu zakládat nový thread, takže bych se rád zeptal na Vaše názory na sedlovku Truvativ Team double: trinnity.cz/De­tailPage.asp?DPG=20876 průměr 27.2, délka 350. Díky

0 0
      • cekanka  

ještě uvažuju o Thomsonu elite, ale odrazuje mě vysoká cena

0 0
      • cekanka  

ještě by mě zajímalo, jak se dá tato sedlovka (truvativ) nastavit: sklon sedla, atp.

0 0
        • multib  

je to zřejmé .. povolíš oba šrouby a horní i dolní díl zámku posouváš v radiusu sedlovky .. který bude nejspíš drážkovaný .. J.

0 0
          • multib  

v podstatě je to stejný princip, jak u všech sedlovek .. dvoudílný zámek jezdící v rádiusu sedlovky .. rádius může být vydutý i (nejčastěji) vsazený .. J.

0 0
        • multib  

v podstatě je to vidět i tu .. www.lhthomson.com/…e_sketch.pdf

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.